HAPPY NEW YEAR

Lieve lezers en lezeressen!!! Ik wil jullie graag een heel erg gelukkig en gezond 2016 wensen! Namens mijzelf, namens mijn man en uiteraard ook namens J.T.!

Ik wil ook vooral wederom iedereen bedanken die het afgelopen jaar iets heeft gekocht bij www.maanzin.nl! Of dat nu een dikke, vette Europe Magic Wand was (dit blijft mijn best verkochte product) of gewoon een flesje glijmiddel of een kruisloop slipje, dat maakt niet uit. Door dingen te bestellen via mijn seksshop (of via andere linkjes hier op de site) zorgen jullie ervoor dat ik m’n rekeningen kan betalen (nou ja, een gedeelte dan hè)! En daarvoor blijf ik (en mijn man, mijn stiefdochter, de hond en de 3 katten) jullie echt, maar nee, ECHT, enorm dankbaar!

Ik ben ook erg blij dat er in 2015 meer gereageerd werd dan in voorgaande jaren, maar dat kwam voornamelijk omdat er hier in 2015 ook meer te winnen viel! Helemaal niet erg en daar ga ik in 2016 gewoon mee door, met de winacties dus. Als jullie dan ook gewoon lekker gezellig blijven reageren, dan komt het allemaal goed! Zonder reacties is het een stuk minder leuk schrijven voor mij en voor J.T.!

Heb ik goede voornemens voor 2016? Altijd! Maar door ze op te schrijven, dan wordt het meteen zo’n verplichting. Want ik herinner me 1 januari 2013 nog! Toen zou ik wel eventjes 365 seksspeeltjes in een jaar gaan testen! No problem! Ik ben nu 3 jaar verder en ik ga vandaag ‘pas’ aan de slag met de seksspeeltje nummer 252, dus elke dag een speeltje testen en reviewen, dat was misschien een iets te ambitieus plan (en dan ben ik tussendoor ook nog geholpen door J.T. die minstens 25 van die 250 speeltjes voor zijn rekening nam).

Het jaar 2015 was voor mij vooral het jaar waarin mijn man de eerste 11 maanden thuis zat met een burnout en ik met al mijn energie, liefde en positiviteit heb geprobeerd om ons huishouden en huwelijk draaiende te houden. Dat ik daardoor minder tijd overhield (en vooral minder zin had) om seksspeeltjes te testen, ach, zo gaan die dingen.

Ik ga in 2016 dus vooral proberen om zoveel mogelijk seksspeeltjes onafhankelijk en eerlijk te reviewen. Ik ga me focussen op de wat goedkopere vibrators en andere speeltjes, maar uiteraard zullen ook de duurdere merken hier langs blijven komen (want die zijn vaak toch écht het beste)! En ook de WTF woensdagen zijn een blijvertje! En ik heb in 2015 bijna dagelijks mailtjes met ingewikkelde vragen beantwoord, maar die nooit hier gepost (terwijl het hele goede vragen en hele goede antwoorden waren). Ik ben de rubriek ‘Lieve Luna‘ dus een beetje vergeten, maar die zal ik dit jaar weer nieuw leven inblazen . Ook hoop ik dat er weer wat aanmeldingen komen voor de ‘In Het Nachtkastje Van…‘-rubriek (dus stuur een mailtje)! Oh, en ik zal ook beter m’n best gaan doen voor de rubriek ‘Vind Ik Geil‘! Echt? Ja! Echt!

Ik blijf schrijven en ik hoop dat jullie blijven lezen!

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jan schreef:

  Zo dat is een hele serie beloftes ;-) Kijken of er nog tijd voor jezelf (ahum) overblijft. Succes & happy new year!

 2. lola schreef:

  Blij te horen dat je weer vol goede moed aan het nieuwe jaar begint. Ik heb nu al zin om de nieuwe stukjes te lezen!

 3. Pamelz schreef:

  Leuk ,leuk, leuk!! Heel veel succes met alles, veelzijdig bezig bijtje!! Oww en uiteraard een heel goed jaar toegewenst :)

 4. Angélique schreef:

  Jullie ook de beste wensen voor 2016! Ik verheug me nu al op de WTF woensdagen, even lekker lachen :-)

 5. Ier schreef:

  Can ’t wait! En denk inderdaad ook aan jezelf ;)

 6. Ricardo schreef:

  Goed te horen dat je met frisse zin 2016 bent ingegaan, ik ben benieuwd naar wat je ons allemaal gaat brengen!

 7. M schreef:

  Die “vind ik geil”tjes die miste (of mistte?) ik al! Genoeg redenen om hier dit jaar weer te komen lezen (en lachen).

 8. tamara schreef:

  De vig’s… Vind ik ook gek geil, dus.. Graag meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.