MULTIVIBE CLITORISSTIMULATOR – VIBRATOR REVIEW #420

Naam: Multivibe
Producent: Easytoys Mini Vibe Collection
Prijs: € 32,95
Formaat: 11,5 x 3 centimeter
Gewicht: 60 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Dit speeltje is speciaal ontworpen om de clitoris mee te stimuleren, maar kan ook worden gebruikt voor de stimulatie van de tepels of andere gevoelige plekjes.’
Is dat ook zo: Wel een heeeeeel soft speeltje hoor…
Score: 5

Dit is een afbeelding van easytoys multivibe mini vibe collection

In de doos met leuke, lekkere, (te) grote en kleine seksspeeltjes die ik van het meisje van Easytoys.com ontving zat ook de Multivibe uit de Easytoys Mini Vibe Collection! Een nogal klein vibratortje, met nogal weinig mogelijkheden, maar… ik heb ‘m uiteraard wél aan een test onderworpen!

Ik ben, samen met M., achter de schermen van Climaximaal.nl hard aan het werk om de site weer in het hier en nu te brengen. Dat betekent in de eerste plaats; de site overzetten van ‘http:’ naar ‘https:’! Dit is inmiddels gebeurd (in je browser zie je nu ‘https://www.climaximaal.nl’, heel fijn) en dit ging eigenlijk behoorlijk easy. Nu is m’n site dus ‘veilig’ volgens Google. Helaas kwamen er tijdens het overzetten ook allerlei andere grote en kleine problemen bovendrijven die opgelost moeten worden. Gedoe. Heel veel gedoe.

Van seksspeeltjes-tester 1.0 naar 2.0 naar 3.0

Doordat er ineens allerlei problemen naar boven komen (plaatjes staan verkeerd, heel veel linkjes doen het niet meer, etc., etc.) word ik gedwongen om bijna al m’n reviews weer eens opnieuw te bekijken en aan te passen. En… dit is review nummer 420, dus ik heb hiervoor 419 reviews geschreven in 6 jaar. Kortom; nogal wat werk te doen! Aaaargh! Maar… wat heeft dat allemaal met deze Multivibe van Easytoys te maken? Alles en ook weer niks.

Ik ben begonnen als sekstoy-tester, of eigenlijk als redacteur, bij FOXY magazine. Daar was ik verantwoordelijk voor de productpagina en elke maand mocht ik 10 seksspeeltjes testen en beschrijven. Per product had ik zo’n 100 tot 150 woorden tot m’n beschikking. Niet heel veel dus.

In de eerste jaren van Climaximaal.nl schreef ik zeker wel meer dan 150 woorden per review, maar ik schreef ook wel eens in een woord of 300 dat dit seksspeeltje ‘m toch echt niet was en ook nooit ging worden. Those were the days.

Ik vind de Multivibe uit de Easytoys Mini Vibe Collection namelijk niet echt heel erg goed en 6 jaar geleden zou ik dat in een stukje van 300 woorden hebben vermeld. Nu voel ik me verplicht om ook bij iedere toy, dus ook deze Multivibe, uit te leggen waarom ik het niet zo’n goed seksspeeltje vind, zodat lezers hiermee rekening kunnen houden als ze zelf een seksspeeltje aanschaffen.

De verpakking en look and feel van de Multivibe

Met de verpakking van de Multivibe is niks mis. Lekker basic, strak, geen gekkigheid. De Multivibe zelf ziet er eigenlijk ook prima uit. De vorm van het kopje spreekt me eigenlijk heel erg aan; een gebogen ovaal ‘voetje’ met allerlei siliconen ‘haartjes’ erop. Het voelt heel zacht aan en mijn eerste reactie en actie was; lekker om m’n gezicht mee te masseren! En… ik had gelijk, want de Multivibe voelt ook daadwerkelijk lekker tegen m’n gezicht aan (ik heb inmiddels toch een wat ouder wordende huid, rimpels, gedoe)! Zeker met de trillingen aan, was het best aangenaam! Maar ja, het is een seksspeeltje, en geen gezichtsmassage-apparaat.

Dit is een afbeelding van multivibe easytoys vibrator

Hoe trilt-ie tegen je klit aan dan?

Ik en mijn klit zijn wel wat beters gewend dan de Multivibe en dat is een understatement. Ik moet wel eerlijk toegeven; zonder de trillingen aan is het heel fijn om met de Multivibe tussen je schaamlippen te bewegen. Het voelt heel zacht en fijn. Ik zou best een grotere versie van de Multivibe willen hebben, gewoon als ‘voorspel-speeltje’, als ’tease-ding’, maar ja, uiteindelijk wil je toch ook wel een speeltje waarmee je een orgasme kunt krijgen en dat is iets wat mij met de Multivibe niet gaat lukken.

