LUNA’S VIJFTIG TINTEN VIBO’S

Er zit een hele filosofie achter deze website. En eentje daarvan is; ik moet juist wel met mijn hoofd erbij laten zien dat IK de speeltjes heb getest en dat IK ze in huis heb. De seksindustrie is een aparte business en er wordt zoveel bullshit verkondigd over yukiyuki-producten, maar ook over producten in het betere/hogere segment, en dat is gewoon verdrietig. En slecht! Er zijn wel andere vibratortesters in Nederland, maar die schrijven hun recensies altijd anoniem. En ik begrijp die keuze prima (want zij moeten ook nog hun boodschappen doen bij de plaatselijke buurtsuper), maar wie zegt mij dat die andere vibratortesters niet stiekem de eigenaren van de seksshops zijn? Of dat ze verplicht zijn een positieve recensie te geven in ruil voor de vibrator? Mijn recensies zijn niet anoniem en juist daarom eerlijk (en ik durf nog steeds m’n boodschappen te doen in de plaatselijke buurtsuper).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.