SEX TOY TEST #51: LELO SMART WAND LARGE

Naam: LELO Smart Wand, large
Producent: Lelo
Prijs: € 174,-
Formaat: 300 mm x 80 mm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De unieke SenseTouch technologie activeert de vibraties bij contact met de huid en nemen toe hoe harder je drukt. Als je van lekkere én krachtige vibraties houdt zonder snoer, dan is de Lelo Smart Wand voor jou gemaakt!’
Is dat ook zo? Jaloersmakende vibrator en ik heb ‘m, ik heb ‘m
Aantal punten: 10/10 +1

<lelo smart wand large

Ik schreef al eerder over de LELO Smart Wand, medium. En toen schreef ik dat ‘m hartstikke leuk en fijn en lekker en geil vond (wat ook écht zo is, ik gaf ‘m niet voor niks 9 punten). Ik schreef echter ook dat ik liever de Large-versie had gekregen. Want ik hou gewoon van groot en zwart! Hoe leuk is het dan om te merken dat de mannetjes van alle seksshops waar ik mee samenwerk ook daadwerkelijk mijn recensies lezen?! Want het mannetje van de sextoy-shop stuurde me vorige week deze LELO Smart Wand, Large en na een week uitgebreid testen durf ik (nu dan hè, kan morgen anders zijn) te zeggen; dit is mijn nieuwe favoriete seksspeeltje.

Mijn vorige favoriet was de Hitachi (waar ik nog steeds een diepe, intense liefde voor voel uiteraard) en deze LELO Smart Wand, Large ging ook echt de concurrentie aan met de Hitachi (dat hadden de mannetjes van LELO dus al van tevoren bedacht).

image

Goede en geile trillingen

Laat ik even beginnen met de trillingen, want uiteindelijk zijn die toch het belangrijkste. De trillingen van deze Lelo Smart Wand Large zijn iets minder heftig en sterk dan die van de Hitachi. En dat kleine beetje minder heftigheid neem ik graag voor lief als ik naar alle andere voordelen kijk.

Deze LELO Smart Wand is namelijk oplaadbaar. Dat wil dus zeggen dat je niet met een snoer loopt te kloten tussen de lakens. De Hitachi heeft dan wel een heel lang snoer, maar toch; speeltjes zonder snoer zijn handiger en sexier. Over het uiterlijk hoef ik het denk ik niet te hebben, want Jesus, wat een geil, slick, strak design is dit! De Hitachi (nogmaals; ik hou van ‘r) lijkt op een medisch instrument en de LELO Smart Wand is helemaal Sex in the City, helemaal Elle Wonen, helemaal Yves Saint Laurent of weet ik veel welke fashion designer er op dit moment hot is.

Iets waar ik nog niet bekend mee was is de SenseTouch-technologie en ik kwam er eigenlijk pas achter toen ik de LELO Smart Wand ging gebruiken; wanneer je de vibrator tegen je lichaam aanduwt gaat hij harder trillen! Dit in tegenstelling tot de rest van alle andere sekstoys; die trillen vaak minder hard als je ‘m tegen je lichaam (clitoris dus) duwt. Als je het speeltje dus even niet gebruikt (omdat je even gaat zoenen, pijpen, praten, of de tv op een ander kanaal zet) dan gaat hij in een soft-modus (heel stil en heel zachtjes trillen dus). En is dat handig? Ja, dat is heel handig! Wat mij betreft 100 punten voor deze, écht nieuwe technologie (en nu snap ik ook waarom ze ‘m ‘Smart’ noemen)!

