SEX TOY TEST #47: TOUCHÉ, QUEEN GOLD

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Thank God, want zo goed was-ie niet! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Touché Jewels, Queen Gold
Producent: Touché (Shots Media)
Prijs: € 26,75
Formaat: 30 mm x 15 mm aan een ketting van 60 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Een sieraad wat je aan iedereen kunt laten zien en je ook nog compleet bevredigd? Wij hebben het mogelijk gemaakt.’
Is dat ook zo? Nee.
Aantal punten: 2/10

Dit is een afbeelding van tumblr inline mielyyldpt1qz4rgp

Ik schreef dus 2 dagen terug al over trillende sieraden en hoe totally wrong ik die vind. Ik wil misschien nog wel een stapje verder gaan; vrouwen die sieraden dragen die iets seksueels uitstralen zijn ontzettend fout bezig en doorgeslagen in hun feministische dingetjes (denk hierbij dus aan sieraden in de vorm van een vulva,en ja, die bestaan). “Hihi, ik draag een ketting in de vorm van een kut en niemand heeft het in de gaten, want hij is vreselijk ge-design’t door een echte vormgever!” Wrong! Wrong! Wrong! Ooit wel eens een heteroman met een pik om z’n nek gezien? Precies!

Anyway. Aan deze Touché Queen Gold zie je (gelukkig) niet meteen dat het eigenlijk een vibrerend eitje betreft, maar als ketting an sich is het gewoon een lelijke ketting. En dan kunnen we roepen dat over smaak niet valt te twisten, maar dit dingetje ziet er gewoon uit als een kokertje waarin je de as van je overleden chihuahua draagt. Maar het is dus een ketting met een vibrerend eitje dat matig trilt. Niks om de hemel in te prijzen, maar ik hoef ‘t ook niet volledig af te zeiken. Maar het is een heel klein en onhandig ding en ik zou het nooit in m’n slaapkamer gebruiken en ook niet in de keuken, het toilet, de woonkamer, de studeerkamer, m’n kantoor of m’n badkamer.

Maar… Het is dus de bedoeling dat je dit ding om je nek draagt, zodat iedereen zich afvraagt wat voor een stylish kettinkje jij draagt en wat je daarmee uit wil stralen! Want het wordt zelfs nog erger; je kunt het eitje (of de bullet) versieren met gekleurde ringetjes. Die draai je dus tussen de bullet in. En… Elke kleur heeft een bepaalde betekenis in de erotische wereld (zeggen ze daar bij www.touchyourpassion.com). Als je een rood ringetje bij de bullet draagt, dan ben je alleenstaand en heb je zin in seks. Een wit ringetje betekent dat je een relatie hebt, maar wel zin om vreemd te gaan. Een zwart ringetje betekent dat je trouw bent aan je partner, maar dat je wel zin heb om gewoon een praatje te maken.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mielzjzcys1qz4rgp

Ik heb er een zwart ringetje tussen gedaan, dus ik ben trouw aan m’n partner, maar ik heb helemaal geen zin meer om hierover te praten.

DE TOUCHÉ QUEEN GOLD IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.