AND THE OSCAR FOR THE BEST SEXTOY GOES TO…

Ik ben een seksspeeltjes-tester-expert van niks, want onderstaand stukje stuurde J.T.! Een best belangrijke gebeurtenis in seksspeeltjes-land heb ik gewoon aan me voorbij laten gaan. Slecht van mij. Gelukkig heb ik J.T.!

Het zijn dan wel niet de Oscars, maar toch… Begin deze maand vond in Hannover de jaarlijkse Erofame beurs plaats. Dit is Europa’s grootste jaarlijkse handelsbeurs waar alle grote merken en resellers aanwezig zijn. Sterker nog, je vindt hier ook het nieuwste van het nieuwste op sekstoy gebied. Echt een beurs waar Luna en ik volgend jaar toch echt eens naar toe moeten (Luna: ‘Ik was zelfs uitgenodigd dit jaar, maar schaam, schaam, het is er niet van gekomen, erg hè? Ik zei al; ik ben een seksspeeltjes-tester-expert van niks! Maar ik wil er volgend jaar zeker naartoe, dat ben ik gewoon aan mezelf en aan mijn lezers verplicht!’).

Het belangrijkste onderdeel voor de meeste leveranciers en producenten is de uitreiking van de Erotix Awards. Een redelijk prestigieuze prijs voor als je in de sekstoy branche werkzaam bent. Hieronder een paar (opvallende) prijswinnaars:

womanizerprijs

Beste vrouwelijke product: de Womanizer (hoe verrassend) (inmiddels is versie 2 (de Womanizer Pro) al te bestellen en lees je binnenkort hiervan een review op deze site) (Luna: ‘Hij ligt aan de oplader, kan niet wachten (of eigenlijk wel)!!!!’).

xpander joy division

Beste mannelijke product: de JoyDivision Xpander, een revolutionaire prostaat massager. Best knap dat hij gewonnen heeft aangezien hij nog nergens te koop is. Hier zit ik wel bovenop en hoop deze producten zo snel mogelijk voor jullie te kunnen testen.

twerking butt

Innovatie van het jaar: de Twerking Butt, lees Luna’s posting hierover: HIER.

Beste glijmiddel: BIOGlide (ook van JoyDivision).

Beste luxe – productlijn: Lust by Jopen.

Beste electrostim product lijn: MyStim, de E-stim series (dergelijke producten durft Luna dus niet te testen en de Electric Eric kon je vorige maand winnen hier) (Luna: ‘Sorrrrrrry hoor, maar het is echt niks voor mij… enne, de Electric Eric is trouwen gewonnen door Bart, maar z’n e-mail-adres werkt niet.’) .

Verder nog veel prijzen voor resellers, en wat andere ongein. Wil je meer over de Erofame beurs weten? Klik dan HIER.

Luna en ik zijn inmiddels ook alweer begonnen met het opstellen van de Climaximaal Top 10 van 2015. Dit wordt nog een hele lastige klus met al het moois dat er verschenen is afgelopen jaar en wat er nog te wachten ligt om getest te worden. Heb jij zelf een favoriet? Laat het weten in de reactie-mogelijkheid. We gaan sowieso proberen om ook een ‘lezers-top-3’ samen te stellen!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ach je had even andere prioriteiten dan een seksspeeltjesfeest met awards…. volgend jaar beter….

  enneh…. we weten het nu toch?

  Xxx

 2. Muisinhuis schreef:

  De Womanizer die zou ik echt zo graag willen hebben, ik vind het alleen zo duur :(

  • Luna schreef:

   Ja, vreselijk hè! Alle goede speeltjes worden steeds duurder… hoogste tijd om eens wat goedkopere merken te gaan testen, want je kan een maand eten van de prijzen van een beetje vibrator tegenwoordig…

 3. linda schreef:

  Ik heb veel te weinig ervaring om een favoriet te kunnen benoemen. Heb wèl een paar ‘eisen’: niet te smal ( min. 3 cm doorsnee), één g- spot ribbel en verder glad en goede trillingen. Dan blijven er al niet te veel meer over, dus ik ga een verlanglijstje maken.

