100 PUNTEN VOOR DE VERPAKKING VAN DE TENGA GEO

Ik heb dan wel geen piemel, maar ik wil even een groot compliment maken aan Tenga! Die hebben het ouderwetse ‘nepkutje’ toch écht wel even 100% verbeterd de afgelopen jaren! Deze nieuwste Tenga Geo Glacier lijkt in de verste verte niet meer op die vleeskleurige dingen van vroeger! Wat een prachtig product, in een werkelijk prachtige verpakking! Wat fijn dat ook mannentoys (toys voor piemels) ook steeds moderner en sexier worden! De Tenga Geo-collectie bestaat uit 3 verschillende structuren (Glacier, Coral en Aqua) en zijn in ieder geval een lust voor het oog! Of ze ook een lust voor je penis zijn, daar ga ik nog achter komen, want ik ga dit exemplaar naar mijn vriend L. sturen, zodat hij ook weer eens wat kan reviewen voor deze site!

DE TENGA GEO-COLLECTIE IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Wat leuk dat er weer eens een mannen toy wordt besproken. Ik kijk uit naar de review van L. Ooit was ik de gelukkige winnaar van de Tenga Flip Zero en die is fantastisch .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.