GIVE AWAY: PHALLIX FLOWER BUMPS

DEZE GIVE AWAY IS INMIDDELS GESLOTEN!

Het is weer tijd voor een give away!!! Onlangs reviewde ik een werkelijk BEELDSCHONE glazen dildo van Phallix; de Diochroic Flower! Mijn review kun je hier nalezen: PHALLIX DICHROIC FLOWER – GLAZEN DILDO REVIEW #620. Maar dat is niet de enige dildo die ik opgestuurd kreeg! Ik kreeg ook de groene, geile, glazen Flower Bumps opgestuurd! Een groene dildo met ‘bolletjes’ of ‘bumps’ ter waarde van € 99,95!! En die kun jij winnen! Hoe? Door hieronder (of op instagram (instagram.com/lunaclimaximaal) een reactie achter te laten! Ik maak de winnaar dinsdag 16 juni om 20:00 bekend!

DE PHALLIX-DILDO-COLLECTIE VIND JE HIER (diverse prijzen) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Linda schreef:

  Leuke actie! Ik grijp meestal mijn miss Bi erbij, dus laat deze even aan me voorbij gaan, maareh, keep up the good work!

 2. Lisette schreef:

  Prachtig! Die zou ik wel willen proberen ♡

 3. L schreef:

  Ook al ben je ver van mij vandaan, Ik voel je handen,langzaam,over mijn lichaam gaan.
  Ik voel je hete adem, in mijn nek. Mijn hart bonst, en gaat te keer als een gek.
  Ik voel je handen,langzaam naar beneden glijden. Mijn god,ik kan het niet meer vermijden.
  De adrenaline stroomt, in stoten omhoog, En langzaam, de adem uit mijn lichaam,weg zoog.
  Je tong danst een vurig spel, in mijn mond. En mijn lichaam,zweeft los van de grond.
  Ik voel de siddering, van je onderlichaam. Ik hou het niet meer,ik kan dit niet meer weerstaan.
  Ik houd je stevig en teder vast, want als…bijna net, Word ik wakker, zwetend in mijn bed.

  Tijd om mijn: PHALLIX FLOWER BUMPS te nemen …

 4. Erik schreef:

  Weer zo’n leuke actie!!!! Deze wil ik heel graag bij mijn meisje gebruiken! Al helemaal sinds we samen een seksuele evolutie aan het doormaken zijn!!!

 5. Paulien schreef:

  Oelala, you had me interest at de review, but now you have my attention!
  Op aanraden van jou de Njoy Pure Wand opgepikt (mét verbluffend resultaat) en nu ben ik wel benieuwd wat glas voor mij zou kunnen betekenen, hihi.

  Hoop dat ik win! :)

 6. JJ schreef:

  Ik ben zeer nieuwsgierig naar glas! Glas en metaal liggen nog niet in mijn speelgoed la… Lijkt me heel geil en deze is prachtig ben benieuwd of je die knobbeltjes goed voelt.

 7. Pauline schreef:

  Ik had al een glazen dildo op mijn wishlist staan, maar met mijn budget komt dat pas in 2048 aan de beurt, vrees ik…
  Ik waag in elk geval een kans!

 8. Chloe schreef:

  Zeer nieuwsgierig zou eerste maal zijn

 9. Claire schreef:

  Mmmmm Luna, zou mijn ziel dit glazen kunstwerkje aan kunnen? Ben reuze nieuwsgierig. Kus Claire

 10. Lynn schreef:

  Goeie actie! Ik doe mee, en is het niets kan ik hem nog altijd als deegroller gebruiken ;-)

 11. Eric schreef:

  Ik ben gewoon een gekkie en vind het heerlijk om dit soort mooie dingetjes in mijn vriendin te laten glijden en haar heerlijk te laten ontploffen van genot :-)

 12. Nike schreef:

  Hoi Luna,
  Weer een prachtige give-away! En waarom ik deze wil winnen? Heel simpel…

  Onlangs voor Moederdag een cliché boeketje bloemen gekocht voor men prachtig vrouwtje! Had ik daar nu deze geile Phallix Flower tussen kunnen verstoppen had ik een beter resultaat kunnen scoren!

