DE OVERGAVE

Ik kreeg een mailtje van M., een lezeres van deze site: ‘Op de film 50 Shades of Grey moeten we helaas nog even wachten tot 14 februari 2015, maar vanaf 21 augustus is het Nederlandse antwoord op deze film in de bioscoop: De Overgave. Inspiratie voor deze film was de trilogie over Floor van Renee van Amstel (De overgave van Floor, Het spel van Floor en De extase van Floor). Misschien een leuke tip voor op Climaximaal.nl?

Ik vind het zeker een leuke tip en ik wil de film ook zeker gaan zien. Maar misschien moet ik eerst de boeken gaan lezen, want die kende ik nog niet. In de film speelt o.a. Dave Roelvink (ja, de zoon van) en hij schijnt ooit in een interview gezegd te hebben dat hij heel blij is met z’n penis (want die is nogal groot) en dat hij van siliconenborsten houdt. Okay Dave, good for you! Verder ook met Rick Engelkes (die ik alleen nog maar ken van GTST heel lang geleden) en Victoria Koblenko (vind ik persoonlijk een sexy vrouw). Nou ja, ik ben benieuwd.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb de boeken wel gelezen, na 50 shades of grey werd de markt overspoeld met soortgelijke boeken…
  De trilogie van Renee van Amstel (een pseudoniem voor René Brouwer, wel grappig om bij RTL Late Night te horen dat Renee een zij zou zijn…..terwijl René een hij is…grijns)

  Ik vond het verhaal heerlijke fantasie…. al blijf ik de neiging hebben het aan de realiteit te spiegelen en dan kloppen er heel veel dingen niet…. waardoor het voor mij dan vaak minder lekker leest. Ik ben benieuwd naar de film, ik ga ook zeker naar de bioscoop! Dat van Dries Roelvink had ik nog niet gelezen…. ik zie maar steeds die gele zwembroek van zijn vader voor me… aarrrggg en dan de opmerkingen van Dries himself….. nou ja… hij is nog jong, hij ontdekt het allemaal nog wel… (hoop ik voor hem)

  Liefs Marjan

 2. Ier schreef:

  Onlangs Secretary gezien, met James Spader en Maggie Gyllenhaal in de hoofdrollen. Geen hele heftige film, maar maakt wel wat los. Zeker ook omdat deze ook goed te kijken is als doorsnee speelfilm (hij krijgt op IMDB ook nog best een aardige rating).

 3. Suus schreef:

  Dat ziet er niet verkeerd uit, sterker nog, ziet er beter uit dan 50 shades. Ik heb de boeken niet gelezen dus ik weet niet welke beter is en of de films er op lijken. Maar de overgave spreekt mij nu al meer aan.

 4. Anwen schreef:

  Ik zou serieus eerst de boeken lezen. Best goed voor een soort 50-shades rip-off. Meer plot, meer diepgang en nuance. Humor ook. Als sub zijnde vond ik het best aardig.

  Als je de boeken leest betwijfel ik of je de film nog wil zien. Ik had braakneigingen. Wil je een goede film zien over bdsm die echt gaat ver bdsm, kijk dan inderdaad Secretary.

 5. lin schreef:

  Persoonlijk ben ik erg blij met dit soort boeken en films. Jarenlang heb ik mijn onderdanige gevoelens voor mezelf gehouden, maar o.a. door ’50 tinten grijs’ werd BDSM opeens onderwerp van gesprek tijdens etentjes met vriendinnen of op kantoor.

  Ik hang nog steeds niet aan de grote klok dat ik het heerlijk vind om zo nu en dan een spanking te krijgen, maar ik heb inmiddels wel een paar mensen in mijn omgeving in vertrouwen genomen. Daarnaast heb ik naar aanleiding van de boeken besloten om echt actief iets te doen met mijn dirty mind. De beste beslissing ever!

  Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn avonturen kijk dan op: http://linsleven.blogspot.nl

  Liefs,

  lin

 6. Ahsam schreef:

  Door een vriend van een ex-vriend van een vriendin van me tijdens ’n verjaardagsfeest heb ik de heerlijke geneugten van de BDSM leren kennen. Die vriend en ik raakten samen aan de klets waarop ik hem op ’n gegeven moment liet blijken al jaren onderdanige gevoelens te hebben waar hij zeer verheugd op reageerde. Dat ik er nog niets aan deed vond hij geen probleem, hij wilde me echter graag beter leren kennen en mij daarin vrijblijvend het een en ander leren. Na nog wat drankjes nodigde hij me uit om eens op ’n avond bij hem thuis te komen, het liefst op ’n zaterdagavond, 14 dagen later. Afijn, toen ik die avond op de verjaardag vertrok liep hij met me mee het halletje in om elkaar nog even ’n afscheidskusje te geven. Terwijl hij me daarbij met z’n beide handen over heel m’n lichaam heen wreef zei hij iets van ‘jij hebt echt ’n lekker stevig lijf met een paar stevige billen en die lekkere grote borsten van je mogen er ook wel zijn. Doe dan als je komt ook deze zwarte BH aan en daar overheen ’n strak wit shirtje, indien nodig koop je maar ’n goedkoop wit kindershirtje, als tie maar heel strak om je lijf en die grote borsten heen past. Daaronder ’n slipje, kousen+jarretellen, kort rokje en lederen knielaarzen, dit alles in het zwart als je dit hebt. Op mijn ‘ik heb helaas geen zwarte kousen+jarretellen’ antwoorde hij me op ’n dwingende toon ‘dan koop je dat ook maar’. Nadat hij nog enige tijd in m’n billen en in m’n borsten had geknepen zei hij, terwijl hij me de deur uitliet ‘zo, ga nu maar, ik ga binnen nog wat drinken. Hou je aan m’n kledingvoorschriften dan hebben we over 14 dagen ’n heerlijke boeiende avond’.
  Dat hij met een “boeiende” avond geen handboeien bedoelde maar dat hij me geheel ging binden met touw kwam ik op de bewuste avond pas achter. Echt, ik ben heel blij dat hij me toen de heerlijke geneugten van de BDSM en bondage heb leren kennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.