DOE MEE EN WIN… EEN FAIRY VIBRATOR

wineenfairyvibrator

Ik ben altijd bezig om niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie, lieve lezers en lezeressen, de allerbeste vibrators te regelen! Ik mag een Fairy weggeven! En ik denk dat ik allang niet meer hoef uit te leggen dat de Fairy een hele goede vibrator is hè (een wand-vibrator om precies te zijn)? Je zou de Fairy het roze zusje van de Hitachi kunnen noemen; net iets minder heftig (maar nog wel megadiepe trillingen), net iets vrouwelijker qua design en traploos verstelbare trillingen (en dat heeft de Hitachi weer niet). Mijn review over de Fairy lees je: HIER. Mijn filmpje over het verschil tussen een en een Hitachi (of eigenlijk Europe Magic Wand) zie je: HIER.

Hoe kun je ‘m winnen? Door de Climaximaal-Facebook-pagina te liken (en dat doe je dan weer: HIER) (mocht je wegens werk of kinderen geen enigszins seksueel georienteerde pagina’s kunnen of willen liken, dan begrijp ik dat volledig). Laat sowieso hieronder even een leuke reactie achter! Jullie alvast bedankt voor het meedoen!!!

And the winner is… Bianca!!!! Hoera! En het is ook nog je allereerste seksspeeltje! Alvast veel plezier ermee, ik ga je mailen voor je adres!

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Au3 schreef:

  Dat ik als eerste reageer, geeft toch wel aan dat ik dit Fairy graag wil?

  • cor schreef:

   wij wijn zijn man en vrouw en hebben een fairy massage wand vibrator gekocht . maar wij willen weten als het kwaad kon op de vibrator ook te laten trillen bij mijn mans eikel kan dat is dat schadelijk voor zijn penis wand ik de dat bij hem en hij vloog zowat door het plavon zo gevoelig kan dat kwaad?

 2. Marjan schreef:

  Wat leuk! De Fairy…. natuurlijk doe ik mee, maar dat had je al verwacht :-) De fairy is ook gewoon erg leuk, alleen beetje jammer dat hij niet zo makkelijk schoon te maken is.

  Liefs!

 3. L schreef:

  Wat gaaf dat je een fairy weg mag geven!
  Ben hier nog steeds echt heel benieuwd naar :)

 4. Seline schreef:

  Super leuk dat je weer een speeltje weggeeft ik doe graag mee!!
  De Fairy staat heel hoog op men verlanglijstje dus hoop um echt te winnen !!

 5. Guido schreef:

  Mag je ook iets willen winnen om het dan verrassingsgewijs als cadeautje aan je vriendin te geven? Die gaat daar wel heel erg blij van worden!

 6. Bianca schreef:

  Oooo! Dat zou leuk zijn! Wij zijn al een tijdje aan het kijken naar ons eerste speeltje, en nu mijn partner voor werk 4 dagen per week weg is zou ik toch wel erg graag iets leuks hebben. Een fairy zou voor mij in ieder geval schitterend zijn :)) En hij vind het vast ook leuk Hihi.

 7. Rin schreef:

  Oh wat leuk, ik ben heel erg fan van de fairy maar ik heb er nog geen voor mezelf, dus ik zou hem heel graag winnen :)

 8. carola schreef:

  Super zeg, die wil ik wel graag winnen om aan mijzelf cadeau te doen voor mijn verjaardag :-) ben toe aan een nieuw speeltje :-)

 9. Zara schreef:

  Dit lijkt me wel een heel goed alternatief, voor de volgende keer op Jamaica. Want als t dan weer zo bloedverzengend heet is als toen wij er waren komt er weer véél te weinig van het ‘gewone werk’. En waar zouden Lov’je en ik dan zijn zonder de Fairy van Luna en Mytenga?!

