VIBRATOR TEST #203: PINK LOVE LARGE

Naam: Pink Love Large
Producent: You 2 Toys
Prijs: € 18,95
Formaat: 22 cm x 4,5 cm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘You will love this pink flexible vibrator that has a nice bright color, a good size and has powerful vibrations. Everything you need to relax and enjoy!’
Is dat ook zo: OMG
Score: 2

pink love large

Een paar maanden geleden kreeg ik een reactie van het mannetje achter de webshop Uwplezier.nl op een posting over jelly vibrators: ‘Wij verkopen ook jelly vibrators. De naam jelly vibrator wil niet per definitie zeggen dat ze ook daadwerkelijk van jelly gemaakt zijn. De naam jelly vibrator staat voor het zachte jelly materiaal. De jelly vibrators worden gemaakt zonder weekmakers. Wellicht is dit een leuke toevoeging.’ Ehm… nou, eh, waar zal ik beginnen? Ik was en ben het niet met het mannetje van Uwplezier.nl eens, maar ik wilde best wel 1 van de ‘jelly’ vibrators waar hij het over had testen. Helaas, of eigenlijk helemaal niet zo helaas, is de vibrator die ik toegestuurd kreeg al uit het assortiment gehaald, dus ehm, ja, jeetje! Wat nu? Toch maar een review!

Misschien nog een keer ten overvloede, want op m’n site is al genoeg te lezen over weekmakers (HOE MAAK EN HOUD JE SEKSSPEELTJES SCHOON en WEEKMAKERS IN SEKSSPEELTJES), maar jelly seksspeeltjes zijn seksspeeltjes gemaakt van PVC en weekmakers (phtalaten). De weekmakers zorgen ervoor dat het anders harde PVC zacht gemaakt wordt. Jelly speeltjes zijn vaak doorzichtig en ze stinken; een chemisch-achtig plastic geurtje. Jelly speeltjes zijn gevaarlijk voor je lichaam. Punt. Uit.

Jelly? Het zou verboden moeten worden!!!

Waarom dan speeltjes die niet van jelly zijn gemaakt, toch onder die naam in de markt zetten? Dat maakt totaal geen sense. De term jelly heeft de laatste jaren een enorm vieze bijsmaak gekregen en ik hoop dat de meeste vrouwen (en mannen) inmiddels wel weten dat ze geen jelly seksspeeltjes moeten kopen, dus waarom zou je speeltjes (van ander materiaal) dan überhaupt onder het kopje jelly verkopen als je weet dat het zo’n slechte naam heeft? Geen idee!!! Ook mijn eigen shop www.maanzin.nl heeft nog een sectie met jelly speeltjes (en ik ben helaas volledig gebonden aan het assortiment van die shop, anders had ik ze er wel uitgehaald).

Maar goed, de Pink Love Large is dus NIET gemaakt van PVC met weekmakers, maar hij ziet er wel zo uit; alsof hij van jelly gemaakt is dus. Doorzichtig roze en je ziet het motortje zitten. Nogal cheap. Hij is ook cheap; € 18,95. De verpakking is van plastic en er staat een donkerharige slettenbak op de verpakking en als ik mensen adviseer bij de aanschaf van hun (eerste) seksspeeltje, dan zeg ik altijd; koop geen toys met een slettenbak op de verpakking. De Pink Love Large is daarop geen uitzondering.

