GEWICHTHEFFEN MET JE KUT

Het was vanmorgen ineens bij Giel op #3FM; het wereldrecord gewichtheffen met je vagina staat op 14 kilo en is in handen van de Russische 42-jarige Tatiata Kozhevnikova uit Novosibirsk. Eh? Zijn er wereldkampioenen geweest dan? Nope. Dit wereldrecord is al een tijdje in de handen van Tatiata, maar gisteren schreef seks.blog.nl erover, vandaar dat Giel het in z’n show als ‘nieuws’ presenteerde. Op seks.blog.nl kwam ik meteen dit hele leuke filmpje tegen waar Kim Anami 10 redenen opsomt waarom gewichtheffen met je vagina heel erg goed is.

Ze heeft mij niet overtuigd, maar ik moest erg lachen. Ik hou het wel bij m’n ’training’ met gewone vaginaballetjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lindaa schreef:

    Haha briljant filmpje!

    En ik vraag me dan toch af hoe zo’n touw blijft zitten.. :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.