  • Luna schreef:

   Volgens mij blijven er dan nog een heleboel over… maar de LELO Gigi is denk ik wel het beste? Maar ben benieuwd naar jouw nummer 1!

 4. Guido schreef:

  Voor mezelf de Hot Octopus Pulse 2. Een compleet nieuwe sensatie, heerlijk. Voor mijn vriendin de Womanizer Pro. Orgasmegarantie.

 5. Bart schreef:

  Hey luna, heb ik hem echt gewonnen? Wat geweldig zou dat zijn!
  Ik schaam me ontzettend want in alle tijd dat ik nu reageer is het me niet opgevallen dat ik in plaats van com nl heb ingetoetst.
  Nu is het mail adres aangepast dus zou ik wel berichten moeten krijgen.

 6. Rosa schreef:

  Ik zie J.T. de Twerking Butt al resten. Haha. Maar kan mij wel voorstellen dat het met een VR bril iets heel bijzonders is ;-)

 7. Karlien schreef:

  Dag Luna,
  Die Womanizer blijkt toch echt een geweldig ding. Je zei het al lang en nu staat hij ook op nummer 1. Misschien iets voor onder de kerstboom dan maar…
  Super hoe jullie beide echt de nieuwste dingen testen en ik kijk uit naar de top 10 van 2015!
  Karlien

 8. Olove schreef:

  Hey Luna, last ons snel weten wat de womanizer pro beter is dan de eerste versie…….

  • Luna schreef:

   Working on it!!! Ik heb testronde 1 en 2 al gehad… en zowel 1 en 2 hebben voor- en nadelen, maar ze krijgen toch allebei een 10… (ja, dat gaat het kiezen voor jullie er niet makkelijker op maken) :-)

 9. Henk schreef:

  Nou J.T. toch wel een beetje jaloers op jou met die te testen speeljtes. Ik wacht met spanning af op de review van de JoyDivision Xpander. Die ziet er goed uit! Ben dan ook heel benieuwd hoe hij je gaat bevallen en hoe het met de hygiëne zit, i.v.m. al die hoekjes e.d.

 10. Ricardo schreef:

  Ik ben wel benieuwd naar de Womanizer Pro, of hij echt beter is dan de originele versie. Dan weet ik voor welke ik moet gaan sparen voor mijn lief :-)

 11. Jesse schreef:

  Oh! heb ik net de oude womanizer besteld een tijdje geleden. Baalde al dat ie toch niet waterdicht is. Daarnaast heb ik toch liever een rabbit heb ik gemerkt. Best zonde want denk dat ik de nieuwe waterdichte Womanizer en vooral stiller wel vaker zou gebruiken. Ben heel benieuwd naar je review maar voorlopig spaar ik liever voor een goede rabbit.

 12. laura schreef:

  Mm de womanizer wint wel veel prijzen zeg! Ik heb hem niet, eerlijk gezegd vind ik hem niet moederste mooiste en ik ben nog niet helemaal overtuigd wat betreft het zuigende effect. Maar wie weet haal ik er ooit nog wel een ;).

  Hou je in je lijst ook rekening met prijs/kwaliteit verhouding? Want de beste speeltjes zijn vaak wel erg duur :’)

  • Luna schreef:

   Ja, ik ga een keer een top 10 cheap toys samenstellen… want het slaat nergens op dat bijna alles (al het goede) meer dan 100 euro moet kosten…

 13. jackie schreef:

  Misschien toch maar eens iets als een womanizer kopen dan. Heb dit jaar de lelo gigi, de fairy, de we vibe4 gekocht. Helaas vielen ze alle 3 tegen??? Volgens mijn vrouw. Denk als die ooit sexspeeltjes tester zou worden er niet veel voldoendes gegeven gaan worden.

  • Luna schreef:

   Hahahahaha! Nou, dat zijn toch wel 3 echt goede speeltjes hoor! Wat jammer dat je vrouw er niet veel van vindt… maar gelukkig zijn alle vrouwen anders, dat dan weer wel!

