FUN FACTORY BE ONE VINGER VIBRATOR – REVIEW #621

Naam: BE·ONE
Producent: Fun Factory
Prijs: € 69,95
Formaat: 20 x 3,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB
Materiaal: siliconen en ASB-plastic
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: De FunFactory BE ONE Vibrator is het eerste speeltje dat jullie allebei kan verwennen ten tijde van het voorspel!’
Is dat ook zo: Nou, het is vast niet het eerste speeltje, maar ik vind ‘m wel HEEL erg goed!
Cijfer: 9.5

Dit is een afbeelding van fun factory be one vinger vibrator

Het was tijd, de hoogste tijd, dat Fun Factory weer eens met iets nieuws uitkwam. Vond ik dan hè? Want je hoeft als sextoy-fabrikant natuurlijk niet steeds met vernieuwende dingen uit te komen, maar eh, leuk is dat natuurlijk wel voor mij als sextoy-tester en voor jou, de lezer, als consument! En Fun Factory is 1 van de meest innovatieve sextoy-merken op de markt (de Stronics) (!!!) (de Buck Dich) (!!!) (de Bouncer) (!!!). Vorig jaar kwam de BE·ONE op de Duitse markt, een vinger vibrator die toen nog niet in Nederland verkrijgbaar was! Mijn eerste reactie: een vinger vibrator? Ehhhhh? Beetje saai toch? Maar Fun Factory zou Fun Factory niet zijn als ze er niet een behoorlijk briljante toy van hadden gemaakt! Toen deze toy op de Nederlandse markt kwam kreeg ik ‘m meteen opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl, zodat ik ‘m eindelijk kon testen!

Fun Factory is niet alleen goed bezig voor de geile medemens door steeds met vernieuwende toys uit te komen, maar ze denken ook aan het milieu! Zo zul je in hun verpakkingen geen plastic tegenkomen (dus alles kan zo bij het oud papier) en zo worden alle toys (en bijna alle onderdelen) geproduceerd in Duitsland (dus een ‘tiny carbon footprint’)! Ik hou ervan!

De verpakking van de BE ONE vinger vibrator

Zoals ik al schreef; de verpakkingen van Fun Factory zijn 100% recyclebaar! Alles is van papier of karton en komt geen stuk plastic aan te pas! Goed bezig! Ook extra leuk; op de binnenkant van de sleeve vind je een spelletje dat je samen kunt spelen! Erg leuk om de verpakking hiervoor te gebruiken!

Dit is een afbeelding van verpakking fun factory be one

Maar! In de verpakking van dit specifieke Fun Factory-product zul je echter wel wat plastic vinden, namelijk in de vorm van een superschattig opbergdoosje! Dit doosje is gemaakt van hard, mat doorzichtig plastic, de BE·ONE past er maar op 1 manier in. Er is 1 plekje waar het plastic een soort venster heeft en dat is op de plaats van het Fun-logo. Vind ik leuk.

Dit is een afbeelding van vinger vibrator

Eerste indruk van de BE·ONE

Er zijn verschillende vinger vibrators op de markt, maar de meeste hebben moeite om de vibrator op hun plek te houden zonder 1 of meerdere vingers af te knellen. Als je wat dikkere vingers hebt dan passen sommige vinger vibrators niet eens. Ik herinner me de JimmyJane Hello Touch en ook de Hot Octopuss DiGit, hoe tof ook, was niet geschikt voor alle vingers en zelfs bij mij (met slanke vingers) zat niet alles even lekker. Wel leuk en goed vond ik de VeDo YUMI (VeDo YUMI – VINGER VIBRATOR REVIEW #616), die zat goed, stevig en de trillingen waren goed.

De BE ONE is qua manier van vasthouden vergelijkbaar met de VeDo YUMI, maar tilt dat naar een veel hoger niveau. Waar je bij de VeDo YUMI echt het gevoel hebt met een seksspeeltje in je hand te zitten (tussen je vingers) lijkt het alsof de BE ONE een onderdeel wordt van je hand. For real!

De BE ONE is klein (ongeveer 7 x 3 centimeter), licht (… gram) en je schuift ‘m tussen je middelvinger en je wijsvinger. En; hij past tussen alle soorten vingers; lang, kort, dun en dik. Er zit een motortje in het puntje van de vibrator en er zit een motortje tussen je vingers. Hij heeft 1 knopje en dat zit bovenop de toy. Het spreekt voor zich (want Fun Factory) dat de toy oplaadbaar is middels een magneet-USB, dat de toy 100% waterproof is en gemaakt van 100% siliconen!

Dit is een afbeelding van luna met fun factory be one vinger vibrator sextoy

Een massage met de Fun Factory BE ONE vinger vibrator

Ik had het al geschreven, maar deze Fun Factory-toy maakt van je hand een seksspeeltje. Je vingers (je wijs- en middelvinger) trillen ook mee, maar het is allemaal heel subtiel en lief en het voelt volledig geïntegreerd. Andere toys kunnen er ook voor zorgen dat je vingers meetrillen, maar dit geeft dan vaak een soort numb gevoel na het spelen (bij degene die masseert). Dat is bij de BE ONE niet het geval.