 10. San schreef:

  Ik wil de fairy graag voor een vriendin winnen als verrassing…. Eigenlijk wil ik hem ook wel zelf vergelijken met de europe magic wand die ik nu zelf heb… maar ik geef hem toch liever aan mijn vriendin… die had nog nooit van een vibrator met snoer gehoord:)

 11. DeArie schreef:

  Als vaste lezer van Climaximaal maar schuw om te commenten toch hier maar commenten.. (lezen lezen, niet reageren?!).

  Ben benieuwd naar jou “Wand-vibrator” verhalen of het nou écht die diepe trillingen zijn die het hem doen of dat het neit z’n verschil geeft met normale vibrators..

 12. Henk schreef:

  Dit lijkt me een fantastische vibrator voor mijn vrouw.
  Ze is niet zo van vibrators voor inwendig gebruik, hiermee kan ze wel echte kracht aan de buitenkant voelen.
  Leuk voor haar, en natuurlijk voor mij :)

 13. Nit schreef:

  Amai super leuk zo een presentje! Zelf nog niet de kans gehad om dit uit te proberen. Maar oh zo zin in ;-)

 14. Rob schreef:

  Ach, dat zou een leuk cadeautje zijn voor mijn vrouw, ze is binnenkort jarig en ik mag haar graag verwennen!

 15. L.S. schreef:

  Ik ga je niet liken op FB wegens nieuwsgierige kindjes, maareh, ik wil ‘m wel graag winnen hoor!

 16. Ben schreef:

  Kijken of ik mijn vrouw blij kan maken, weg met dat slappe ouwe spul ;)

 17. Elsje schreef:

  Oeh oeh! Je weet precies waarom :P

 18. Miranda schreef:

  hi Luna!

  Ik ben nog maar net aan het expirementeren met speeltjes. En een wand vibrator is toch wel een beetje een ‘must-have’. Toch? Als ik hem cadeau krijg of ooit geld over heb… kan ik ook eens die beruchte diepe trillingen ervaren. ^^

  Keep up the good job. Lees altijd vol interesse en klein beetje rode oortjes. :)

  Xx

 19. Gerda schreef:

  OMG! Gaan er nou weer zoveel mensen reageren? Jongens! Toe? Ik wil hem winnen! :)

 20. Mariska schreef:

  Nog vrij nieuw in de wereld van de speeltjes. De fairY lijkt me geweldig. Spannend wel, maar wel super nieuwsgierig. FB liken is nog geen optie gezien mijn ouders en vrienden. Sorry daarvoor

 21. margot schreef:

  Ik was de 70ste like op facebook ( heb wel even mijn privacyinstellingen aangepast ervoor :p )
  binnen enkele weken is het mijn verjaardag en ik zou het echt wel een top verjaardagskadoo vinden ! ( zeker nu ik op kot zit en geen schrik moet hebben dat ik mijn ouders wakker maak )
  ik kruis alvast mijn vingers !

 22. barry schreef:

  Zou mijn vriendin hier groot plezier mee doen en daarbij mezelf natuurlijk

 23. Sylvia schreef:

  ohhh JA!
  omdat ik gisteren jarig was!
  omdat ik al heel lang stiekem meelees!
  en omdat ik vind dat mijn allereerste vibrator geen neonkleurig jelly yukiyuki apparaat moet zijn maar een fabulous Fairy. zó 2014 :)

 24. Anita schreef:

  Yes please!

 25. Michella schreef:

  Jaaaaaaa! Mijn oude fairy is namelijk kuren aan het krijgen en de dag dat ie echt stuk gaat, sta ik miet voor mezelf in

 26. Karin schreef:

  Luna, Hij mag naar
  Karin Omklaar
  Achterom 23
  7331 SM Rectum
  thanks!

 27. Eva schreef:

  Ik was nooit zo thuis in de speeltjes tot mijn vriend jouw site ontdekte, erg leuk en heel toegankelijk, er ging een wereld voor ons open ;-)

  Omdat ik met kinderen werk kan ik de fb pagina niet liken, maar ik zou toch graag winnen!! Voor mijn stage mocht ik veel mensen blij maken met winacties, dus het leek mij nou wel eens leuk zelf iets te winnen :-) …!

