DAZZLING – ROTERENDE EN VIBRERENDE CLITORIS STIMULATOR – REVIEW #504

Naam: Dazzling
Producent: Shots Toys
Prijs: € 118,95 (met korting: € 83,95)
Formaat: 8 x 6,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Shotstoys.com
Verkooppraatje: ‘Dit elegante speeltje heeft 2 nieuwe generatie F1 superkrachtige motoren die vibreren met een duizelingwekkende snelheid van 7.500 omw/min,met 10 unieke vibratiefuncties. De DAZZLING heeft een unieke 180/360-draaiende rotatiefunctie (zowel met de klok mee als tegen de klok in) voor algehele stimulatie vanuit elke hoek.’
Is dat ook zo: Interessant dingetje!
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van dazzling vibrator review

‘Is-ie al te koop, is-ie al te koop, is-ie al te koop, is-ie al te koop, is-ie al te koop, is-ie al te koop, is-ie al te koop?’ Ik denk dat ik dat de afgelopen 3 maanden zo ongeveer elke week gevraagd heb aan D. van Shotstoys.com! Zo’n 3 maanden geleden was ik bij ze in de showroom en daar werd mijn oog getrokken naar een geinig trapezium-vormig seksspeeltje met een ronddraaiend balletje! ‘Hé, een LELO Ora, maar dan met een sterker balletje’, zei ik meteen toen ik ‘m aanzette, ‘die wil ik wel!’ Ik kreeg ‘m mee, maar moest uiteindelijk nog 3 maanden wachten voor ik deze review kon schrijven, want de Dazzling was dus nog niet te koop! Nu inmiddels wel!

Wie hier al langer (en dan bedoel ik; vanaf het begin) meeleest, weet dat ik ooit in het bezit was van een Je Joue Sasi (SEX TOY TEST #43: JE JOUE SASI VIBRATOR)! Dit was een fantastisch seksspeeltje met een roterend balletje dat (als je een goede fantasie en wat geduld had) toch wel wat weg had van het gevoel gebeft te worden! Die Sasi ging uiteindelijk uit het assortiment (WHY TELL ME WHY) en een tijdje later kwam LELO met een soortgelijke toy; de LELO Ora (SEKS TOY REVIEW #146: LELO ORA). Daar was ik een stuk minder over te spreken. Maar hierover allemaal later meer!

De verpakking van de Dazzling

Ik kreeg dus 1 van de allereerste Dazzling’s! Recht uit de showroom! Zo vers uit de fabriek dat er nog niet eens een doosje voor was! Maar… ik was op Erofame in oktober en toen waren de doosjes al wél klaar, dus ik kan met een gerust hart vertellen; met het doosje van de Dazzling is niets mis! Het is zelfs een heel leuk en bijzonder doosje dat op een grappige manier opengaat; met een soort diagonale flap! De Dazzling is trouwens in 3 kleuren te koop; rood, zwart en koningsblauw. Hij is oplaadbaar via een USB-snoertje met een magneetje.

Dit is een afbeelding van dazzling vibrator review

De look and feel van de Dazzling

Dit speeltje is echt uniek in z’n vorm! Het is een trapeziumvormig speeltje en ik zag die vorm dus nooit eerder. Ik vind het tof! Het ABS-gedeelte, dus het plastic-gedeelte van deze toy en van alle toys in deze Elegance-lijn is gemaakt van rosé, mat goud. Ook dit is eigenlijk best uniek. Ik zag het in ieder geval ook nooit eerder bij een sekstoy en alleen daarvoor al; bonuspunten. Persoonlijk vind ik 100% glimmend goud (of dat nou rosé goud of ‘echt’ goud is) toch iets mooier. Maar dat is mijn persoonlijke smaak.

Maar wat kan die Dazzling allemaal?