  Krijg ik van jou een 2de kans? Ik koop opnieuw een leuk boeketje, maar dan nu met deze lekkere toy erin!

  Xo

 13. Aagje schreef:

  Ik wil, ik wil, ik wil! De metalen Njoy Pure Wand staat op mn verlanglijstje en glas lijkt me ook zo prachtig.

 14. Mara schreef:

  Jaaa wauwwwwww!!!! Wat is deze práchtig!!!!! Wie wil er nou niet ook een stukje kunst tussen zijn benen?

 15. Luca schreef:

  Glazen/metalen dildo’s zijn (nog) geen onderdeel van mijn nachtkastje. Misschien dat daar deze keer verandering in kan komen… dan kan ik mijn vriendin eens verrassen ze heeft een zwak voor schattige, kleine bloemetjes en dat is exact wat deze dildo is, ze zou er weg van zijn!

 16. Alexandra schreef:

  Oe, wat een leuke give-away!! Ik heb erg groene vingers, maar nog geen gorgeous groene flowertoy. Die groene vingers zijn prima voor m’n urban jungle thuis, maar in bed is het een beetje *gaap* saai. Een gushing flower-fountain, zou dat hiermee lukken? Ik kijk er naar uit…

 17. Jade schreef:

  Die is super mooi ik doe graag mee!

 18. Mea schreef:

  O wauw! Wat een beauty. Laat groen nou net mijn favoriete kleur zijn
  Ik zou heel graag eens kennis maken met een speeltje van glas

 19. Jessie schreef:

  Glas, blijf het toch een beetje eng vinden, maar zou het wel willen uit proberen. So i’m in, flower power!!

 20. Mien schreef:

  Leuke actie! Ben erg benieuwd, dus ik doe mee!

 21. Essie schreef:

  Ik liet hem aan mijn man zien en zei dat ik hem mooi vind. Zijn reactie was dat ik geen glasbak ben. Ik zou hem graag het nakijken willen geven !

 22. Gerald schreef:

  De afgelopen maand heeft mijn vrouw, ooit werkend bij een bloemist, een NovaSure operatie ondergaan waarvan de hersteltijd 3 weken is, door ontstekingen is de hersteltijd 4,5 weken geworden. Ofwel al die weken geen sex met penetratie. Wel heeft ze mij een aantal keren tot een hoogtepunt gebracht, manueel/oraal. Nu we weer samen mogen genieten, zou ik haar graag extra aandacht willen geven met deze mooie dildo. Het lijkt mij een super verrassing.

 23. Frank schreef:

  Hoi Luna,

  Met veel plezier lees ik je website en heb ik je vlog’s gevolgd. Samen met mijn vrouw zijn we aan het onderzoeken welke speeltjes wij willen gaan aanschaffen. Ik heb nog een vraag over jullie vlog’s (van jij met Ruud en Tess) over jullie 3 favoriete speeltjes. Wat is reden dat er geen links staan in de omschrijving naar jouw blogs met reviews van de speeltjes? Dan krijg je weer meer mensen naar je site en kunnen mensen ook meer informatie opzoeken over het product. Ook zou je een affiliation link kunnen plaatsen naar de website van de winkel waar je het desbetreffende speeltje kan kopen, zoals je in oudere vlog’s wel hebt gedaan. Wie weet krijg je weer wat inkomsten via de vlog’s.
  Groetjes Frank

  • Luna schreef:

   Hi Frank! Die linkjes staan er volgens mij altijd bij! Ik kan het wel eens vergeten, maar over het algemeen staan er linkjes naar mijn site en linkjes naar Maanzin of affiliate-linkjes bij m’n reviews en m’n vlogs! :-)

 24. Maaike schreef:

  Een speeltje van glas heb ik nog niet en het maakt me súper nieuwsgierig. Wat is ie mooi en wat zou ik m graag willen hebben. Eindelijk een bloem die niet in een vaas hoeft om daar dood te gaan, maar gewoon een om heel lang van te genieten!

 25. Rob schreef:

  Tof speeltje maak daar mijn vriendin graag gek mee ;)
  Haar eens in de bloemetjes zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.