OPZETSTUKKEN VOOR DE FAIRY

Heel even een kleine dienstmededeling tussendoor! Iedereen die mij een beetje kent (via m’n blog of in het echt) weet dat ik nogal fan ben van de Europe Magic Wand, maar ik weet dat een aantal van mijn lezers een heeft (die heb ik ook, maar die gebruik ik gewoon minder vaak). Nu kwam ik gisteren deze opzetstukken voor de Fairy tegen en die wil ik toch even met jullie delen.

fairy vibrator

Ik heb ze dus niet getest, maar ik ga er eigenlijk volledig van uit dat ze net zo goed werken als de opzetstukken die ik heb voor m’n Europe Magic Wand. Je hebt een Fairy Rabbit-attachment (zodat je je Fairy tegelijkertijd kunt gebruiken als clitoraal en vaginaal speeltje) en een Fairy G-spot-attachment (zodat je gemakkelijker bij je G-spot komt). Volgens de dame van www.zoemmm.com (check die shop trouwens sowieso even, is een erg mooie online shop) zijn deze opzetstukken gemaakt van de beste kwaliteit siliconen en een musthave voor Fairy liefhebsters!

DE FAIRY-ATTACHMENTS KOOP JE HIER (€ 24,95) >>

You may also like...

1 reactie

  1. Esther schreef:

    Ik heb al een tijdje een Fairy (op jouw aanraden) en heb laatst voor het eerst het blauwe opzetstuk gebruikt. Ik vind het fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *