#LUNA500 – DAG 1 – WIN EEN SEXTOY PAKKET T.W.V. € 1066,40

Dit is een afbeelding van prijzenpakket dag 1

Dit waanzinnig gave pakket met seksspeeltjes kun je winnen door mij een kaartje te sturen. Een écht kaartje! Over de post! Kan gewoon met Greetz (lekker makkelijk), kan handgeschreven met een postzegel! Mag ook een brief of iets anders leuks zijn! Feliciteer me met deze mijlpaal, schrijf iets liefs, iets moois, iets grappigs, iets ontroerends en vergeet vooral je e-mailadres niet op de kaart te schrijven (zodat ik contact op kan nemen met de winnaar)!!! En ik had al 100 keer gezegd dat je m’n Instagram (lunaclimaximaal) in de gaten moet houden hè?

 

In het filmpje hierboven laat ik nog even zien wat er allemaal in zit! Maar eh, uitgeschreven is het misschien wat handiger? Wat zit erin dit waanzinnige sextoy pakket?

Gring – € 44,90
Zumio – € 148,90
Satisfyer Partner Multifun – € 49,95
Satisfyer Pro Traveler – € 39,95
Glijmiddel en toycleaner – € 16,90
Queen Bee – € 149,90
Reversible Wrist Cuffs – € 19,90
Fun Factory Wicked Wings – € 79,90
Fun Factory Hybrid Kit – € 19,90
Pillow Talk Flirty – € 44,90
Tenga Deep Throat Cup – € 19,90
Easytoys Pink Gift Set – € 39,95
Infinity Cockring – € 18,95
Emoji Lover – € 14,90
Sensations Unite – € 169,95
Tantus Echo Dildo – € 59,90
Pornhub handboeien – € 39,90
Satisfyer Men Vibration – € 49,90
Unbendable cockring – € 37,95

TOTAALWAARDE: € 1066,40 (WOW)!!!!!

Als ik kaartjes krijg, dan laat ik die natuurlijk wel zien op m’n social media-kanalen, maar ik zal je persoonlijke gegevens nooit delen! Meer informatie over al m’n give away’s vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Aan het einde van deze #luna500 feestmaand maak ik de winnaar bekend (door een kaartje uit alle kaartjes te trekken) (dus pas op 1 december)!

Climaximaal.nl
De Hulk 20
4002 GB Tiel

Alvast heel, heel erg bedankt voor het sturen van een kaartje!

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wow! Wat een pakket Luna…. wat een prijs…. die arme postbode gaat zich helemaal een breuk sjouwen , allereerst al aan al die kaartjes die hij bij jou langs komt brengen…. en dan nog om dat pakket bij de winnaar langs te brengen. LOL

  2. Laykam schreef:

    Gaaaaaaaf pakket!
    Heerlijk filmpje weer.

    • Luna schreef:

      Ja, ik ben een beetje enthousiast, hahaha!

      • Laykam schreef:

        Snap ik helemaal ;)
        Ik twijfel nog of ik aan deze actie mee doe.
        Zitten aantal dingen in waarvan ik vermoed dat ik er niks aan vind of manlief niet.
        Dat is dan weer zo zonde ;)
        Gun het liever iemand die wild enthousiast word bij het idee van alles wat er in zit….
        Of misschien kan ik die dingen wel weggeven waarvan ik dat denk whahaha.
        Gelukkig nog even tijd om te bedenken of ik met deze mee doe.
        Dag 2 give away past dan weer heeeeeeeeel goed bij me ;)
        Maar je bent geweldig en ik hoop dat je net zo veel geniet van het weggeven als de winnaars van hun kadootjes ;) <3

  3. Uny schreef:

    Aaaaah ik kan geen kaartje sturen. Dat duurt veelste lang want woon in spanje. Ik hoop dat er bij de andere giveaways wel mogelijkheid is om te winnen. Ik heb wel een nederlands adres dus kan gelukkig wel meedoen.

    • dirkie schreef:

      Ze trekt pas 1 december dus ook voor jou tijd zat en als je naar de Greetz website gaat wordt ie vanuit Nederland verstuurd. Dus zeker doen, succes!

    • Luna schreef:

      Een kaartje van Spanje naar Nederland doet er net zo lang over als een kaartje van Nederland naar Spanje… ik denk maximaal 3 werkdagen ;-)

      • Uny schreef:

        Een ansicht kaart duurt soms anderhalve week. En ik heb begreoen dat ansicht kaarten voorrang krijgt dan brieven. Dusssss dan zou een brief nog langer duren. Mijn vader stuurde vanuit nederland een envelop om te testen waar het zou aankomen, 3 weken later was het pas bij ons. Maar. Ja. Hier zitten teveel dingen in die ik niet zou willen. Ik wil echt mega graag de zumio. Maar ik hoop dat een van de volgende giveaways een makkelijkere manier hebben om mee te doen.

  4. Uny schreef:

    Enige wat ik supergraag nog wil winnen is een zumio. Maar dat zit er niet meer in denk ik want die zit in deze giveaway.

  5. Mark van Euphoria schreef:

    Gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal! Dat er nog maar veel bij mogen komen! Topper! Groetjes “het mannetje van Euphoria”

  6. dirkie schreef:

    Oh, dan ben ik dit keer (een van) de eerste, ik heb je namelijk gisteren al een kaartje gestuurd om je te feliciteren en als de post niet vertraagd is heb je hem al binnen,
    Helaas zonder mijn email wel met iets anders, trots als een pauw ;).