De Dazzling kan een heleboel. In de Dazzling zit een metalen balletje onder een siliconen laagje. Dat balletje kan rondjes draaien; linksom en rechtsom. De Je Joue Sasi kon overigens meer; die kon grote cirkels, kleine cirkels en ook nog recht op en neer. Wat de Je Joue Sasi dan weer niet kon was trillen. En dat kan deze Dazzling weer wel! De LELO Ora kan ook rondjes draaien met het metalen balletje (precies zoals de Dazzling) en de LELO Ora kan ook trillen (bijna precies zoals de Dazzling). Aangezien de Je Joue Sasi dus niet meer te koop is, hoef ik de Dazzling daar ook verder niet mee te vergelijken. Maar een wedstrijdje tussen de Dazzling en de LELO Ora? Zeker wel! Ik ga alvast verklappen wie de winnaar is; de Dazzling!

Waarom de LELO Ora kut is en de Dazzling niet

Trillende seksspeeltjes zijn er genoeg, meer dan genoeg! Maar seksspeeltjes met een bewegend balletje om een soortement van ‘befgevoel te creëren’, daar zijn er voor zover ik weet maar 2 van (er was onlangs een bedrijf bezig om via crowdfunding iets ‘nieuws en revolutionairs’ op de markt te brengen, maar dat is niet gelukt) (Cunni.me). De enige toys zijn dus de LELO Ora en de Dazzling. De LELO Ora scoorde toen een 5 en als ik die nu opnieuw zou moeten reviewen dan zou het een 3 zijn, want deze toy is dus vorig jaar zo’n 50 euro duurder geworden en kost € 169,95. OMG. Afgezien van de belachelijke prijs is vooral de positionering van het balletje in de Ora enorm kut. Kijk en vergelijk.

Dit is een afbeelding van lelo ora vs eleganze dazzling

Het balletje van de LELO Ora zit veel te diep. Hij zit op gelijke hoogte met de omliggende ring, zodat je eigenlijk dus nooit of amper contact kunt maken met je klit. Heel irritant, want wat je doet om überhaupt wél dat contact te krijgen is ‘m harder tegen je klit duwen en voor veel kracht is het motortje van de Ora niet geschikt. Dan stopt-ie met cirkeltjes draaien. Dat is kut.

Het balletje van de Dazzling ligt een stuk hoger, zodat je gemakkelijker contact met je klit maakt én het motortje lijkt een stuk sterker, waardoor je dat contact ook houdt, zelfs als je wat harder duwt (je moet niet gaan overdrijven, want als je héél hard duwt dan stopt ook dit balletje met draaien).

Hoe voelt dat balletje van de Dazzling?

Over de trillingen ga ik het straks hebben, maar de Dazzling heeft 10 ‘patronen’. En bij 2 van die patronen doen de trillingen niet mee. Dan heb je dus bij optie 1 een volledig ronddraaiend balletje en bij optie 2 een ronddraaiend balletje dat heen en weer terug gaat. Nu had ik heus wel meer opties gewild, maar hier moest ik het mee doen. En het was helemaal geen straf om het hiermee te moeten doen. Integendeel! Het balletje draait dus cirkeltjes op of rond je klit (glijmiddel, gebruik veel glijmiddel)! Wel eens gewild dat iemand een uur lang rondjes om je klit draaide in een constant ritme? Check!

Voor mij is deze feature van de Dazzling dan ook waar het om draait; puur en alleen het balletje. Verder niks. Een heerlijk voorspel en lekker loom genieten. Subtiel. Het is niet iets wat je er even bij pakt voor een ‘snel orgasme’, want dat gaat met alleen dat balletje niet lukken. Je kunt het balletje overigens in 6 snelheden laten draaien.

Klein nadeeltje van dat bewegende balletje; het maakt best een storend en mechanisch geluid. En dat is jammer, want het is juist zo’n lief en subtiel geil gevoel. Maar niets wat een dik winterdekbed niet op kan lossen.

De trillingen van de Dazzling

Je kan de Dazzling ook laten trillen. Dus dan heb je een ronddraaiend balletje dat ook nog eens trilt (er is geen standje dat je de Dazzling alleen kan laten trillen). En die trillingen zijn eigenlijk best wel diep, zeker in de 2 zachtste standjes! Het enige ‘probleem’ met de trillingen is; je kan ze dus alleen laten trillen als ook het balletje op en neer gaat. En dat balletje maakt dat licht piepende en mechanische geluid. En daardoor lijkt het alsof de trillingen ook ‘oppervlakkig’ zijn.