 28. Laura schreef:

  Zo, die wil ik wel winnen, kan ik die mooi aan mezelf cadeau doen!
  Alleen kan ik de FB pagina helaas niet liken in verband met ouders enzo;)
  Misschien een andere keer!

 29. Valerie schreef:

  Ik hoop dat Sinterklaas vroeg komt dit jaar……..

 30. J-P schreef:

  En wederom doe ik mee aan een van je weggeef-actie’s. Nu maar hopen dat ik win want dan kan ik gelijk testen of de bijpassende chin-buru echt zo goed is :-)

 31. Ank schreef:

  Het lijkt me geweldig om deze vibrator te winnen! Natuurlijk omdat ik denk dat ik er zelf heel erg blij van zal worden maar vooral omdat de chin buru er opgezet kan worden! Gisteravond liet ik je blog daarover lezen aan m’n echtgenoot en hij reageerde met de legendarische woorden: ik hoef geen hulpmiddelen!
  Hahaha ik kwam niet meer bij… Alsof het om een rollator of een gehoorapparaat ging…
  Tijd voor actie dus! Volgende week zijn we 16 jaar getrouwd. Zou hem er graag mee verrassen!

 32. n.c. schreef:

  Jaaaaa. Ik wil al jaren eens een wand vibrator uitproberen. Ik kom nl niet klaar met *hulpmiddelen* en ik zou graag willen weten of t hiermee wel lukt. Lijkt me een mooi vroeg kerst cadeau!

 33. Caitlynn schreef:

  Ik wil ‘m heel graag winnen omdat ik graag een wand-vibrator naast mn we vibe salsa (eerste vibrator en via maanzin gekocht) wil! Mn vriendje zal ‘m ook erg leuk vinden denk ik ;)

 34. Rinie schreef:

  Iets winnen is altijd leuk toch, en zeker als je er daarna nog uren plezier aan kunt beleven. Heb je FB pagina net geliked.

 35. Ilse schreef:

  Oooh, deze staat echt bovenaan mijn wishlist! Helemaal nu mijn relatie uit is en ik alles weer zelf moet doen, haha. ;) Ik wil dan ook heeel graag meedoen aan de winactie! Zou ook heel chill zijn als ik wat sneller/makkelijker klaar zou kunnen komen, wie weet kan de Fairy daar bij helpen!

  Ik wil heel graag je fb pagina liken, maar gezien mijn vriendenlijst gaat dat hem niet worden, sorry.

 36. judith schreef:

  Hier mijn leuke reactie ;-) xxx

 37. Coco schreef:

  Ja!! Ik doe gewoon weer een keertje mee want deze is wel heel leuk!

 38. giensie schreef:

  Mogen oude wijfies ook mee doen?

 39. Femke schreef:

  JAAAAA die wil ik ook!
  Heb nog zo veel op mijn verlanglijstje staan sinds ik jou site ontdekt heb :-)

 40. Tamara schreef:

  OMG deze staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Geen wandvibrator in mijn nachtkastje maar volop aan het experimenteren met tips van climaximaal. We genieten….maar durven nog niet alles.
  Vanwege werk & kids geen FB like, wel fan van plog & site. Graag dus!

 41. Veronique schreef:

  Ik kan helaas vanwege mijn werk ik het onderwijs de pagina een like geven maar ben al wel geabonneerd op je YouTube kanaal. En heb op jouw aanraden de Lelo Ella en de Lelo Alia aangeschaft een tijdje terug!! En wat een pret is dat zeg! Nu nog de fairy en dan is m’n speeldoos voorlopig helemaal perfect! <3

 42. Freddy schreef:

  Ik volg je al een tijdje… Op de valreep wil ik toch nog even meedoen aan je actie. Ik wil mijn vrouw hier graag mee verrassen. Nu ik vaker ’s nachts weg ben kan ze hier leuk mee spelen.

 43. Bianca schreef:

  Twee minuten nog, spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.