DOPPIO 2.0 – VIBRATOR REVIEW #470

Naam: Doppio 2.0
Producent: Beau Ments
Prijs: € 109,90
Formaat: 14 x 6,3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De 2.0 versie van het populairste paren seks-speeltje uit Duitsland mogen we nu ook in Nederland verkopen. De Doppio van BeauMents is een bijzonder innovatieve sextoy, die gezamenlijk en solo gebruikt kan worden. Zijn beide armen bezitten een kleine motor, terwijl in het dikkere gedeelte een zeer krachtige, fluister zachte motor zit.’
Is dat ook zo: Niet mijn type speeltje, dit.
Cijfer: 4

Dit is een afbeelding van doppio 2 review test vibrator

Op mijn ‘nog te testen toys’-plankje lag een doosje met daarin de Doppio 2.0; een koppelvibrator, oftewel een partnervibrator, oftewel een seksspeeltje dat je echt samen kunt gebruiken en waarmee beide partners tegelijkertijd worden gestimuleerd. Of dat ook voor mij en M. werkte? Lees maar even verder!

Ik kreeg de Doppio 2.0 toegestuurd en dat impliceert dat er ook een Doppio 1.0 is. Klopt ook. De Doppio 1.0 had nog geen afstandsbediening en mijn Doppio 2.0 heeft dat wel.

De verpakking van de Doppio 2.0

Standaard doosje met een standaard opdruk van de Doppio 2.0 (en de afstandsbediening) erop. Daarnaast een waterverfachtige tekening van een man en een vrouw. Allemaal niet heel bijzonder. In de verpakking vind ik de toy, de afstandsbediening, een gebruiksaanwijzing, het USB-oplaadsnoertje en een satijnen bewaarzakje.

Dit is een afbeelding van verpakking doppio 2 vibrator test

De look and feel van de Doppio 2.0

De verpakking van deze toy is dan misschien wel heel normaal en basic, de Doppio 2.0 is dat dus helemaal niet. Het doet qua vorm een beetje denken aan een wichelroede, maar dan zonder een wat langer handvat. De Doppio 2.0 is hard en niet buigbaar, alleen de armpjes kun je ietsje uit elkaar trekken (zodat je ‘m gemakkelijker om een pik kan vouwen). Hij doet me qua vorm ook denken aan speeltjes die ik al eerder heb getest, namelijk de Rianne S. Duo Vibe (RIANNE S. DUO VIBE – VIBRATOR REVIEW #297) (maar ik schreef m’n review in 2016) en de Multi Vibe van het merk Vibozzz uit 2013 (SEX TOY TEST #6: MULTI VIBE VIBRATOR). De Multi Vibe vond ik in 2013 echt helemaal niks, de Duo Vibe van Rianne S. vond ik nog wel leuk, zeker voor beginners. Maar ik heb beide speeltjes na mijn test-rondes nooit meer gebruikt en ik heb er zelfs nooit meer aan gedacht totdat ik deze Doppio 2.0 uitpakte.

Dit is een afbeelding van doppio duo vibe multi vibe

De Doppio 2.0 is vergelijkbaar met deze 2, zeker gezien de grijparmpjes, al heeft de Doppio dus geen handvat zoals de Multi Vibe en de Duo Vibe. Het handvat van de Duo Vibe van Rianne S. kon je als staafvibrator gebruiken en dat was een handige (lekkere, leuke) extra feature. Dat kan met de Doppio niet. Je kan er, gezien de afbeeldingen uit de gebruiksaanwijzing wel een heleboel andere dingen mee.

Dit is een afbeelding van doppio standjes review vibrator koppel

De Doppio 2.0 als solovibrator voor hem

Mijn M. heeft het af en toe niet makkelijk. Of hij wel, maar z’n pik niet. Wordt te pas en te onpas erbij gehaald om even te voelen en te testen.

“Schatje, schatje, voel je dit?”, vraag ik terwijl ik de Doppio 2.0 om z’n pik vouw met de armpjes tegen z’n ballen aan.
“Laat me eerst even wakker worden, joh”, zegt hij.
“Ja, maar voelen die trillingen een beetje lekker tegen je ballen?”
“Nee, niet echt.”
“En nu?”, vraag ik, terwijl ik het speeltje omdraai, met de armpjes richting zijn buik.
“Nee.”
“En nu?”, vraag ik en ik druk de Doppio wat harder naar beneden.
“Nee, dit doet zelfs wat pijn.”
“Okay en dit, is dit lekker?”, vraag ik en ik ga met de Doppio op en neer langs z’n pik.
“Pak er even wat glijmiddel bij dan.”
“Okay, en nu?”
“Nou, het is niet heel bijzonder.”
“Zou je ‘m er in je eentje bij pakken?”
“Nee.”

