VLOG DOXY DIE CAST 3R

 

Wooooohooooo!! DOXY kwam onlangs weer met een nieuwe toy uit! De DOXY Die Cast 3R! Een werkelijk prachtige én oplaadbare wand vibrator (dus zonder snoer) (en ook van een medium formaatje)! WOW!!! En… 3 sextoy-testers weten meer dan 1 (en hebben 3 verschillende vulva’s, vagina’s en voorkeuren) (de 3 V’s), dus samen met Tess en Ruud nam ik een vlog op waarin we onze bevindingen over deze blauwe, glimmende en glitterende sextoy bespreken! Mijn geschreven review komt deze week! We kregen de toy trouwens alle 3 opgestuurd door Easytoys.nl, wat een feest!!!

DE DOXY DIE CAST 3R IS HIER TE KOOP (€ 164,99) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.