Hij is nogal groot, dat wel

Het is natuurlijk nogal een flink apparaat wat je meeneemt tussen de lakens en zeker mannen met vibratornijd zullen even moeten slikken (“Moet dat er helemaal in???”), maar de Lelo Smart Wand is dus niet voor intern gebruik, maar alleen om tegen je clitoris te houden. Maar! Op de doos van deze LELO staan aan de achterkant 3 foto’s van een vrouw die de LELO Smart Wand Large helemaal niet tegen haar doos houdt, maar tegen haar rug en schouders. Dit soort tafereeltjes kennen we van de Wehkamp-gids uit de jaren ‘80, maar Wand-massagers zoals deze (en de Hitachi) zijn dus écht geschikt voor een stevige alllllll body massage. De trillingen zijn zo sterk dat je zo van je pijntjes af bent (een orgasme helpt trouwens ook tegen hoofdpijn, dus al die dames die zeiken dat ze geen zin hebben omdat ze vanavond hoofdpijn hebben, hallo Hanny, hebben gewoon geen zin in jou).
lelo smart wand large 2

De LELO Smart Wand Large heeft hele lekkere vibratieritmes

Ook leuk zijn de trilritmes van de LELO Smart Wand Large. De Hitachi heeft die niet. De Hitachi kan hard, harder, hardst, maar de LELO Smart Wand Large heeft 8 vibratiepatronen en dat is leuk en lekker. Heeeeel lekker! En ik zou eigenlijk nog heel veel meer positiefs willen schrijven (hij is waterproof, hij zit in een prachtige doos), maar ik denk dat het genoeg zegt dat ik voortaan liever deze LELO Smart Wand, Large gebruik dan m’n oude, vertrouwde Hitachi. Toch? En als ik een 11 kon geven, dan kreeg deze LELO Smart Wand een 11.

DE LELO SMART WAND, LARGE IS HIER TE KOOP (€ 174,-) »

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Car schreef:

  Ik ben benieuwd wat de verschillen zijn tussen de medium en large versie? Is het alleen het formaat of zijn de trillingen van de large ook beter?

 2. Anne schreef:

  Ik ben benieuwd hoeveel geluid deze maakt. Is deze stil ?

  • Luna schreef:

   Hoi Anne, het valt wel mee, qua geluid… hij is niet fluisterstil, zeker niet, maar het is geen vervelend, snerpend geluid, maar meer een soort brommen (als je ‘m onder een deken gebruikt, dan kun je ‘m in de andere kamer nooit horen, denk ik)…

 3. Alex schreef:

  Mijn vriendin en ik gebruiken tijdens de sex altijd de Lelo liv 2. Die vind ze heerlijk en komt altijd goed klaar. Nu zit ik eraan te denken om de Lelo Smart Wand Large te kopen of wellicht een andere goede. Graag zou ik jouw mening en advies willen. Ik zal iets meer vertellen over het doel en het gebruik.
  Ik zoek een vibrator om tijdens de sex te gebruiken. Mijn vriendin vindt het altijd lekker als mijn penis in haar zit en zij een vibrator gebruikt. Ze houdt er absoluut niet van als een vibrator in haar gaat dus het is alleen voor de bevrediging van de clitoris. Mijn vragen:

  – Hoe groot vindt jij het verschil in trillen en orgasme tussen de Lelo liv 2 en de Lelo Smart Wand Large? (ik wil namelijk dat haar orgasmes nog heviger worden)
  – Is de Lelo Smart Wand Large de beste keuze voor ons?
  – Gebruik jij diezelf ook weleens als jouw vriend in jou zit?

  Ben benieuwd naar jouw reactie.

 1. 9 september 2013

  […] te lezen zonder de standaard verkooppraat. Ik wil graag de Lelo Smart Wand aanschaffen. In jouw review ben je hier meer dan positief over. Ook de Hitachi prijs je de hemel in, vooral in combinatie met […]

 2. 26 maart 2014

  […] opzetstukken te koop waarmee je de LELO Smart Wand Large omtovert in een nog leuker speeltje (lees HIER mijn uitgebreide […]

 3. 21 mei 2019

  […] Toytester Climaximaal: “De LELO Smart Wand Large heeft 8 vibratiepatronen en dat is leuk en lekker. Heeeeel lekker! En ik zou eigenlijk nog heel veel meer positiefs willen schrijven (hij is waterproof, hij zit in een prachtige doos), maar ik denk dat het genoeg zegt dat ik voortaan liever deze LELO Smart Wand Large gebruik dan m’n oude, vertrouwde Hitachi. Toch? En als ik een 11 kon geven, dan kreeg deze LELO Smart Wand een 11.” […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.