Wanneer je deze toy gebruikt tijdens een massage (‘gewoon’ rug/nek/benen) dan voelt dat als een soort massage+++. Want je kunt je vingers nog steeds gebruiken om te strelen, kneden, duwen en voelen, maar er zit dus iets tussen, waar je als masseur weinig ‘last’ van hebt, maar dat bij de ander voor een extra stimulatie zorgt! Het is echt een soort 6e vinger!

Dit is een afbeelding van vingers met fun factory be one

Ik vond het in ieder geval erg prettig om een massage met deze BE ONE te geven en te ontvangen. Het woord dat in me opkwam toen ik een massage kreeg was ‘beloftevol’. De massage zelf is lekker (massage+++ dus), maar ik wil uiteindelijk ook weten hoe die trillingen tegen m’n klit voelen.

Dit is een afbeelding van 45000 4

Het is overigens wel even samen zoeken hoe het nou het lekkerst is qua vingers, vibrator en vulva, maar ook die zoektocht is leuk. Ik vond uiteindelijk de bredere kant het prettigste tegen m’n clitoris, maar dan zit het speeltje niet meer tussen zijn vingers ‘zoals het hoort’.

Hoe voelen die trillingen tegen m’n klit?

Ik vind het knap, echt knap, hoe het ze bij Fun Factory gelukt is om zulke prettige, diepe trillingen in zo’n klein apparaatje te stoppen. Die trillingen voelen écht aangenaam (en je hoort ze bijna niet) tijdens een massage, maar ook als je het speeltje solo gebruikt, dan blijven de trillingen lekker. Dus als ik de toy ‘gewoon’ tegen m’n klit zet (of laat zetten), dan is de brede kant klaarkom-materiaal (voor mij). Als je meer van pinpoint-stimulatie bent, dan kun je dus het topje gebruiken.

De toy heeft 5 standjes, waarvan 4 steady (en ze blijven diep). Er is nog een standje 5 en dat is een soortement van extreem ingewikkeld patroon dat 5 minuten duurt en waar geen peil op te trekken valt. Had van mij niet gehoeven, maar ik ben sowieso niet van de patronen. Nu is dit standje misschien wel leuk voor mensen die meer geduld hebben en niet zo snel geïrriteerd raken als ik. Ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben en dit is mij te random.

Dit is een afbeelding van fun factory be one in het bos

De Fun Factory BE ONE en een blowjob

Je kan tijdens het pijpen natuurlijk bijna elk seksspeeltje (trillend of niet) erbij pakken en het pijpen combineren met trillingen, maar ik vond de BE ONE echt supergeschikt! Want je houdt het speeltje tussen je vingers en het brede gedeelte duw je dan tegen zijn penis aan (tijdens het pijpen dus). De penis wordt dus als het ware tussen het speeltje en de palm van je hand geklemd en wanneer je nu met je hand op en neer gaat, beweegt het speeltje heel gemakkelijk mee. Het toffe is ook hier dat je vingers dus mee trillen, dus z’n piemel wordt zowel oraal als trillend gestimuleerd. Zeer veel bonuspunten voor deze mogelijkheid!

En je kan tijdens het pijpen het speeltje ook tegen, onder of achter z’n ballen laten trillen. Ook bonuspunten!

Wat kan er eigenlijk niet met deze toy?

Om nou te zeggen dat je alles kan met de BE ONE is overdreven, maar ik vind ‘m erg divers! Een gewone massage wordt er een stuk spannender van, orale seks kan er mee worden opgeleukt, maar de trillingen zijn ook dusdanig goed en diep dat ik er ook door alleen de toy tegen m’n klit te duwen mee klaar kan komen. Het wordt dan een soort bullet vibrator en zelfs die bullet vibrator is aan 2 kanten te gebruiken (wat scherpere punt voor pinpoint en een wat plattere kant voor wat groter gebied). Ik vind het knap; zoveel toffe mogelijkheden voor zo’n klein apparaatje! Applaus!

Conclusie

Hoewel ik geen fan ben van de term ‘voorspel-speeltje’ is de BE ONE absoluut een heel goed voorspel-speeltje. Het verandert je wijs- en middelvinger in een ‘vibrator’ en daardoor worden aanrakingen en strelingen intenser of in ieder geval ‘anders’ (in a very good way). Ik zou dit speeltje zeker aanraden aan beginners, want totaal niet ‘groot of eng of ziet-eruit-als-sextoy’, maar wel goed genoeg qua vorm en trillingen om lang mee te experimenteren (en de trillingen zijn écht goed). Voor gevorderden (of types die snelsnelsnel willen komen zoals ik) juist heel leuk om weer een keertje relaxt te genieten van slooooooowwwww sex!

DE FUN FACTORY BE·ONE IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Anne schreef:

    Fun factory stelt zelden teleur (hoewel de duovibrators mij niet passen :().
    Komt er ook snel een review van de nieuwste Limba Flex?

  2. Sandra schreef:

    Het is cuty!
    I❤️Funfactory

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.