Waarschijnlijk is dit iets waar alleen ik, als sekstoytester, last van heb. Ik ben tijdens het testen altijd zo gefocust op geluid, gevoel, waar zitten de knopjes, etc., dat my mind plays tricks on me! Misschien ook eens geblinddoekt en met een koptelefoon op gaan testen!

Dit is een afbeelding van dazzling elegance review

Anyway! De trillingen van de Dazzling zijn dus goed, ondanks dat het geluid van het balletje storend is. De trillingen zorgen er alleen wel voor dat het subtiele en lieve van dat draaiende balletje een beetje overschaduwd wordt, maar hé, daarom laat je ‘m eerst zonder de trillingen ronddraaien en daarna maak je het af door ook de trillingen erbij aan te zetten! Als je de vibrator in een ritme laat trillen, dan wordt het trouwens helemaal een kakofonie aan geluiden (en er zijn dus 7 vibratieritmes). Overigens; de LELO Ora maakt net zo’n herrie.

Conclusie

Vergeet het mechanische geluid (met een koptelefoon, een winterdekbed of laat je er gewoon niet door afleiden zoals ik) en je hebt écht een awesome speeltje in huis! Oh, wacht, hij is ook nog 100% waterproof, dus in bad, onder water, hoor je waarschijnlijk helemaal niks van het geluid! Het is een speeltje dat het in ieder geval ruimschoots wint van de LELO Ora! Niet alleen qua prestatie, maar ook qua prijs. De LELO Ora is dus € 169,95 en deze Dazzling kost € 118,95.

DE DAZZLING IS HIER TE KOOP (€ 118,95) >>

En nu is € 118,95 nog steeds een flink bedrag, maar ik mag namens Shotstoys.com een korting van 30% geven op alle speeltjes van hun ‘Elegance-collectie’. Gebruik de code ‘LUNA30’ en hij kost nog maar € 83,95. En dat is helemaal een leuk prijsje.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik vind de vorm van dit speeltje zo leuk, zo anders… en de kleur… gaaf dat koningsblauw….. ( Ik zag gelijk Máxima voor me tijdens de troonswisseling….. het is ook niet handig soms, een beelddenker zijn)
  Maar in bad zei je…. heb je dat ook getest? Hoeveel waterbeweging krijg je dan door die trillingen? Een soort kabbelend beekje of moet ik dan aan een golfslagbad denken? Leuk dat je er weer bent met een gewone review, al had ik me kunnen voorstellen dat je na afgelopen maand even klaar zou zijn met de speeltjes…..
  Liefs!

  • Luna schreef:

   Ja, tof hè? Een trapezium! Ik heb ‘m niet in bad getest (ik ben te ongeduldig om te blijven liggen), maar ik denk dat de vibraties eerder voor ‘golfjes’ zullen zorgen dan het balletje… enne; reviewen gaat gewoon door! Er komen er nog een hoop aan deze december! En dat gaat in januari gewoon door… heb er al een hoop getest zo tussen alle bedrijvigheid door… nu nog schrijven en foto’s maken!

 2. Ier schreef:

  Eindelijk een soort vervanger van de Je Joue Sasi! Ik vind het zo apart dat er niet meer van dat soort speeltjes ontwikkeld worden. Lijkt mij toch dat daar wel een markt voor is..
  Is dit speeltje echt alleen voor voorspel of kun je er uiteindelijk wel een orgasme van krijgen?

  • Luna schreef:

   Jaaaaa, dit is zeker een soortement van vervanger… helaas niet meerdere balletjes-bewegingen zoals de Sasi, maar het begin is er! Er is zeker een markt voor, lijkt me! En ik kon er zeker wel een orgasme mee krijgen, maar dan wel met de trillingen erbij aan… en ik kon ook een orgasme krijgen met alleen het balletje, maar dan moet er wel een dildo/interne vibrator bij aan te pas komen… het is echt een leuk en divers speeltje… en vooral; weer eens wat anders!

