LUNA OP RADIO1

Dit is een afbeelding van interview radio 1
Door alle commotie van de vorige maand was ik helemaal vergeten om hier te vermelden dat ik op Radio 1 was! Antoinette interviewde me in een offline sexshop in Amsterdam) en het radio-interview is helemaal terug te luisteren (hoera voor de techniek)! En ook hoera voor Antoinette die net als ik graag wil dat iedereen veilige sekstoys koopt! En ook het liefst zou willen dat er alleen maar veilige sekstoys worden verkocht! Luister het interview: Wat voor speeltje haal jij in huis voor Cyber Monday?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Mark van Euphoria schreef:

  Haha, awesome foto!

 2. Patrick schreef:

  Die foto heb ik al eerder gezien, insta?
  Pleuk

 3. Joyce schreef:

  Ik heb het net terug geluisterd.
  Een Hardstikke leuk interview.

 4. Marjan schreef:

  Leuk interview! Mijn hond sloeg onmiddellijk aan overigens toen dat speeltje aanging met dat geluid van een zwerm muggen ( ik was even vergeten dat het geluid van de boxen nog op standje hard stond)

 5. Jessie schreef:

  Leuk interview!

 6. Senja schreef:

  Leuk gesprek inderdaad, en wat goed dat dat op radio 1 te horen was. ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.