LUNA GOES PABO?


OMG! Ik heb net contact gehad met een mannetje van de PABO! Hij vindt m’n site leuk en inhoudelijk goed en of we misschien samen konden werken? Nou! Dat wil ik wel. Misschien dan! Want m’n site is ook leuk natuurlijk! En ik wil altijd wel samenwerken, zolang ik maar eerlijk m’n mening mag geven! Dus… misschien ga ik hier in de zeer nabije toekomst wel lingeriesetjes testen, want lingerie is toch eigenlijk wel een onderbelicht onderdeel hier op deze site, toch? En van lingerie wordt de verkering ook blij! HAHA! Maar misschien eerst eens kijken wat voor een collectie aan toys ze daar bij de PABO verkopen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Anne schreef:

    Ik vind het super dat je voor Pabo mag gaan testen. Ik kocht er vroeger regelmatig lingerie omdat ze grote maten hebben, maar er is zoveel verschil in kwaliteit. Ik koop nu bij bonprix maar die hebben natuurlijk niet zo’n grote collectie. In mijn date periode was het moeilijk iets te vinden voor bijvoorbeeld een parenclub. Ze wil er als volle vrouw ook gewoon goed en sexy uitzien. Dus als je iemand nodig hebt die grote maten moet testen of je wilt een second opinion, mail me. Ik ben sowieso een kritische consument, met alles eigenlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.