WTF WOENSDAG: FUCK A DUCK

fuck a duck
Mannen! Wat zullen jullie al die jaren jaloers zijn geweest op ons vrouwen! Want… wij konden maar mooi ons bed delen met de I Rub My Duckie (ja, die afschuwelijke vibrator in de vorm van een badeendje). Maar! Het doet mij deugd jullie te kunnen verblijden met het nieuws dat er nu ook een neukbare eend voor jullie is. De Fuck A Duck. Voor slechts € 19,95 is-ie helemaal voor jou alleen!
fuck a duck 2

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Ronald schreef:

  Zelden zoiets opwindends gezien. Het opblaasschaap en de opblaaskoe vallen erbij in het niet. Wat voor glijmiddel raad je aan?

 2. Angélique schreef:

  Zit er ook een plaksetje bij? ;-)
  Hij ziet er maar gammel uit.

 3. Marjan schreef:

  Dus kunnen we nu samen in bad met onze eendjes spelen? Gezellig….. eendjes voeren……

  Xx

 4. Anna schreef:

  O my…. meestal is het iets wat ik roep als ik heel erg verbaasd ben… Maar ik denk niet dat ik dit product niet meer van mijn netvlies krijg. En krijgt mijn roep van verbazing ineens een ander beeld bij F#ck a Duck.

 5. Muisinhuis schreef:

  Dit is wat je zegt een goeie wtf!

 6. Tessa schreef:

  Ik heb een paar jaar in een sexshop gewerkt, en daar hadden we een heel assortiment van dit soort ‘grappige’ toys :X En het ergste was nog wel, dat ze ook best wel goed verkochten. Mensen vonden het zoooo grappig, als kadootje voor een verjaardag of vrijgezellenfeest ofzo. Ieder z’n lol. Ofzo.

 7. laura schreef:

  Geil, dit is me er wel echt eendje voor de WTF woensdag Luna!
  Hier kun je als man vast heerlijk je kwak in kwijt hihi

 8. jackie schreef:

  Nice, gaat hij ook kwaken als ik en vol kwak? Leuk voor onder de douche of in bad;-).

 9. Bart schreef:

  Dit is echt ongelofelijk, hoe kan men nou denken dat dit opwindend is…

 10. Ronald schreef:

  Wat Tessa zegt, leuk voor feesten en partijen.

 11. Edwin schreef:

  Hahaha vreselijk….

 12. Rosa schreef:

  Nou nou, dat is me er eendje……
  Maar ik sla even over.

 13. Ronald schreef:

  hahha dit is net zo erg als zo een opblaasschaap van de xenos lol

 14. sofie schreef:

  Aha,
  een super cadeau!
  Als ik een vervelende jarige heb waar ik een cadeau voor MOET kopen!

 15. Drikus W schreef:

  Als deze nou leek op Katrien Duck…..

 16. L schreef:

  En ik dacht deze week dat nutscaping al een raar idee was, maar dit slaat alles!

 17. Patricia schreef:

  Ahh ik vond eendjes zo schattig ….

 18. Ricardo schreef:

  De enige goede bestemming voor dat afzichtelijke ding is de kliko. Yuk.

 19. Robert schreef:

  Eerlijk is eerlijk, z’n kontje ziet er wel geil uit

 20. Ilse schreef:

  Janken dit, huuu!

 21. MR schreef:

  En dan met je eikel langs die scherpe randjes schaven, lijkt me heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.