DOE MEE EN WIN… BENDY BEADS

image

Wederom een win-actie hier op www.climaximaal.nl! Omdat ik het zo gezellig vind dat er dan eindelijk wat meer gereageerd wordt en omdat het gewoon leuk is om dingen weg te geven! Deze week geef ik de Bendy Beads weg van www.funfactory.de (speeltje #46 in mijn #365sextoys project). Dit is een anaalketting en voor wie zich eventueel nog afvroeg of ik wel nieuwe, verse seksspeeltje weggeef; ja, natuurlijk! Mijn gebruikte seksspeeltjes zet ik altijd op Ebay en daar ontvang ik dan héél véél geld voor! “Is dit weer zo’n geintje van je Luna?” Eh, misschien! Maar deze Bendy Beads zijn dus nieuw en vers en wat het allerergste is: ik geef een zwarte weg, terwijl ik zelf de rode heb (en ik heb altijd veel liever zwarte dan rode sekstoys).

De Bendy Beads zijn gewonnen door Mar10!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.