FIFTY SHADES FREED LAVISH ATTENTION – VIBRATOR REVIEW

Naam: Fifty Shades Freed Lavish Attention
Producent: Fifty Shades Freed (Lovehoney Group Ltd)
Prijs: € 72,95
Formaat: 18 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Lavish Attention is een luxe G-spot vibrator van Fifty Shades Freed. Dit populaire model is gemaakt van zacht siliconen, heeft een smalle schacht en is voorzien van 10 standen. Naast de G-spot stimuleert de vibrator de clitoris met het geribbelde oppervlak. ’
Is dat ook zo: Hij raakt mijn plekjes heus wel!
Score: 7+

Dit is een afbeelding van fifty shades sextoys lavish g spot vibrator

Het verbaasde mij eigenlijk een beetje, maar er worden nog steeds speeltjes verkocht (en geproduceerd) uit de Fifty Shades-collectie! Ik had eigenlijk gedacht dat deze toys heel langzaamaan uit de shops zouden verdwijnen, maar niets is minder waar! Bij Easytoys.nl kun je nog genoeg seksspeeltjes uit deze collectie vinden én ik zag er een toy die mij qua vorm enorm aansprak; de Fifty Shades Freed Lavish Attention! Ik kreeg ‘m opgestuurd en hieronder lees je mijn review!

Fifty Shades of wayback

Het is alweer 10 (TIEN!!) jaar geleden dat het eerste deel van de Fifty Shades-triologie verscheen! Ik vond het eerste deel echt heerlijk om te lezen en ook de eerste helft van deel twee ging nog wel met een wijntje erbij, maar daarna ben ik afgehaakt. Ik kon het slappe gewauwel niet meer aan en het werd me allemaal toch ietwat te ongeloofwaardig. Ik kocht overigens nog wel het boek ‘Grey’ bij de kringloop; het hele verhaal, maar dan vertelt door Mr. Grey himself. Daar haakte ik al af na 2 hoofdstukken, want schrijven vanuit mannelijk perspectief gaat E.L James niet heel erg lekker af. Toch ging ik opgetogen naar de bioscoop om de verfilming van deel 1 te zien en ach, ik zou eigenlijk best een filmavondje kunnen plannen thuis om alle 3 de films achter elkaar te kijken. Why not? Ik ben toch best benieuwd en het is onderhoudende televisie! En hetzelfde geldt voor de Fifty Shades-sextoys!

Fifty Shades sextoys

Net als de boeken zijn er inmiddels 3 verschillende collecties met Fifty Shades-sekstoys! De eerste collectie (Fifty Shades of Grey) was zwart, de tweede collectie (Fifty Shades Darker) was donkerblauw en de laatste collectie, de Fifty Shades Freed is donkerpaars. Er zitten verschillende producten in elke collectie, maar ik kan niet echt ontdekken of de ene collectie nu kinkier is dan de ander. Behalve dan verschil in kleur kan ik niks ontdekken! Ik mocht dus de paarse Fifty Shades Freed Lavish Attention testen. Een stimulator die zowel je G-spot als clitoris moet raken!

Dit is een afbeelding van lavish attention vibrator fifty shades of lovehoney

De verpakking van de Lavish Attention

De verpakking is niet heel bijster bijzonder, maar gewoon een kartonnen doosje met daarin een zwart stuk plastic met de Lavish Attention, een USB-oplaadsnoertje, een handleiding én een heel mooi bewaarzakje! Ja, ik vind het altijd tof als er aandacht aan de bewaarzakjes wordt besteed (of als die er überhaupt bij zit)! De rest van het verpakkingsmateriaal kun je scheiden bij het afval!

Dit is een afbeelding van fifty shades freed lavish attention

Eerste indruk van de Fifty Shades Freed Lavish Attention

Ja! Ik heb deze sextoy natuurlijk niet voor niets aangevraagd bij Easytoys.nl, want… seksspeeltjes in deze vorm zijn vaak écht heel goed! Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom er niet veel meer toys in deze vorm worden gemaakt en ook niet waarom ‘grote’ merken nog niet met een toy in deze, hoe zal ik het noemen, halve U-vorm, hebben uitgebracht. Ik testte ooit de VOU Ucino (VOU UCINO – SEXTOY REVIEW) en de Vibe Coutere Ravish (VIBE COUTURE RAVISH – VIBRATOR REVIEW) en die toys zijn AWESOME qua vorm! Deze Lavish Attention is iets minder groot, maar het idee is hetzelfde.

