WTF WOENSDAG: PUSSY FACE

Dit is een afbeelding van pussy face
Ieder z’n ding natuurlijk en vooral lekker je ding blijven doen als je daar zin in hebt (en de ander ook), maar ik mag van sommige dingen ook best wat dingen vinden. Al weet ik niet precies wat ik van deze ‘Pussy Face’ vind. Ik heb zoveel vragen! Ik bedoel; voor wie is dit seksspeeltje bedoeld? Op de verpakking staat een man, dus ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat een man dit product draagt. En aangezien het de bedoeling is dat er ‘iets’ in het nepkutje gaat, ga ik er voor het gemak ook maar even vanuit dat dat ‘iets’ een penis is en meestal zit een penis vast aan een andere man. Een toy voor gays dus? Maar wat moeten die met een nepkut? Is dit dan de ultieme vernedering? Het veranderen van een mond in een kut? Maar waarom een mond, waarmee je perfect en lekker nat kunt pijpen, veranderen in een nepkut van een vaag materiaal? Ooooooh! I’m SOOOOOO confused!

DE PUSSY FACE IS HIER TE KOOP (€ 77,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het zal wel vernederend bedoeld zijn, dat de ´Master´ een nepkut prefereert boven de mond van zijn ´slaaf´ of zo…. meer kan ik er eigenlijk niet van maken….. maar ja, dan heeft ie nog liters glijmiddel nodig om te voorkomen dat zijn pik of er niet in kan of breekt….. dus voor wie is het dan vernederend? Of denk ik nu te ver door?
  Weet je wat, ik ga lekker ook confused zitten zijn….. nou ja voor 10 minuten dan, terwijl ik mijn koffie drink…. daarna ga ik weer lekker in de zon zitten.

  Liefs!

 2. j.t. schreef:

  Wow, handig zeg!! ik vond mijzelf pijpen beetje saai worden, maar net dit ding krijg ik weer nieuwe zin!

 3. Tess Tesst schreef:

  Vernedering kan onderdeel zijn van een BDSM spel en dat kan harstikke gaaf zijn.
  Dat er op de foto een man staat, zegt natuurlijk helemaal niks over wie het zou moeten gebruiken, dat kan net zo goed een vrouw zijn. En bovendien heb je ook biseksuele mannen en niet elke gay man vind een vulva onaantrekkelijk. Als je trouwens verder kijkt bij de foto’s, zie je ook nog een vrouw die het draagt :D
  Ik vind het wel koel dat Master Series ook apartere dingen maakt. Ik denk dat idd veel mensen er zo’n wtf gevoel bij krijgen, maar ik denk dat er ook genoeg mensen heel blij worden van zulke artikelen.

 4. Sandra schreef:

  Wat en voor wie het ook is, deeptroat is het niet. Wat ligt die nepkut er dik bovenop.
  Ach ja, ieder zijn ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.