 3. DibbesD schreef:

  Leuke sinterklaasverrassing deze review! Ik zag dit speeltje op jouw instagram voorbij komen en ik was meteen nieuwschierig. Ik had nl geen idee wat ie kon, maar ik vond (en vind) de kleur en de luxe uitstraling prachtig! Ik ben echt een pushover voor speeltjes die iets doen wat niet veel andere speeltjes doen. En als het er dan ook nog eens mooi uitziet en het krijgt een goede review van Luna, tja dan moet er weer een iten op het wensenlijstje bij! Ik denk dat ik er maar een baan bijneem of zo……

  • Luna schreef:

   Ja, deze is echt leuk… en heel wat anders… zo’n balletje doet echt iets… een uur lang cirkelen om je klit! Wie wil dat nou niet ;-)

 4. Sandra schreef:

  Het blijft eigenlijk raar dat niet meer fabrikanten met zo’n idee zijn gekomen. Dit doet mij echt 80 keer meer dan flapperende flapjes of wiebelende neptongen.

 5. Rian schreef:

  Inderdaad jammer van het geluid, maar een leuk muziekje compenseert al snel veel. Het lijkt me heel fijn dat het speeltje met druk punten werkt in plaats van alleen met trillingen. Ik zou hem nog interessanter vinden wanneer hij een paar extra vibratie loze standen/instellingen zou hebben of wanneer je de grootte van de draaicirkel van het balletje in zou kunnen stellen. Misschien ooit bij een 2.0 model? =)

  • Luna schreef:

   Ja! Ik hoop op een 2.0 model, of nog beter; een volledig ander speeltje wat zich volledig focust op het balletje zoals bij de Sasi… :-)

 6. Jessica schreef:

  Deze was me al eerder opgevallen op de site van Shots, dus toen ik zag dat je m gekregen had zat ik al te wachten op je review!
  Top dat t balletje hoog zit, jammer van het lawaai :/ En eeuwig jammer van de je joue sasi, laten we toch hoop houden op een comeback!

 7. Anne schreef:

  Back to business as usual?
  Dat koningsblauw vind ik echt een prachtige kleur voor een toy. Het cirkelen rondom je klit lijkt me wel wat dus ik denk dat ik maar gebruik ga maken van de korting. Dat scheelt nogal. Weet je ook tot wanneer die actie geldig is?

  • Luna schreef:

   Yep! Back to life, back to reality! Ik weet niet tot wanneer de code geldig is… ik denk sowieso wel tot de eerste week van volgend jaar… maar stel dat je ‘m later wil bestellen en het werkt niet, stuur me dan even een mailtje, dan zal ik het het heel lief vragen aan het mannetje dat hierover gaat ;-)

   • Anne schreef:

    Zal ik doen! Dank je wel. December is een dure maand. Even kijken of het budget het deze maand nog toelaat, misschien valt het mee :).

 8. Claire schreef:

  Hoi Luna, wat een bijzondere vorm heeft het….ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. XXX Claire

 9. M. schreef:

  Hm, herrie is echt niks voor mij helaas. Volgens mij is dit sowieso een gevalletje 2.0 afwachten. Heb voorlopig andere dingen hoger op het lijstje, maar het idee lijkt me zeker interessant!

 10. dirkie schreef:

  Zo door november heen zijn we in december toch al weer bij review 504 beland.
  Leuk te zien dat de markt wat innovatiever wordt en de kwaliteit beter word. Hoewel yukkieyukkie toy reviews ook super leuk zijn om te lezen (maar voor jou minder leuk om te testen) zie ik de laatste tijd steeds meer toys die een 8 of hoger scoren. Een goeie ontwikkeling.

  • Luna schreef:

   Grappig! Iemand anders was dat laatst ook al opgevallen… en mezelf ook… ik mag ook meestal zelf de toys uitkiezen tegenwoordig en krijg niet meer random troep opgestuurd, dat scheelt denk ik het meeste… en de toys worden ook echt steeds beter (als je bepaalde merken achterwege laat dan)…

 11. Joyce schreef:

  Ooh deze lijkt me echt lekker, ik ga vast sparen.

 12. Sanne schreef:

  Ja, die wil ik! Alleen de link doet het niet en ik kan m niet vinden op die website? :( Is ie tijdelijk uit het assortiment? Ik kan m ook elders op internet niet vinden. Als ik op Dazzling google krijg ik vooral… Diamanten sterretjes..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.