WE-VIBE TOUCH X – VIBRATROR REVIEW

Naam: We-Vibe Touch
Producent: We-Vibe
Prijs: € 99,95
Formaat: 10 x 4,5 centimeter
Gewicht: 386 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Touch X heeft nu een nog betere vormgeving voor een gerichte clitoris stimulatie, is fluisterstil en heeft meerdere standen zodat je volop kunt variëren. Met 8 vibratiestanden en 7 vibratiepatronen is de Touch X een krachtige vibrator met een luxe design. .’
Is dat ook zo: De We-Vibe Touch was al goed, de Touch X is beter!
Score: 10

Dit is een afbeelding van we vibe touch opleg vibrator test review

Als ik een pakketje van We-Vibe (of eigenlijk van WOW Tech) binnenkrijg, dan weet ik eigenlijk al meteen; this is going to be fun! Er zijn maar weinig producten van dit merk waar ik niet blij van ben geworden en als je een toy van dit merk aanschaft, dan weet je een paar dingen zeker; het is een veilig, goed én strak vormgegeven seksspeeltje waarover ontzettend goed is nagedacht. Ik kreeg een tijdje terug de We-Vibe Tango X en de We-Vibe Touch X toegestuurd om te testen. Mijn review van de Tango X (een bullet vibrator) lees je hier: WE-VIBE TANGO X – BULLET VIBRATOR REVIEW en hieronder lees je m’n review van de Touch X!

De We-Vibe Touch X en Tango X; ge-update na 10 jaar

De We-Vibe Touch X en de We-Vibe Tango X zijn dus updates van de Touch 1.0 en de Tango 1.0, twee toys die 10 jaar geleden (!) uitkwamen en al die 10 jaar behoorlijk succesvol zijn. Ze konden wel wat kleine aanpassingen gebruiken, effe een beetje naar het hier en nu brengen, maar eigenlijk waren ze gewoon al heel erg goed zoals ze waren. Het toffe is dat ze qua vorm dus ook (bijna) onveranderd zijn gebleven! Want als een vorm goed is, dan is-ie gewoon goed!

Dit is een afbeelding van we vibe tango en touch
De We-VibeTouch en de Tango!

Verpakking van de We-Vibe Touch X

Foto’s zeggen meer dan 250 woorden, dus ik laat de verpakking van de Touch X gewoon maar even zien! In het doosje vind je de We-Vibe Touch X, een USB-magneet-oplaadsnoertje, een wit satijnen bewaarzakje (ooooooh, wanneer krijg We-Vibe nou eens écht toffe, kekke, moderne bewaarzakjes), de gebruiksaanwijzing en een sachetje met Pjur-glijmiddel. Wat goed is van de nieuwste verpakkingen van We-Vibe is dat er geen plastic meer aan te pas komt. Je kan het doosje volledig bij het oud papier gooien. Goed en milieubewust bezig hoor!

Dit is een afbeelding van verpakking we vibe touch x vibrator

Eerste indruk van de We-Vibe Touch X

Het is een woord dat ik zelf nooit gebruik, maar de Touch X is een opleg vibrator, of in het Engels een ‘lay-on-vibrator. Het is inderdaad geen vibrator om in te brengen, daarvoor is-ie te klein, maar ik gebruik dan zelf liever de term ‘clitorale vibrator’. Al kun je ‘m uiteraard gebruiken voor veel meer dan alleen het stimuleren van je clitoris, want je kunt er elk plekje mee masseren dat je wil natuurlijk.

Dit is een afbeelding van we vibe touch vibrator getest sextoy tester

De vorm is dus onveranderd gebleven en daardoor kan ik gewoon dit stukje van mijn review van de Touch 1.0 hier kopiëren! ‘De We-Vibe Touch heeft een vorm die veel vrouwen zal aanspreken, want… je kan ‘m op verschillende manieren tegen je klit laten trillen. Je kan alleen het puntje van de Touch tegen je klit laten trillen, zodat hij ‘verandert’ in een zogenaamde pin-point-vibrator, maar je kan de gehele bovenkant tussen je schaamlippen laten trillen (vind ik het lekkerst)… of… je draait ‘m om en laat ‘de onderkant’ tegen je klit en/of schaamlippen trillen. Hier zijn de trillingen iets milder, maar nog steeds diep en lekker. Weet je dus niet of je een pin-point-girl of full-on-total-pressure-lady bent, dan ben je met dit speeltje sowieso aan het goede adres!’

