LUNA GEEFT WEG: SEKSPAKKET

wittebrood5
En wederom een give away! Oooooh, houdt het ooit op Luna? Jawel! Morgen geef ik de klllllllappppper van de week weg en dan is weer even klaar met de give away’s hoor! Vandaag geef ik een setje vagina-balletjes weg (om je PC-spieren mee te trainen of om gewoon mee te gaan discodansen)! Ook een massage-olie van het merk Geisha en dit is echt een goed merk, maar ik, we, mijn man en ik dus, vinden dit soort producten gewoon niet zo leuk. Dus ik kreeg ooit een potje om te testen, maar nooit gedaan, want het is gewoon niet ons ding. Wel van jou? Laat dan even een reactie achter en misschien win jij ‘m wel! Ook in dit pakket; de Bed Restraint Kit! Deze heb ik 1 keer getest, maar is nog volledig ongeschonden en schoon! Ik vind het soms erg jammer dat ik zoveel mooie, luxe speeltjes mag testen, maar dat ik ze na het testen niet weg kan geven aan iemand anders (want, sja, dat is toch wel heel ranzig). Ik heb dus meer dan 200 speeltjes in huis, maar alles wat ik ook echt ‘lichamelijk’ heb gebruikt kan ik niet weggeven (of uitlenen, hahaha) (en mijn man en ik hebben een paar favorieten en daar komt af en toe een nieuwe favoriet tussen, maar verder weinig fluctuatie) (en ik heb zelf ook een aantal persoonlijke favorieten en daar komt af en toe een nieuwe tussen, maar verder weinig fluctuatie)… Maar deze Bed Restraint Kit kan ik dus wél weggeven (en hij is heel leuk, maar wij hebben zelf al een andere)! Dus… peoples! Laat een leuke, lieve, geile reactie achter en maak kans op dit pakket (het spreekt dus voor zich dat de seksballetjes en de massageolie nog ongeopend zijn hè??)! Morgenochtend maak ik de winnaar bekend!

And the winner van dit sekspakket is… lertie! Stuur je me even een mailtje met daarin je adresgegevens? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. L schreef:

  Oeh, die restraint kit wil ik heel graag. Wij lopen nu elke keer te kloten met sjaaltjes enzo. Helaas is m’n vriend niet erg goed met knopen, dus dat werkt nog niet helemaal soepel. Jammer, want we vinden het wel erg leuk en spannend!

 2. Seline schreef:

  Heeel graag!! Die massage/olie kaars vinden wij super. En hij ruikt zo heerlijk. Onze is jammer genoeg bijna op dus zou wel mooi uitkomen!!
  Mannetje vastbinden en dan die warme olie over hem heen gieten en heerlijk masseren hihi. En zelf die heerlijke seksballetjes in hebben.. 1 woord : GEWELDIG!!

 3. maxime schreef:

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze kit! En zou er graag mn PC-spieren mee willen trainen. En natuurlijk ben ik altijd in voor iets nieuws. Zou hem erg graag willen uitproberen!

 4. Esther schreef:

  O, wow ! helemaal tegekke, geile weggever !!!! Lijkt me allemaal heerlijk….dus ja, hier kan ik niet niet op reageren….

 5. Anke schreef:

  Iewww een gebruikte restraint kit :( Nee grapje, die wil ik wel! Misschien laat mijn vriend zich dan toch een keer overhalen om zich te laten vastbinden..

 6. Inge schreef:

  Die Bed Restraint Kit is echt geweldig, zou goed van pas komen nu. Helaas nog niet toegekomen aan nieuw boeien bestellen en op het moment ook het geld niet wegens het kopen van een huis :D Die balletjes zien er ook leuk uit, heb nu een set die niks waard is. Heel jammer wel.

  Vind het super dat je n zo veel winacties doet, echt leuk :)

 7. Sofie schreef:

  Woehoe! Ik doe mee, ik wil pc spieren!

  Sofie

 8. Iertie schreef:

  Pfft, vastbinden is absoluut nummertje één geworden sinds onze eerste uitprobeersessie. Tot zover nog geen goede/betaalbare set kunnen vinden, maar dit ziet er wel uit alsof het tegen een “rukje” kan. Leuk!

 9. sharon schreef:

  Jaaaaa!!!
  50tinten nu nog iemand om het mee uit te voeren!

 10. Marjan schreef:

  En weer zo’n leuke give-away gaaf!

  De ervaring leert dat gewone soepele touwen veel beter vastzitten dan een kant en klaar set…lol (nog 3 nachtjes dan mag ik weer..mmmmm ) Morgen met de klapper doe ik weer mee. :-)

  Liefs!

 11. Wim schreef:

  Wij zouden graag de restraint kit willen winnen, nu we geen waterbed meer hebben, kan ik eindelijk de spijlen van het bed uit proberen.
  Dus de kit komt goed terecht.

 12. san schreef:

  Hoi, lijkt me spannend kijken wat het ons oplevert. Grt San

 13. wilkeke schreef:

  Ik heb eindelijk iemand gevonden waar de sex geweldig mee is. De ene na de andere nieuwe ervaring/ fantasie wordt werkelijkheid #bloos. Met zit pakket gaan wij het echt beste/ slechtste ;) in elkaar naar boven halen. Kunnen die katoenen sjaals ook van de lattenbodem af…..

 14. Anwen schreef:

  Lieve Luna,

  Ik ben dus sub (zoals elders op deze site ook te lezen valt). Maar ik ben een zielige sub, want datgene wat ik nou juist zo leuk vind, aan het bed vastgebonden worden, kan dus niet. Want ik heb geen hoofdeinde of uiteinde waar mijn polsboeien aan vast kunnen. Mijn ex, die had een spijlenbed (als Dominant kun je niet zonder spijlenbed!) Maar ik niet. Dus zo’n mooie restraint kit maakt mij weer een blije sub. En die balletjes zijn dan weer goed voor het Kegel-regime waar mijn D me nu heeft op gezet. Dus. Ik zou zo graag weer een blij subje worden! Pretty please?
  Hoogachtend,
  Anwen

 15. Renske schreef:

  Wauw, wat een boel cadeautjes zeg, superleuk!
  Deze laat ik aan me voorbij gaan : ) Veel plezier ermee (toekomstige) winna(a)r(es) ;-)

 16. dearie schreef:

  Spannend om samen jou blog te lezen met mijn vriendin, en graag zou ik ook wat van jou ‘spanning’ in ons bed willen! Dus dit setje zou zeker extra genot in ons leven brengen!

  Groetjes Arie & Xxx

 17. G schreef:

  Ooooh hoop dat ik nog op tijd ben, die zou ik wel héél graag winnen!!

 18. Guido schreef:

  Hmmm, de bed restraint kit is heel goed te gebruiken – mevrouw stribbelt soms iets te veel tegen als ik haar langzaam tergend gek maak…

 19. Iertie schreef:

  Ha Luna! Hartstikke leuk! Mailtje met adresgegevens heb je binnen, als het goed is!

 20. Anita schreef:

  Mmmmmm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.