De Multivibe werkt namelijk op 3 knoopcel-batterijen (LR44, die zitten er al in, heel fijn). En sja, knoopcelbatterijen, sja, die staan over het algemeen niet bekend als tril-kanonnen. Daarnaast zitten die knoopcelbatterijen (en het motortje dus) in het handvat. En dat handvat is nogal ver verwijderd van het uiteinde met de leuke siliconen borsteltjes. Hierdoor worden de toch al niet zulke sterke (laat staan diepe) trillingen niet heel goed doorgevoerd (door het siliconen). De trillingen zijn al heel erg oppervlakkig (in het handvat) en worden steeds zachter en oppervlakkiger naarmate je dichter bij de siliconen borsteltjes komt.

En… misschien wel het allerjammerste; de Multivibe heeft maar 1 standje. Aan. Of. Uit.

Dit is een afbeelding van my little multivibe

Hoe maak je de Multivibe schoon?

De Multivibe is waterproof, dus je kunt ‘m gewoon mee onder de douche nemen om ‘m schoon te maken (of om er mee te spelen, wat jij wil). De siliconen borsteltjes maken het echter nogal moeilijk om ‘m écht heel goed schoon te krijgen. Want… naast, links, rechts, op en onder die borsteltjes (en het zijn er veel) (het zijn er 232 om precies te zijn, ik heb ze geteld) gaat heel veel viezigheid zitten. Of vies, vies, vies, het is helemaal niet vies, want gewoon glijmiddel, kutvocht of spuug. En… als je die ‘viezigheid’ niet meteen afspoelt, dan wordt het hard en dan krijg je het veel minder goed schoon de volgende dag. Je moet echt een borsteltje gebruiken, anders lukt het niet.

Conclusie

Ik zou 6 jaar geleden hebben geschreven; koop deze Multivibe maar lekker niet, dan bespaar je € 32,95, doei! Maar… ik kom nu liever met een goed advies! Ik zou namelijk, om toch maar even binnen de Easytoys Mini Vibe-collectie te blijven, kiezen voor een Pocket Rocket. Die heeft 4 opzetstukjes, doet het op 1 AA-batterij (toch net even wat meer power dan 3 knoopcelbatterijen) (en AA-batterijen heb je bijna altijd in huis) en je kunt de vibratie een beetje regelen met een draaiknop onderaan. Ook allemaal niet heel fancy, maar voor € 9,95 een betere koop dan de Multivibe! Nou! Doei!

DE MULTIVIBE UIT DE EASYTOYS MINIVIBE COLLECTION IS HIER TE KOOP (€ 32,95) >>

Ik kreeg overigens nog een ingezonden mededeling binnen van een ander meisje van Easytoys.nl (jaaaa, er werken heel veel leuke meisjes daar): ‘Mocht je nou helemaal verliefd zijn op de vorm maar de vibraties niet genoeg vinden, dan kun je wellicht een andere bullet in het siliconen doen (zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Tango).’ Ik had hier zelf nog niet aan gedacht, maar de Multivibe kan inderdaad fungeren als een sleeve voor de Tango (of andere bullet vibrator)! Toptip!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Sandy schreef:

  Jammer dat ie zo zwak is, al is dat met die batterijen inderdaad te verwachten. Al lijkt die vorm me wel heel fijn. Bestaan hier wel goede speeltjes mee?

 2. DibbesD schreef:

  Op de eerste foto deed de Multivibe me een beetje aan een stofzuigerhulpstuk denken, je weet wel, dat ding waarme je de bank kan stofzuigen…… En die Wehkampfoto is geweldig, ik voel de good old times weer helemaal terugkomen! Wie kent de Termeulen catalogus nog?

  • Luna schreef:

   Jaaaaa, hij lijkt op een stofzuigerhulpstuk!!!! Inderdaad! En Termeulen!!! Nooit wat bij besteld overigens… ook nooit bij de Wehkamp trouwens :-)

   • DibbesD schreef:

    Ik bij Termeulen ook niet, maar die foto’s van die zogenaamde ‘gezichtsmassage staven’ tegen de wang van een vrouw aangedrukt……. dat is voor mij echt jeugdsentiment!

 3. Sandra schreef:

  Wel fijn dat jij weer voor ons ontdekt hebt dat het niets is. Het is niet echt een speeltje wat tot de verbeelding spreekt.

 1. 15 mei 2018

  […] heb getest dat ik qua vorm wel heel leuk vond, maar die me qua trillingen veel te zwak waren (MULTIVIBE CLITORISSTIMULATOR – VIBRATOR REVIEW #420). Het meisje van Easytoys.nl kwam toen met het idee dat je die Multivibe ook zou kunnen gebruiken […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.