BAD DRAGON DILDO’S

De seksspeeltjes van Bad Dragon zijn niet my cup of tea, maar ik ben wel enorm geïntrigeerd door het enorme aanbod aan dildo’s (en andere seksspeeltjes) geïnspireerd op fantasy-verhalen. Hun motto: making fantasies real!

baddragon

Elke draak heeft z’n eigen naam en verhaallijn en dus ook z’n eigen dildo-lijn (en sommige dildo’s zijn dus extreem groot)! Nogmaals; het is niet mijn ding, maar alle speeltjes zijn met zorg gemaakt en met de allerbeste materialen. Ik vind ze er supergaaf uitzien, dat wel! Elk speeltje in verschillende formaten verkrijgbaar en, als je wil, maken ze ‘m zelfs in de kleuren die jou het meeste aanspreken. Daarnaast kunnen sommige speeltjes ook nog ‘echt spuiten’ met glijmiddel (zodat je nog meer op kan gaan in je fantasy rollenspel). Leuk om even een kijkje te nemen in hun webshop in ieder geval: www.bad-dragon.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. San schreef:

  apart zeg… Heb er nooit over nagedacht hoe de pik van een fantasy figuur eruit zou moeten zien…

 2. Marjan schreef:

  Ik zou eerder denken dat het een soort van Kunst was wat je ergens neer kan zetten. Ik zie er geen dildo in…. en daarnaast heb ik ook geen wilde gedachten over de pik van een fantasyfiguur ….

 3. Gauri schreef:

  Ja, helemaal mijn ding. Gewoon interessante vormen. Siliconen dildo’s van groot formaat, hoera!
  Alleen jammer van de prijs. En dan shipping. En dan importkosten. Dus nu nog maar even niet. :'(

 4. des schreef:

  waar te vinden in Nederland?

 5. Mila schreef:

  Ik heb er een gekocht! De import kosten en de verzendkosten maakten het veel en veel te duur, maar de prijzen zoals ze op de website staan zijn het speeltje waard. Toch geen aanrader, vanwege de verzendkosten.

  • stef schreef:

   heey Mila,
   ik ben van plan om een bad dragon speeltje te halen maar ook ik zit inderdaad met de import kosten. Ik vroeg me af wat jij ervoor betaald hebt want ik kom er zelf niet helemaal uit.

   x stef

 6. peet schreef:

  als je een hele goede vriendin of vriend in Amerika hebt kan je het daar heen laten sturen en die het laten door sturen. wel de verpakking er af en in nieuwe doos zonder de pakbon. dus moet hele goeie vrienden zijn :). zo ontwijk je de import kosten en alles. en pakje versturen is 16 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.