HOERA, HET IS EEN… KUT TAART!

Het heeft weinig met seks en seksspeeltjes te maken, maar ik kwam deze vreselijk disturbing trend tegen die ik gewoon moest delen; Vagina Birth Cakes, oftewel een kut taart. We hadden al de chocolaatjes in de vorm van een pik (hihi), de vagina cupcakes (haha) (kots) en daar komt dus nu de taart bij in de vorm van een ontplofte kut met daaruit het hoofdje van een plastic pop.

kut taart

Deze cake wordt dus gemaakt door lekker gekke meiden die teveel tijd hebben en ik wil niet weten wat voor een flauwe geintjes er gemaakt worden tijdens de koffie: “Oh, jouw klitje smaakt echt heerlijk” of “Oh, ik wist niet dat jij je schaamhaar gewoon laat staan, ik scheer het altijd.” Misschien heeft deze trend toch wel iets met seks en seksspeeltjes te maken, want als ik een man was en mijn vrouw (of 1 van haar gezellige, gekke vriendinnen) zou met deze taart komen aanzetten op de baby shower van mijn kind, dan kan ze de seks voor de rest van haar leven vergeten. (via www.mommyish.com (wat the hell deed ik daar!)

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Lindaa schreef:

  Oh mijn god.. Dit is wel heel erg..
  Zo wil je toch geen taart eten?

 2. Rudi schreef:

  iiieeellll….. doe mij maar gewoon beschuit met muisjes.

 3. Leo schreef:

  Mm, even disturbing als de ontboezeming van Daphne Dekkers dat ‘haar Richard’ haar na de bevalling eruit vond zien als een ‘ontplofte egel’. Kunnen afbeeldingen ook yukiyuki zijn? Yuk!
  Leo

 4. Suus schreef:

  oh bah! Dat wil je toch niet, het is maar cake en suikergoed, maar wat smakeloos.

 5. Gauri schreef:

  Ik vind het wel grappig. Grappig omdat het achterlijk is, misschien, idk. De taarten zijn totaal niet anatomisch correct. En waarom zijn de meeste babyhoofdjes zo klein in verhouding met de kutten? Op de aanstaande moeder niet te verontrusten?
  Ach, het is beter dan de cupcake trend, die van mij nu echt wel een pijnlijke dood mag sterven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.