Dit is een afbeelding van we vibe touch x test opleg vibrator

We-Vibe Touch 1.0 vs We-Vibe Touch X

Misschien wel de allerbelangrijkste upgrade, die eigenlijk niet eens nodig was, want de 1.0-versie hád al goede, diepe, rumbly vibraties, maar de Touch X heeft een beter motortje gekregen, waardoor de trillingen dus nóg lekkkerderder zijn.

Dit is een afbeelding van we vibe touch 1 touch x

De We-Vibe Touch 1.0 had maar 1 knopje waarmee je door de 8 verschillende vibratiestandje kon scrollen. Sowieso zijn vibrators met maar 1 knopje best vervelend, want je kunt dus geen standje terug als je zou willen. Dat probleem is opgelost, want de We-Vibe Touch X heeft 3 knopjes! Je kan nu door de patronen scrollen én je kunt alle patronen harder en zachter zetten.

De originele Touch 1.0 had dus slechts 8 verschillende vibratiestandjes (waar je dus helemaal doorheen moest scrollen om bij je favoriete patroon te komen) (als je graag een patroon hebt). Nu zijn er 7 patronen, waaronder 1 steady én al die patronen kun je in 8 intensiteiten laten trillen. Dus eigenlijk heb je 8 x 7 = 56 verschillende opties.

Dit is een afbeelding van we vibe touch x vibrator

Het USB-magneet-snoertje is veel sterker geworden qua magneetkracht (heel fijn) en alle (nieuwe) We-Vibe-producten gebruiken hetzelfde oplaadsnoertje. Ook fijn; je herkent een We-Vibe snoertje meteen doordat de naam erop staat en doordat de kop heel herkenbaar is.

Dit is een afbeelding van usb magneet snoertje vibrator we vibe

De 1.0 was alleen te koop in het paars. De We-Vibe Touch X is te koop in het koraalrood of donkergroen (Green Velvet) en hij heeft een ‘travel lock’-functie; altijd handig voor als je je toy meeneemt en je wil niet dat hij per ongeluk afgaat in je tas!

Maar hoe doet de We-Vibe Touch X het dan?

Een speeltje dat al heel goed was is alleen maar beter geworden qua prestaties, functionaliteit en vooral qua diversiteit. Ja, dan spreekt het denk ik wel voor zich dat het testen van deze Touch X helemaal geen probleem was. Ik heb de Touch X zelfs al weken standaard naast m’n computer liggen voor een ‘quick fix’ en ik heb zelfs een volledig volle accu opgebruikt voordat ik deze review schreef en ja; dat is een wonder in sekstoy-test-land!

Dit is een afbeelding van we vibe touch x sextoy review

Het siliconen van de Touch X is wat stroef, dus een beetje glijmiddel (altijd op waterbasis) (ik gebruik Sliquid Sassy bij m’n toys) is altijd prettig. Voor een ‘quick fix’ gebruik ik overigens nooit glijmiddel, te veel gedoe. Ik zet een toy tegen m’n klit, porno erbij en klaar en weer verder met de dagelijkse bezigheden. Maar voor een langere uitgebreide sessie (samen) dan is glijmiddel voor mij een must!

Voor een ‘quick fix’ kies ik altijd voor een steady vibratiepatroon en dan is zelfs het zachtste standje voor mij al ‘klaarkommateriaal’; de vibraties zijn zo fijn en lekker! Als ik wat langer de tijd heb of wat langer wil genieten, dan kies ik voor vibratiepatroon ‘wave’ (dit blijft denk ik forever mijn favoriete vibratiepatroon) en ook die hoeft niet op full power, maar lekker zacht is heerlijk!

Conclusie

Ben je op zoek naar een kleine (opleg) vibrator met waanzinnig goede, diepe trillingen? Dan kun je eigenlijk niet om de We-Vibe Touch X heen. Zelf vind ik de trillingen van de Tango X net iets lekkerder en dieper (omdat de behuizing van de Tango X gemaakt is van ABS-plastic en dat geeft de trillingen beter door), maar de vorm en het formaat van de We-Vibe Touch X vind ik dan weer prettiger. Daarnaast vind ik de Touch X een stuk fijner om erbij te pakken tijdens seks met m’n partner. Maar het zijn gewoon allebei zeer goede kleine vibrators en ik durf zelfs te zeggen dat ik geen enkele andere kleine vibrators heb (of ken) met zulke diepe, lekkere, fijne trillingen.

DE WE-VIBE TOUCH X IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Oh die Green Velvet! <3 Voor een cijfer 10, een best wel redelijk rustige review. Misschien omdat het een 2.0 was en deed hij/zij al wat je had verwacht. :) Het was weer een fijne review Luna, thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.