LUNA GEEFT WEG: 1 X JOYBOXX


En… het is weer tijd voor een give away! Herinneren jullie mijn review van de Joyboxx nog? Ik gebruik ‘m nog steeds, echt! En ook de Playtray probeer ik te gebruiken, maar tijdens een gezellige, uitgebreide vrijsessie gebruik ik soms meer dan 1 speeltje en dan flikkert er altijd eentje vanaf, maar dat neemt niet weg dat ik de Joyboxx een geniale uitvinding vind! En… ik mag er dus eentje weggeven (namens www.joyboxx.com) (THANKS)! Ik heb de zwarte zelf gehouden, maar mag een paarse weggeven (ook een prachtige kleur natuurlijk)! Hoe kun je ‘m winnen? Nou, gewoon, zoals altijd; door hieronder een leuke, geile of lieve reactie te geven! Reacties op andere stukjes worden ook altijd ontzettend gewaardeerd! Ik maak de winnaar woensdag 15 februari om 20:00 bekend!

Lekker op tijd weer Luna! SORRRRRRYYYYY!!! Maar de Joyboxx gaat naar JPW! Omdat hij me er zo netjes op heeft geattendeerd dat het nu wel erg lang ging duren met deze verloting!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Koen schreef:

  Als handige harry (hum hum) heb ik dus helemaal zelf een ikea kastje ineen getimmerd.
  Mijn vrouw heeft zo haar bedenkingen bij mijn enthousiasme…
  Hier is hij, ik kan hem aanraden.
  Ze adverteren hem met telefoonoplader en wekker, maar ze adverteren de magic wand ook als – kuch kuch – massage-apparaat voor je spieren.
  Je kan kei listig de snoer en je stopcontacten verstoppen en er is een vakje voor condooms en andere kleine dingetjes. Ik heb er onder een rubberen matje gelegd (zo voor je keukenla).
  Heel hygiënisch en praktisch. En wie weet net iets romantischer dan een paarse gereedschapskist?
  Ik voelde me in ieder geval al een echte vent en we kunnen er heel wat ik kwijt.
  De groetjes!
  http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/40219285/

 2. JPW schreef:

  Nu liggen de speeltjes van ons in een aantal lades/plekken verspreid over de slaapkamer. En net als je die ene lekkere wilt gebruiken waar jij/zijn zin in hebt kun je het niet vinden op de plek waar je dacht dat-ie lag… En om nu tijdens een heerlijke vrijsessie je slaapkamer te doorzoeken is ook niet echt een sfeerverhoger. Daarom denk ik dat die Joyboxx ideaal van pas zou komen bij ons!

  (en nee, andere nachtkastjes zijn bij ons geen optie ;-) )

 3. Laykam schreef:

  Ja handig! Vooral aangezien mijn peuter heel enthousiast dingen zoekt op,onze slaapkamer als hij op zijn kamer speelt, dus een box die op slot kan is echt wel heel praktisch!

 4. Kevin schreef:

  Als je van je hobbie je werk hebt gemaakt zoals ik in de schoonmaak. Is Hygiëne een belangrijk ding. Helaas is ons nachtkastje in landelijke style met gaten en kieren niet ideaal. Het voelt in de heetst van de strijd net lingo waar is welke toy… ( herken je het ) Het mooiste zou zijn dat alles hygiënisch op volgorde ligt…

  Zodat onze Joy’s in deze boxx zou zitten.
  En we van begin tot eind Climaximaal kunnen genieten :$ (a)

 5. Tessa schreef:

  Aahh ja, ik ben daar net zo slecht in als jij. Dan belanden mn favoriete toys weer eens ergens naast of onder m’n bed… Ik heb echt zo’n opbergbox nodig! Dan kan ik ook mijn leven beteren ;-)

 6. Guus schreef:

  Oooh wauw!
  Dit is echt de oplossing voor ons “probleem” in het rommelkastje naast ons bed.
  Van allerlei zaken de er rondslingeren in het kastje zou het zo fijn zijn als de toys veilig, netjes en discreet opgeborgen kunnen worden.
  Dankzij jou maanzinnige blog ;) weten we ervan!

 7. Mike schreef:

  Ow ja, dit zou de perfecte oplossing voor onze collectie zijn. Zeker aangezien onze kleine steeds nieuwsgieriger wordt en wij steeds beter moeten opbergen.
  Wij doen dus graag mee met de weg-geef.

 8. Nienke schreef:

  Ooit gelezen dat paars in je slaapkamer goed is voor je sexleven. 1 van onze wanden is paars en het werkt, haha. Maar wij hebben geen nieuwsgierige peuters, maar tieners in huis. Dat maakt een slot nog belangrijker…. Op dit moment nog in een schoenendoos hoog in de kast, maar daar vertrouw ik niet meer op. Dussssss ;-))

 9. Josje schreef:

  Fijne actie weer Luna :)!! Ik wens de winnaar er vast heel veel plezier mee, super fijn lijkt me zo’n slot erop!

 10. Mark schreef:

  Luna is altijd goud eerlijk met haat geile revieuws, dus daarom alleen al zou ik de revieuw van deze box graag nalezen onder het genot van deze box, dat zal een spuitpartijtje gaan worden mmmmm

 11. Bruce schreef:

  Leuke prijs :)

 12. Loes schreef:

  Dit ziet er uit als een prima upgrade voor de schoenendoos + toilettas met speeltjes die momenteel onder mijn bed gestationeerd zijn.

 13. Ella schreef:

  Yes! Niet meer alle speeltjes uitgestald op mijn nachtkastje wanneer ze aan de lader liggen! Maar netjes opgeborgen in deze boxx! Hebben, hebben, hebben!!

 14. Lisa schreef:

  Wow wat een handig ding lijkt me dit! Op dit moment liggen mijn speeltjes gewoon verspreid door de kamer op verscheidene verstopplekken, maar dit ziet er toch praktischer uit haha

 15. Jessica schreef:

  Het is jammer dat ik geen foto toe kan voegen anders is in een keer duidelijk waarom dit een uitkomst is in mijn slaapkamer (die overgens voorzien is van behang in dezelfde kleurtoon.) Nu liggen de speeltjes die in gebruik zijn in een handdoek gewikkeld tot dat ik ze weer opberg in de kast. Niet echt geweldig natuurlijk maar met dagelijks gebruik kom ik er niet toe ze elke keer in de kast weg te bergen. Zou natuurlijk veel beter zijn als ik ze hierin kan opbergen en gewoon op mijn nachtkastje kan zetten.

 16. Els schreef:

  Deze joybox lijkt me een superpraktische en hygiënische oplossing! Ik heb het afgelopen jaar door je enthousiaste reviews wat leuke speeltjes aangeschaft, die een goede (en mooie) opbergplek verdienen.

 17. Eva schreef:

  Lieve Luna,

  Hier liggen de speeltjes ook her en der verspreid en lijkt het ons ook een mooie aanvulling om de speeltjes netjes en degelijk op te bergen , leuke site en leuke reviews en toppie dat je weer aan de man bent.

  xxx

 18. Nieuwsgierig schreef:

  Is hier eigenlijk al wat over bekend?

 19. Josje schreef:

  Ik heb niet eens meegedaan en ben ook nieuwsgierig ;)

 20. JPW schreef:

  Dit wordt wel heel spannend nu ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.