De kop van de Lavish Couture is volledig buigbaar (in een hoek van 90 graden), maar het onderste gedeelte, dus het geribbelde stukje, zit goed vast op het stevige handvat. Onderop zit 1 knop (van mooi rosé goud) en al voelt de toy (voor mij) ietwat klein aan, toch spreekt deze vorm mij erg aan.

Dit is een afbeelding van fifty shades freed g spot vibrator

Hoe doet de Lavish Attention het?

De kop van de Lavish Attention is 2,8 centimeter breed, dus, met wat glijmiddel, heel gemakkelijk in te brengen. Het is een klein formaatje vibrator, maar als ik de toy helemaal inbreng, zodat het geribbelde gedeelte tussen m’n schaamlippen rust, dan zit de kop eigenlijk precies goed tegen m’n G-spot aan. Ik zou nu, door de toy gewoon wat te wiegen langs m’n G-spot en dus tegelijkertijd langs m’n clitoris een orgasme kunnen krijgen. Ik hoef het handvat alleen wat op en neer te bewegen om ‘frictie’ te voelen tegen G-spot en clitoris. Het is niet mindblowing, maar best lekker. Al voel ik van die ribbeltjes dus niks op m’n klit.

Dit is een afbeelding van fifty shades of grey sextoy

De trillingen van de Lavish Attention

Maar ja, dit is natuurlijk wel een vibrator en geen dildo. Dus het gaat ook om de trillingen. En die trillingen zijn zeker niet verkeerd. Niet heel diep, maar ook zeker niet oppervlakkig. Het enige klote is dus dat er maar 1 knop op de Lavish Attention zit. En met die knop gaat de toy aan en begint op standje 1 steady te trillen (lekker, zacht en diep), standje 2 is ook nog best lekker en steady, maar standje 3 is mij alweer te oppervlakkig tegen m’n klit.

Daarna zijn er nog 7 vibratiepatronen, maar het probleem met die patronen is dat ze allemaal dus qua kracht variëren tussen dat zachte diepe van standje 1 en het oppervlakkige harde van standje 3. En dit soort harde trillingen vind ik tegen m’n G-spot wel ‘okay’, maar tegen m’n klit vaak heel vervelend. Ik moet het puntje van het clitorale gedeelte dan dus naast m’n klit leggen, want ertegenaan is gewoon te heftig en te pinpoint (waar ik niet zo van houd). Zucht. Gedoe!

Deze vibrator heeft dus maar 1 knopje en daarmee moet je door het hele vibratiepatroon-programma scrollen om bij dat standje uit te komen dat je het prettigst vindt. Ik druk al snel op de knop omdat ik ‘dieper en meer’ wil tijdens het masturberen, maar er is geen ‘dieper en meer’ en dan moet ik weer helemaal terug naar ‘af’ (standje 1 dus). Gedoe!

Dit is een afbeelding van fifty shades of grey vibrator

Maar is het orgasme-materiaal, deze toy?

Uiteindelijk kan ik bij de meeste toys wel een manier vinden om er een orgasme mee te krijgen, dus dat lukte ook met deze Lavish Attention. Door ‘m constant op standje 1 te houden, het puntje van de toy niet op m’n klit, maar daarnaast te leggen en door de toy wat op en neer te wiegen, zodat de trillingen m’n G-spot raken, maar zodat de kop ook langs m’n G-spot beweegt. Het gaat dus zeker wel, maar niet echt van harte. Voor mij teveel gedoe!

Dit is een afbeelding van fifty shades vibrator op sexboekje

Conclusie

Als liefhebber van wat ‘bredere’ stimulatie op m’n klit was dit een middelmatige toy, maar als je wél van pinpoint-stimulatie houdt, dan is dit speeltje zeker wel okay, al kunnen de trillingen echt wel wat dieper en al zou meer dan 1 knop ook wel prettig zijn. Eigenlijk is het met de speeltjes uit welke Fifty Shades-collectie dan ook precies hetzelfde als met de boeken; je weet dat er betere producten op de markt zijn, maar er is aandacht aan dit Fifty Shades-product besteed, ze houden je zeker een tijdje bezig en na 1 boek of speeltje ben je toch ook wel benieuwd naar de rest.

DE FIFTY SHADES FREED LAVISH ATTENTION IS HIER TE KOOP (€ 72,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.