BOY TOY REVIEW #208: MYSTIM BIG BEND-IT

Toen ik een doosje met producten van het Duitse elektro-merk Mystim binnenkreeg moest ik zachtjes gniffelen. En toen ik de Big Bend-It aan echtgenoot J. liet zien moesten we samen heel hard lachen! “Hahahaha, hier gaat J.T. een hele kluif aan hebben.” Op het kaartje dat ik meestuurde bij de Big Bend-It schreef ik; ‘Heel veel succes, je kan het!’ Lees hieronder de review van J.T. van de Big Bend-It; een nogal fors uitgevallen elektro-prostaatspeeltje.

Naam: Big Bend-it
Producent: MyStim
Prijs: € 69,80
Formaat: 180 mm x 15-44 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: De Big Bend-it is een innovatieve bi-polaire prostaat stimulator (…) zijn afmeting en de 3 ovale ballen maken de Big Bend-it opwindend (en) intens.
Is dat ook zo: Ik weet niet of zijn afmeting nu opwindend of juist afschrikwekkend is, maar intens is hij zeker!
Score: 7/10

big bend it

Ik weet niet wat mij helemaal bezielde toen ik van Luna op de site van Mystim een prostaat elektrode mocht uitzoeken. Ik koos namelijk voor deze Big Bend-it, me niet realiserend hoe groot deze in werkelijkheid is. De alternatieven op de site van Mystim leken mij niet interessant vanwege de vorm, want ik heb namelijk graag aan het einde iets van een versmalling waardoor mijn sluitspier beter grip kan houden en de massager daardoor beter blijft zitten.

Anyway, groot was niet alleen de Big Bend-it, maar ook de schrik toen ik het apparaat voor het eerst in mijn handen kreeg. Ik denk dat Luna enorme voorpret gehad moet hebben toen ze het ding aan mij opstuurde getuige haar vele smiley’s en hahaha’s in haar appjes. De Big Bend-it is dus GROOT, bijna 18 cm aan in te brengen geleidend siliconen rubber. Met aan het eind nog een genotskogel van 4,5 cm doorsnede!

Even terzijde, als je geen kennis hebt van elektrostimulatie is het wellicht handig even het stuk dat Luna en ik erover schreven te lezen: ELEKTROSEKS, EEN HANDLEIDING VOOR BEGINNERS.

Had ik al geschreven dat hij GROOT is? Dat hebben ze zich bij Mystim waarschijnlijk ook gerealiseerd gezien het handige handvat dat ze aan het einde hebben gecreëerd. De massager zou ook niet misstaan als soort dildo die je hard naar binnen kunt rammen en eer ook weer hard uit kunt trekken. Dit zowel anaal als vaginaal, waarin dit laatste misschien nog beter te verwerken is voor een vrouw. Want geloof mij, je moet een redelijke anaalcrobaat zijn om deze in zijn geheel naar binnen te kunnen werken. Iets dat mij niet gelukt is.

Maar zelfs met maar 2 van de 3 kogels ingebracht doet deze elektrode c.q. prostaat massager zijn werk schokkend goed. Het is een bipolaire elektrode wat wil zeggen dat je hem kunt gebruiken zonder andere elektrodes op of in je lichaam. De elektrodes zitten aan de gehele zijkant van de prostaat massager, wat zorgt voor een maximaal contactoppervlak. Je kunt hem vervolgens middels een kabel met 2 mm pluggen aansluiten op je powerbox. In mijn geval de ET-312 van Erostek.

Nog even wat informatie terzijde. Bij anale elektrodes heb je drie varianten. Je hebt de uni-polaire (in dat geval heb je nog een andere elektrode nodig, de bi-polaire zoals deze Big Bend-It en je hebt de dubbele bi-polaire voor meest heftige ervaring. Bij de bi-polaire zie je twee soorten. De ene is zoals deze Big Bend-It met de elektrodes aan de zijkanten, de andere variant heeft de elektrodes boven elkaar zitten. Indien de elektrodes aan de zijkanten zitten kun je een zogenaamde Ghostfuck-ervaring creëren. Door middel van stroom patronen lijkt het dan alsof je genomen wordt.

De Mystim Big Bend-it is hierop geen uitzondering. De sensaties zijn wat mij betreft prima, maar wel makkelijk met de aantekening dat ik een redelijk professionele powerbox gebruik. De techniek van het kunnen buigen van de elektrodes kennen de kenners al van de producten van P.E.S. (Paradise Electro).

my stim big bend it

Maar, ik vraag mij wel af waarom een prostaat massager zo groot moet zijn? Zo diep ligt bij niemand de prostaat dus het schiet misschien een beetje zijn doel voorbij. Je moet daarnaast echt (ver)gevorderd zijn om deze massager in zijn geheel anaal naar binnen te kunnen werken. Mij lukte dat niet dus lag ik daar met een derde van dat ding naar buiten hangend. Beetje jammer. De elektro stimulatie was er niet minder om dus daar wel maximale score. Mocht je nu elektrostimulatie lekker vinden, een goed ontwikkelde flexibele sluitspier hebben en het lekker vinden als je partner dit ding af en toe lekker in en uit je ramt dan is dit een absolute must have. Val je niet in deze categorie dan zou ik deze Mystim Big Bend-it links laten liggen.

DE BIG BEND-IT IS HIER TE KOOP (€ 69,80) >>

DE TENSION LOVER E-STIM TENS UNIT KOOP JE HIER ( € 139,80) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. CJ schreef:

  Ik zet ff een joker in…

 2. DeArie schreef:

  Het ziet er nog wel oke uit, tot je leest.. 4,5cm doorsnede.
  Wow. Lekkere uitdaging! En goed te lezen dat het inderdaad ook wel lekker kan zijn.

  Al kan ik mij denk wel vinden in jou zin dat dit speeltje z’n doel letterlijk en figuurlijk voorbij schiet, mijn prostaat zicht écht niet zo diep hoor.

 3. neon3400 schreef:

  ik heb deze ook al een tijdje bij mij gaat hij er bijna helemaal in maar ook al zit hij er een klein stukje in de electro voel je zeker wel

  vind het zelf ook een top speeltje krijgt van mij ook een 10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.