REALISTISCHE RABBIT VIBRATOR –REVIEW #471

Naam: Realistische Rabbit Vibrator
Producent: Easytoys / Teasers
Prijs: € 24,95
Formaat: invoerdiepte 10 centimeter, maximaal 3,3 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA–batterijen
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Verwen jezelf of je partner met deze leuke rabbit vibrator uit de Teazers collectie. Dit speeltje zorgt voor een heerlijke stimulatie van je vagina, clitoris en G-spot.’
Is dat ook zo: Ja, jeetje, dit is te simpel voor mij hoor.
Cijfer: 4

Dit is een afbeelding van realistische paarse rabbit duo vibrator

In het doosje met leuks en lekker van Easytoys.nl zat ook een simpel roze doosje, met daarin een heel simpele duo-vibrator. En als je al heel veel simpele vibrators hebt getest dan is het best moeilijk om toch nog een leuke, lekker leesbare review te schrijven. Maar hé, ik ga m’n best doen!

Ik weet niet hoeveel verschillende seksspeeltjes er momenteel op de markt zijn, maar het zijn er sowieso teveel om in a lifetime te testen. Daarnaast komen er elke dag weer nieuwe op de markt en de meeste nieuwe op de markt lijken op de toys die er al zijn, maar dan alleen in een andere verpakking, ander kleurtje, misschien een klein ribbeltje erbij of ribbeltje eraf, glittertje erbij en klaar. De ‘realistische rabbit vibrator’ is wat dat betreft dus niets nieuws. Een gewone, simpele basic duo-vibrator voor een heel simpel prijsje; € 24,95.

De verpakking van de ‘realistische rabbit vibrator’

Deze paarse vibrator komt in een simpele verpakking; een roze doosje met daarop de naam ‘Easytoys’. Het is dan wel een vibrator van het merk Teasers, maar dat is een submerk van Easytoys.nl. Ik denk dat er binnenkort eigen doosjes van Teasers komen, maar ach, wat maakt het uit! Een speeltje van € 24,95 mag van mij ook in een plastic zipbag komen. Of in een papier zak.

De look and feel van de ‘realistische rabbit vibrator’

Ik weet niet zo goed wat ik met de naam van deze toy aan moet hoor. Want bij ‘realistisch’ denk ik niet aan een paars, klein duo-vibratortje. Dan denk ik aan een huidkleurig (donker, licht, zwart, wat jij wil) penisvormig apparaat. Dit is een lief, paars dingetje. Met wel een soortement van eikelachtig iets op de top, maar met daaronder 3 extra mini-ribbeltjes. Heb ik nog nooit eerder bij een echte pik gezien, dus qua realistisch valt het met die eikel ook wel mee. Deze toy heeft een klein clitoraal ‘armpje’ dat erg flexibel is. De staaf zelf is ook best flexibel trouwens. Hij doet het op 2 AAA-batterijen (old skool) en hij is niet waterproof, maar ja, nogmaals; hij kost slechts € 24,95. Dus dat deze toy wat goedkoop aanvoelt dat komt omdat-ie ook goedkoop is. Hij is overigens wel van siliconen (volgens de productbeschrijving).

Dit is een afbeelding van realistische rabbit vibrator test review

De trillingen van de ‘realistische rabbit vibrator’

Van een simpele duo-vibrator van € 24,95 had ik ook niet verwacht dat-ie super zou trillen. Het had wel leuk geweest. Het had een aangename verrassing geweest. Ik zou deze toy dan zelfs gaan aanprijzen als de allerbeste budget-toy van het moment. Maar… helaas! De trillingen van deze vibrator zijn echt van het kaliber ‘nee, gaat ‘m niet worden’. Veel en veel te oppervlakkig voor mij(n) (klit). Als je de vibrator aanzet dan hoor je het eigenlijk gelijk; een hele hoge, ielige zoem. En het lijkt wel of er wat draadjes, contactjes, dingetjes los zitten binnenin de vibrator, want er lijkt iets ergens tegenaan te trillen wat niet de bedoeling is. Maar hé, wat kun je verwachten van een toy van € 24,95?

Wat is er eigenlijk wél goed aan deze vibrator

Kijk, ik kan een simpele vibrator als deze natuurlijk lekker afzeiken, want ik heb de afgelopen jaren zoveel betere toys getest, maar om even heel eerlijk en, eh, realistisch te blijven; voor een toy van € 24,95 valt het eigenlijk allemaal best mee. What you pay is what you get! En… er zitten zelfs 2 knopjes op! Iets wat niet alle toys momenteel hebben, zelfs toys van boven de 100 euro niet. Deze paarse vibrator heeft 1 aan- en uitknop en 1 knop waarmee je door de 10 vibratiepatronen scrollt. De eerste 3 vibratiepatronen zijn steady, de andere echte patronen. En hoewel ik het allemaal veel te oppervlakkig en simpel vind, moet ik eerlijk toegeven; toen ik m’n eerste vibrator kocht (25 jaar geleden) (een ‘lady finger’) had ik gewild dat er een toy als deze op de markt was voor deze prijs (nou ja, dan had ik 24 gulden en 95 cent wel leuk gevonden) (dus niet 25,95 x 2,20371 = 54 gulden en 98 cent).

Okay, nog iets goeds; dit is dan wel een klein formaatje vibrator, toch is de ribbel (die eerste, grote dus) wel lekker, goed en stevig. De trillingen blijven simpel, maar toen ik de staaf op en neer bewoog in m’n vagina had ik wel zoiets van; okay, best wel enigszins misschien okay!

Dit is een afbeelding van realistische rabbit vibrator

Overbodige ribbels en dingetjes

Less is more, als je het mij vraagt. Nou ja, als je mij vraagt hoe ik de vormgeving van sekstoys graag zie. Overbodige ribbeltjes, deukjes, kleurtjes, gouden lettertjes, inkervingen, versierseltjes, etc., etc.; allemaal leuk en aardig, behalve als het daardoor lastiger wordt om je toy schoon te maken. En de 3 extra ribbeltjes op de staaf en het bloemvormige dingetje op het clitorale gedeelte; allemaal plekjes waar juicy shizzle blijft hangen. En aangezien je deze toy niet onder de douche mee kan nemen om schoon te maken, zul je hier extra aandacht aan moeten besteden.

Conclusie

Absoluut geen topper dus, deze ‘realistische rabbit vibrator’. En nu zou ik kunnen zeggen; ‘als je een beginner bent, dan is dit misschien wel een leuke toy.’ En daar zou ik dan niks van liegen. Maar… ik adviseer toch echt liever om, als je niet zo’n groot budget hebt door te sparen voor écht goede toys. Die geven je jarenlang plezier, iets wat ik van deze duo-vibrator niet verwacht. Heb je echter nog nooit een seksspeeltje gebruikt en wil je weten of een duo-vibrator iets voor je is? Dan is het altijd handig om te kijken of een goedkoop exemplaar (zoals deze) je bevalt, zodat je daarna kunt gaan shoppen voor een kickass exemplaar.

DE REALISTISCHE RABBIT VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 24,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Ik werd een klein beetje weemoedig van dit blog, op een goede manier. Nog niet eens zo heel lang geleden zou dit iets zijn waar ik zomaar mee thuis zou kunnen komen. Wist ik veel wat een kwaliteit tot was en hoe ik dat kon beoordelen.
    Wat dat betreft heb ik écht veel van je geleerd. Van rumble trillingen tot weekmakervruje toys. Thank God for Climaximaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.