SEX TOY TEST #6: MULTI VIBE VIBRATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Ben je op zoek naar een goed partner-seksspeeltjes, dan is de We-Vibe Unite een goede suggestie! Of misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Multi Vibe
Producent: Vibozzz
Prijs: € 69,90 (16 – 12 – 2013)
Formaat: 250 mm x 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: 3 AAA-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘De Multi Vibe is een revolutionair erotisch speeltje, ontworpen voor het vrijen met elkaar, maar kan ook solo door de vrouw gebruikt worden, zonder dat het speeltje in de vagina ingebracht hoeft te worden.’
Is dat ook zo: Ik vind het een vreemd en onhandig speeltje.
Aantal punten: 2/10

Dit is een afbeelding van tumblr inline mg7xfn3fxp1r75t6t

Dit is een speeltje wat overduidelijk wil (of eerder wilde) concurreren met het merk We-Vibe (maar daar helaas jammerlijk in faalt). Het kwam een jaar of 2 geleden op de markt en werd toen meteen genomineerd voor een AVN Award (dat zijn dus de Oscars voor de porno-industrie). Het bedrijf wat dit speeltje maakte, Vibozzz, bestaat niet meer (of de website is gewoon al heel lang uit de lucht). Ik vind het niet gek, want de Multi Vibe is een product wat wij hier thuis bestempelen als ‘yukiyuki’; valt na een paar keer gebruiken uit elkaar.

Het idee van de Multi Vibe is leuk: het is de bedoeling dat hij zijn pik door de opening schuift (zodat het ietwat als een cockring werkt) en dat de 2 tentakels dan tegen haar klitje trillen. Wat een goed idee! Het werkt alleen niet zo handig in de praktijk, want 1 van de 2 van het stel moet dus altijd de Multi Vibe vasthouden.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mg7xhdwwly1r75t6t

Ik vind het sowieso helemaal niet prettig om tijdens dit standje (het eeuwenoude) missionarisstandje iets tegen m’n clitoris aan te duwen. Dan lig je daar, met je man op je en dan ligt je hand ertussen. Of dus de Multi Vibe in dit geval. Dat is gewoon onhandig. Nu kan hij zichzelf wel opdrukken, waardoor je overal wat gemakkelijk bij kan, maar in het geval van de Multi Vibe; de tentakels trillen dus niet tegen je clitoris, maar tegen je vagina-opening. Ik vond het niks.

Dit is een afbeelding van de multi vibe partner vibrator

Een andere mogelijkheid om de Multi Vibe te gebruiken is dat hij ‘m vasthoudt terwijl hij haar op z’n hondjes neemt. Ook zo’n leuk idee, wat gewoon heel onhandig werkt in de praktijk. Het is voor hem bijna onmogelijk om de Multi Vibe recht te houden, zodat de trillingen van de tentakels op mijn goede plekjes komen. Als ik in dit standje gestimuleerd wil worden op m’n clitoris, dan vinger ik mezelf wel of ik houd een speeltje met veel betere trillingen tegen m’n klit. Navraag bij de verkering leerde mij dat hij ook veel liever z’n handen vrij heeft om daar andere dingen mee te doen, zoals bijvoorbeeld een vinger, dildo of vibrator in m’n reet stoppen of een goedgemikte pets op die reet geven. Of gewoon m’n kont vasthouden voor meer grip. Of de afstandsbediening voor de tv. Of z’n mobiele telefoon. Alles beter, lekkerder en handiger dan het vasthouden van de Multi Vibe.

Dit is een afbeelding van de multi vibe partner vibrator

En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit van het materiaal van de Multi Vibe gehad. Je draait de onderkant van de Multi Vibe open, plaatst dan 3 AAA-batterijtjes in een houdertje, schuift dit houdertje weer in de vibrator en draait dan de dop weer dicht. Een hopeloos oud systeem. De fabrikant doet heel high tech over dit speeltje (‘De Multi Vibe heeft twee 7-traps motoren in de vingers en een aan/uit-stand voor de middelste motor wat het mogelijk maakt om veel verschillende sensaties te ervaren.’), maar de knopjes om de trillingen te bedienen zijn niet om over naar huis te schrijven. Die knopjes zijn namelijk bedekt met een heel dun siliconen laagje en na een paar keer op wat knopjes drukken scheurt dit laagje al kapot. Ook verschuift het siliconen laagje, waardoor je helemaal niet meer op de knopjes kan drukken en de Multi Vibe maakt op z’n hardst ook nog eens een heel vervelend snerpend geluid (er zit waarschijnlijk een dingetje los) waar ik bijna kippenvel van krijg (gevalletje nagels over schoolbord) en om ‘m uit te zetten moet je ook nog eens het hele arsenaal aan trillingen doorlopen voordat je bij de uit-modus bent en nou hou ik op, want het is om te janken, deze Multi Vibe.

Ik zeg dus; niet doen. Als je een leuke en goede partnervibrator wil kopen, koop dan een We-Vibe. Dan hou je allebei je handen vrij.

DE MULTI VIBE IS NIET MEER TE KOOP >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 3 november 2014

    […] paar jaar terug testte ik de Multi Vibe (mijn review vind je HIER). De Multi Vibe is de voorloper van de Couples Vibrator van Selection XII. De man achter dit […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.