  7. Nicole schreef:

    Wauw !!!!! Wat een gaaf pakket

  8. Aletta schreef:

    GEFELICITEERD!
    Wow…Wat een BERG & met alpaca.
    Je krijgt komende dagen vast heeeeeel veel post door je brievenbus. Heel benieuwd naar de komende acties. Op naar de volgende 500!

  9. Patricia schreef:

    Wow wat een onwijze gave actie weer van jou ! Onwijs gefeliciteerd met deze mijlpaal en hoop dat je nog vele toys gaat testen en gave, eerlijke en grappige reviews erover schrijft !!

  10. Anne schreef:

    Ik moest vooral heel erg lachen om de straatnaam, de Hulk. Wat een gave straat om in te wonen. Als kind vond ik hem heel eng maar hij was toch ook wel stoer, en stoer past ook bij jou. Ik zal eens even op zoek naar een geschikt kaartje :)

    • Luna schreef:

      Ja, De Hulk! Het grappige is dat het niet de stripfiguur is, maar een boot… ik woon in de schepenbuurt… Vroeger woonde ik op De Schouw (ook een boot)… :-)

      • Anne schreef:

        Ik heb het op de groene Hulk gehouden. Veel grappiger, kaartje is onderweg. Gelukkig nog net op tijd aan het mailadres gedacht. Ik ben ook een enorm warhoofd ;).

  11. Alx schreef:

    OMG,
    stel je voor dat je dat pakket wint en de postbode staat aan de deur met die doos.
    Een pokerface is dan echt niet te doen. LOL

  12. S schreef:

    Hoi,

    Van harte gefeliciteerd met je 500ste review!!! Ik vind je reviews keer op keer leuk om te lezen!

    Ik heb even een opmerking: dit is net zoiets als het winnen van een loterij… Een ontzettend grote prijs, maar een ontzettend kleine kans om te winnen.
    Maar het is wel handig want je krijgt waarschijnlijk heeeeel veel lieve en leuke kaartjes! (En je bent direct een hoop speeltjes kwijt!).

    Veel plezier deze maand!

    Groetjes,

    S

    • Luna schreef:

      Hiiii! Thanks! Enne; er is deze maand elke dag een give away hè? En soms meerderen… dus de kans dat je iets wint (als je vaker meedoet) wordt steeds groter! ;-)

    • Tess schreef:

      De winkans voor een grote prijs bij een loterij is, afhankelijk van welke loterij, ongeveer ergens tussen de 1 op 80.000 tot 1 op iets van 50 miljoen. En nu denk ik dat Luna echt wel veel kaartjes zal krijgen, maar zóveel vast niet. Dus wat dat betreft liggen je kansen hier denk ik een stuk gunstiger :D

      • Luna schreef:

        Hahaha!! Ja! En… ik denk zelfs dat er aan deze give away minder mensen meedoen dan aan een ‘like en win’-actie die de komende weken voorbij komt…

  13. Ivonne schreef:

    Leuk, leuk, leuk, leuk ! Ik ga rete mijn best doen voor een mooi kaartje voor jou !
    Ik heb namelijk op speeltjes gebied welgeteld 1 tarzan en verder helemaal niets ( en dat op mijn 46ste!! ) en zou het ook wel hillarisch vinden om te winnen omdat ik in de overgang zit! :-P
    Had vorige week super veel pech in de casino tijdens een uitje met mijn collega’s, wie weet heb ik hier meer geluk mee ;-) .

    • Luna schreef:

      Als het een Tarzan is die het goed doet, dan is er helemaal niks aan de hand! Maar; hoe meer toys hoe beter! Haha! Alvast bedankt voor je kaartje! Lief!

  14. Rikkie schreef:

    Waah woah! Wat een pakket :O

  15. Henk schreef:

    Ik ben 62 en voor mijn vriendin zou ik graag een vibo in de wacht slepen. Dit maakt me extra geil. Kusjes van Henk aan Luna en het kaartje kont er zeker aan!!

  16. Cynthia schreef:

    Wauw dit is geweldig zeg en super leuk! Ik hou ook van echte kaartjes ontvangen en ik maak ze ook als hobby dus dit echt super :D

  17. Dionne schreef:

    Wauw! Wat een geniale actie. Ik ga je een kaartje sturen! Gefeliciteerd met je jubileum. And keep up the good work.

  18. Jean-Paul schreef:

    Gefeliciteerd! En natuurlijk doe ik met alle (!) acties mee. Dit gaat wel heel erg stalkerig klinken maar ik volg je al jaren: eerst je blog via maanisch en later natuurlijk ook via climaximaal. Fantastisch hoe je al die jaren jezelf bent gebleven in goed en slechte tijden. En natuurlijk nu maar hopen dat ik win dus even een kaart opzoeken om te versturen ;-)

  19. Tosca schreef:

    Gefeliciteerd met de 500ste en hopelijk nog heel veel meer hierna! Volg je al vanaf ’t begin volgens mij. Ga absoluut een leuke kaart maken en opsturen…helemaal mijn ding echtepostisveelleuker!

  20. Sandra schreef:

    Gefeliciteerd nog trouwens. Is wel echt een mijlpaal. Ik ben nog aan het bedenken of ik een kaart ga laten personaliseren via greetz of er eentje haal.

  21. Simone schreef:

    Zo mijn kaartje zou binnen moeten zijn. Geweldige actie . En wie wil nu geen leuke kaart op de de deurmat ontvangen

  22. Frederieke schreef:

    Alsnog gefeliciteerd, mijn kaartje is onderweg! Was sowieso (winactie of niet) al leuk om te versturen :-) I love post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.