SEX TOY TEST #63: G-CURVE, G-SPOT VIBRATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! De allerbeste G-spot dildo vind ik de Njoy Pure Wand! Mijn review kun je HIER lezen! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: G-Curve
Producent: Seven Creations
Prijs: € 27,95
Formaat: 120 mm x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Deze G-spot vibrator met knobbels en ribbels op de gebogen schacht, is gemaakt om de G-spot diep te bevredigen. Dit is, in combinatie met de 4 oplopende vibraties, het perfecte speeltje voor vrouwen die wel van wat meer houden.’
Is dat ook zo? Nou, ik ben er niet heel vies van, maar ook niet gek op…
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van de g spot g curve

Ik zit nu ongeveer al een half uur naar deze G-Curve te staren en me te bedenken wat ik erover zal schrijven. Ik heb ‘m daarvoor een half uur z’n best laten doen, maar ja, wat kan ik ervan zeggen; het was gewoon niet genoeg. Hij trilt op 2 AAA-batterijtjes en kan dat dan op 4 verschillende vibratie-standjes, maar echt harde trillingen worden het niet. Wat zeg ik; het wordt niet eens medium qua vibraties. Het is gewoon lafjes trillen en van een beetje lafjes trillen tegen m’n G-spot kom ik niet klaar.

Maar het formaat is goed. Niet al te groot en ook niet te klein. En die bolletjes bovenop de vibrator, die voel je dus écht tegen je G-spot aan en dat is lekker. En eigenlijk zou deze G-Curve qua formaat en materiaal en bolletjes de ideale G-spot DILDO zijn, maar het is dus een vibrator die amper trilt. En doordat het een vibrator is, kun je ‘m niet na gebruik gemakkelijk schoonmaken door ‘m onder te dompelen in een bak water of ‘m mee te nemen onder de douche (want er zit dus een mechaniekje in met 2 AAA-batterijen).

Dit is een afbeelding van de g spot g curve

Ik zou het liefst nog een half uur naar deze G-Curve staren en ‘m misschien nog een half uur langer uittesten, maar ik denk dat ik ook dan niet verder kom dan deze conclusie; medium. Alles aan deze vibrator is medium. Medium formaat, medium trillingen en ook een medium prijs.

DE G-CURVE IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.