DE VOORHUID INDEX

Herinner je je mijn vraag nog of de Tantus Uncut #1 dildo een natuurgetrouwe weergave van de werkelijkheid was (THE TANTUS UNCUT: EEN ONBESNEDEN DILDO)? Die dildo had namelijk een nogal aanwezige voorhuid en aangezien mijn eigen man half-besneden is en ik me eigenlijk geen andere piemels meer kan herinneren vroeg ik me af hoe ’t er bij de gemiddelde, andere man dan zo ongeveer uitzag in erecte toestand. Een aantal van jullie heeft me toen een uitgebreid antwoord gegeven (waarvoor mijn eeuwige dank), maar… ik heb nu iets veel beters gevonden. Er bestaat een, I kid you not, voorhuid index! Piemels worden hierin verdeeld in 10 soorten, op basis van de lengte, grootte en breedte van de voorhuid in slappe en erecte toestand. Zo kun je zelf bepalen of je een CI1’tje bent of een CI5, of CI10 (CI staat voor Coverage Index). Een stukje informatie waar je niet zonder kan, toch?

voorhuid index

En nu had ik heel graag hier wat van die realistische foto’s neergezet van zo’n CI1, of een CI6, maar het zijn nogal plastische plaatjes en, ehm, als ik heel eerlijk ben, ook niet de meest erotische afbeeldingen die er op het internet te vinden zijn en zeker van zo’n CI10 moet ik toch wel een beetje slikken. Niet dat mannen met een CI10 nu meteen in blinde paniek moeten schieten, want ik vind ook dat je als vrouw blij moet zijn met elke slappe of erecte penis die je wordt aangeboden, maar toch, het is wel erg veel voorhuid en loshangend vel. Met eigen ogen en op eigen risico zien (nog veel meer NSFW dan dat setje keurige vleeskleurige dildo’s hierboven): KLIK.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Tam schreef:

    Ik had ooit een vriendje met een tuutje. Maar als hij stijf werd, werd hij niet groter, waardoor het meer een drol in een zakje leek. Kon ook niet penetreren. Zei die doodleuk dat t aan mij lag. Right. Heb hem even naar de uroloog gestuurd, jaar nadat verkering uit was (niet daardoor) kreeg ik een smsje met een bedankje: hij had eindelijk lekkere seks.

  2. Ben schreef:

    CI-3tje hier :)

  3. Alper/18yo schreef:

    Had ik maar een voorhuid, mijn penis was namelijk op brute wijze verminkt toen ik nog geen 1 jaar was! Echt heel klote dat er wel tegen vrouwenbesnijdenis van alles is maar dat ik nu moet leven met een verminking waarvoor ik niet eens koos. Hopelijk worden ALLE genitale verminkingen ooit eens illegaal en leren mensen om eens van elkaars genitalen af te blijven. Kom op zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.