Ik laat de Doppio 2.0 nog op verschillende andere manieren tegen z’n pik en ballen trillen, maar het kan hem allemaal niet echt bekoren. Misschien dat mannen die nog nooit iets hebben voelen trillen tegen pik of ballen dit wel leuk vinden en dan vooral spannend, maar als je al wat gewend bent, dan stellen de trillingen weinig voor.

Dit is een afbeelding van doppio 2 review test vibrator koppel vibo

De Doppio 2.0 als solovibrator voor haar

Over de Doppio 2.0 als seksspeeltje voor mij alleen kan ik heel kort zijn; gaat ‘m niet worden. Dit speeltje heeft 3 motortjes (2 in de armpjes en 1 in het onderste gedeelte), maar al die motortjes trillen enorm oppervlakkig.

Volgens een plaatje in de gebruiksaanwijzing kun je de 2 armpjes ook intern laten trillen tegen je G-spot, maar eh, dat gaat bij mij dus mooi niet lukken. Hahaha! Je komt met die armpjes net 3 centimeter naar binnen en dan houdt het allemaal op. Je kan ‘m wel verder naar binnen duwen, maar dat lijkt me niet helemaal de bedoeling (AU!) (heel raar onnatuurlijk gevoel) (denk aan een eendenbek).

Die 2 armpjes zou je om je clitoris moeten kunnen vouwen en op zich gaat dat wel, maar omdat de trillingen zo oppervlakkig en hoog zijn vind ik het niet heel lekker. Het voelt ook een beetje ongemakkelijk en totaal niet ‘ergonomisch’ of ‘natuurlijk’. Niet handig.

De enige enigszins lekkere optie voor mij is het brede gedeelte tegen m’n klit duwen. Dit voelt op zich prima, maar ja, de trillingen blijven heel oppervlakkig en van dit soort trillingen kom ik gewoon niet klaar.

Dit is een afbeelding van doppio review vibrator sextoy

De Doppio 2.0 als koppelvibrator

De Doppio is dus eigenlijk een koppelvibrator, een speeltje bedoelt om samen te gebruiken en er ook samen, tegelijkertijd van te genieten. Nu doe je dat met alle speeltjes die je samen gebruikt, want hé, als hij geniet, dan geniet ik ook en als ik geniet, dan geniet hij ook, maar you know what I mean!

Nu had ik al weinig fiducie in deze optie van de Doppio, want… als hij faalt als solovibrator voor hem en faalt als solovibrator voor mij, sja, dan lijkt het me ook niet echt een ding dat het dan wél doet tijdens het neuken. Al moet ik ook zeggen; ik heb met heel goedkope cockringetjes waarop een heel minuscuul vibratortje zat toch best plezier gehad, puur en alleen om het feit dat het vibratortje precies tegen m’n klit trilde (al waren het yukiyuki-trillingen). Dit is met de Doppio 2.0 echter niet het geval.

“Au, au, au, je duwt ‘m nu precies in m’n ballen”, zegt hij.
“Ja, maar ik moet dat trilding toch wel tegen m’n klit krijgen of niet?”, zeg ik.
“Draai ‘m anders even om, met die armpjes naar boven.”
“Nee, dit is nog veel raarder, die armpjes kan ik toch nooit precies rondom m’n klit krijgen en dan ook nog ondertussen op jouw pik rijden.”
“Blijf eens stil zitten dan.”
“Nee, dit voelt helemaal niet prettig.”
“Niet echt.”
“Het is allemaal veel te hard en onhandig.”

“Misschien zijn er stelletjes die dit wel leuk vinden”, probeert M.
“Ja, dat kan altijd, de Doppio 1.0 schijnt een enorme hit te zijn geweest in Duitsland, maar ik vind dit echt niks hoor, dit hele ding zit me gewoon in de weg eigenlijk “, zeg ik.
“Ja, maar het kan toch ook aan onze lichaamsbouw liggen, toch?”
“Dat kan, maar ik denk het niet.”

Conclusie

Mijn M. is altijd van het polderen. Als ik iets of iemand helemaal zwaar kut vindt, dan komt hij met een ‘ja, maar, je kan het ook zo zien’. En in sommige gevallen heeft hij dan gelijk. Ik vind de Doppio 2.0  kut en zeker geen € 109,90 waard. Om ietsje milder en meer als M. te denken; er zullen vast mensen zijn die wél plezier met dit speeltje zullen hebben. Maar daar hoor ik dus niet bij. En M. trouwens ook niet.

DE DOPPIO 2.0 IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Nou, dan hoor ik er vast ook niet bij.
    O ja, die foto…. die is dus gewoon eng! Dat je krijgt een soort joker (van Batman) smile.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.