pink love large 2

De Pink Love Large is van TPE en niet van jelly

Het mannetje van Uwplezier.nl heeft enigszins gelijk als hij zegt; deze toy is niet gemaakt van jelly. De Pink Love Large is namelijk gemaakt van TPE, oftewel Thermoplastic Elastomeer. Althans, dat staat op de verpakking. En daar zit ‘m het probleem; er zijn nog geen vaste regels en wetten als het om seksspeeltjes gaat en seksspeeltjes producenten mogen van alles op hun verpakking zetten, ook al is het niet waar. In het geval van deze Pink Love Large staat erop: ‘Materiaal: TPE’, maar er kunnen allerlei andere materialen, chemicaliën, whatever, door die TPE gemengd zijn. Who knows? Het hoeft er niet op te staan, niemand checkt het en ik durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken dat er alleen maar veilige materialen in deze vibrator zitten in ieder geval. Het ziet er dubieus uit en ik zou graag een apparaatje in huis hebben waar ik al m’n seksspeeltjes als een forensisch onderzoeker of chemicus onder zou kunnen leggen, zodat ik binnen 1 minuut weet met wat voor materiaal ik écht te maken heb. Ik moet het dus doen met m’n neus, m’n vingers en m’n ervaring en ik moet wel toegeven; deze Pink Love Large stinkt niet, zoals jelly speeltjes meestal wél doen, maar hij voelt dan wel weer een beetje plakkerig, zoals jelly speeltje ook doen. TPE is overigens een poreus materiaal, wat betekent dat je ‘m nooit 100% schoon kunt maken, ook al doe je nog zo je best. Dit is de voornaamste reden waarom je eigenlijk voor 100% siliconen seksspeeltje ‘moet’ kiezen (of glas of metaal); die kun je wél 100% ultraschoon maken (en ze zien er gewoon veel appetijtelijker uit).

In short; deze Pink Love Large nodigt niet echt uit om te gaan gebruiken. UNDERSTATEMENT!!! Maar goed, ik ben de beroerdste niet en deze vibrator heeft best een leuk formaatje; 4,5 centimeter in doorsnede, dus puur qua formaat is het best een leuke dildo, maar het is dus een vibrator en ja, wat kun je verwachten van de trillingen van een vibrator die je nog door middel van een ouderwetse draaidop-schakelaar aan moet zetten? Dat ze het soms wel doen, soms niet, dat je af en toe moet schudden met de vibrator om te zorgen dat de 2 AA-batterijen contact maken met de contactjes en dat de trillingen, als ze het tussendoor een keertje doen, zoooooooooo bar slecht zijn dat je uit pure frustratie de hele vibrator meteen in de vuilnisbak wil gooien.

Dus, nog afgezien van het dubieuze materiaal en het dubieuze uiterlijk, want daar kan ik voor 1 keertje best doorheen kijken, is het gewoon een yukiyuki-vibrator eerste klas. Als dildo eventueel, per ongeluk, als je echt niks anders in huis hebt, of als je in je eentje op een onbewoond eiland bent, of als je moet kiezen tussen seks met Mart Smeets of met deze Pink Love Large; best okay (vandaar ook een 2 en geen 1), maar verder gewoon K.U.T. en geen aanrader.

DE PINK LOVE LARGE WAS HIER TE KOOP (€ 18,95) >>

Goedkoop is wat betreft de Pink Love Large dus ook duurkoop… als je een goede, geile, lekkere, chique vibrator zoekt, met kick ass trillingen? Dan kies je bijvoorbeeld voor de LELO MONA 2! En ja, die is € 99,-, maar dan spaar je maar een paar maandjes door (het is het écht waard). En je mag mij altijd mailen als je vragen hebt over vibrators of als je niet kan kiezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Mannetje uwplezier.nl schreef:

  Hey Luna,

  bedankt voor je (eerlijke) review. Naar aanleiding van je blog en de keren dat we contact hebben gehad hebben we toch besloten om het eea aan te passen. Het klopt inderdaad dat de Jelly vibrator inmiddels uit ons assortiment is. Net zoals vele andere (goedkopere) seksspeeltjes. We hebben gemerkt (zoals jij al zei) dat als je iets meer geld investeert je er ook veel meer lol van hebt! Wellicht dat we je binnenkort een nieuwe (lees: goede) seksspeeltje mogen toesturen!

  Met vriendelijke groet,

  mannetje van uwplezier.nl

 2. Luna schreef:

  Hi!
  Dat vind ik super om te lezen! Maar dan ECHT! Goed bezig!
  Ik hoop dat jullie in de toekomst veel goede (en ook veilige) toys zullen gaan verkopen!
  TOP!

 3. Gina schreef:

  Hi mannetje van Uwplezier.nl,

  Wat tof dat je reageert en dat je ook iets doet met de feedback! Dat doet me echt deugd, als liefhebber van kwalitatieve toys.

  Veel succes in de toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.