 14. L schreef:

  Wauw, ik heb opeens een flashback. Ik droomde vannacht over de nieuwe womanizer, was erg interessant!

 15. Norah schreef:

  Sinds een tijdje heb ik na heel veel twijfelen een Womanizer gekocht. Jee, wat kom ik daar ontzettend goed van klaar! Wat mij betreft absoluut een top10 apparaat. Ik weet alleen nog niet zeker of ik ‘m nou goed gebruik want ik moet ‘m echt op het hardste standje gebruiken en ik vraag me af of het de trillingen of de zuiging is waar ik van klaar kom. Hoe dan ook, mijn orgasmes zijn geweldig ermee dus een geweldig apparaat.

  De Fairy vind ik trouwens echt ondergewaardeerd. Maakt wel veel geluid en daarom gebruik ik ‘m niet dagelijks, maar als het goedkopere zusje van de EMW/Hitachi vind ik het zeer geslaagd! Prijs/kwaliteit echt meer dan goed.

  • Luna schreef:

   De Womanizer trilt niet hoor… het zijn echt alleen maar zuigingen… en ik adviseer ook altijd de Fairy aan vrouwen die wél een wand vibrator willen maar niet al te veel geld te besteden hebben…

 16. Patricia schreef:

  Ai ai schaam je, denk toch echt dat jullie (jij en JT) er een keer heen moeten hoor ! :)
  Zoveel goede beurzen zijn er volgens mij niet voor jouw vakgebied.
  En inderdaad jammer dat de Womanizer aan de prijzige kant is.

 17. G schreef:

  “Hier zit ik wel bovenop en…”

  Is het slecht dat ik hierom moest lachen? :D

 18. J.T. schreef:

  whoehoe! Ik krijg net bericht van JoyDivision dat ze mij de Xpander gaan sturen zodra hij weer op voorraad is…. Daarna lees je de review natuurlijk hier!
  en “G” ; nee hoor, goed dat je er om moet lachten….. is inderdaad onbedoeld goede woordspeling ;-)

 19. Tessa schreef:

  Jaaa zeer terecht dat de womanizer gewonnen heeft. Vind dat echt zo’n super uitvinding, eindelijk eens wat echt nieuws, waar zoveel vrouwen blij van worden.
  Ben ook erg benieuwd naar JT’s review van de Xpander, ziet er echt heel apart uit.
  En natuurlijk erg benieuwd naar jullie top10 :D

 20. J.T. schreef:

  nu alleen nog de Twerking Butt met VR bril…… zal leverancier eens mailen ….. hahaha

  • Bart schreef:

   Hahaha dat lijkt me een erg bijzondere review!

   Ik ben overigens erg tevreden over de njaja cockring. Zit erg comfortabel en werkt goed. Voor mij staat hij dus hoog op het lijstje

 21. Jeldenil schreef:

  Ik móest even onderstaand linkje met je delen, de reactie van bol.com is echt helemaal geweldig.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1009495312434904&set=o.38926442427&type=3&theater

 22. Jo schreef:

  Ik wilde zeggen de lelo mona 2 maar whoops, die is al veel ouder!
  Oh well, time flies when you’re having fun ;) :$

  • Luna schreef:

   Ja, maar ik neem in de top 10 altijd ook de beste speeltjes EVER op… niet alleen die nieuw uit zijn gekomen… en de Mona 2 hoort gewoon in zo’n lijstje thuis, als klassiekertje!

 23. L schreef:

  Ik kijk uit naar de recensie over de vernieuwde womanizer, mijn collectie is hard aan uitbreiding toe, maar moet een beetje kunnen afwegen natuurlijk.
  Die twerking butt, in eerste instantie lijkt het een raar ding, maar het idee is zo leuk! Met zo’n bril erbij snap ik wel dat het een uitdaging is.

 24. Seksspeeltjesland schreef:

  Wij zijn eigenaar van de website Seksspeeltjesland en we genieten altijd van jouw video’s, recensies en blogs als het gaat om seksspeeltjes! Heel erg bedankt, want je doet het erg leuk allemaal. Veel liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.