#LUNA500 – DE WINNAARS

Allereerst wil ik NOG een keer alle bedrijven, winkels, producenten en iedereen die heeft meegedaan aan deze #luna500 maand heel, heel, heel erg bedanken! Ik vond het SUPER! Supergezellig, superintens, superdruk, superlief en superleuk! En het gaf me ook een superafleiding van alle dingen die thuis speelden!

Ik hoop dat jullie in de toekomst net zo vaak en enthousiast blijven langskomen hier op Climaximaal.nl en zo af en toe een reactie achterlaten, want dat maakt het schrijven voor mij een stuk leuker! ECHT!!!!! En… blijf vooral je seksspeeltjes kopen via linkjes hier op deze site of koop ze bij Maanzin.nl! Even een kleine frustratie; het komt regelmatig voor dat ik iemand advies geef over seksspeeltjes via een mailwisseling en dat diegene uiteindelijk toch besluit om een sekstoy bij een ander (groot) bedrijf te kopen omdat het speeltje daar 5 euro goedkoper is. Risico van het vak, I know, maar wel heel frustrerend als je net een half uur aan het mailen bent geweest!

Maar… vandaag is het FEEST! Feest voor een heleboel van jullie! En feest ook voor mij, want dan kan ik eindelijk de boel hier gaan opruimen, inpakken en naar het postkantoor brengen!

Dit bericht ga ik deze dag meerdere keren aanpassen, updaten! Met iedere keer de winnaar per winactie erbij vermeld. Uiteraard stuur ik de winnaars ook een privé mailtje, want ik heb adressen nodig! Dit gaat allemaal wel even duren natuurlijk! Have a little patience!

AND THE WINNERS ARE…

DAG 1 – Mandy (inmiddels gemaild)! IEDEREEN, echt, IEDEREEN bedankt! Ik heb 153 kaartjes gekregen van jullie met superlieve berichtjes! Echt, ik haat het woord, maar; HARTVERWARMEND! Ik ga de kaarten allemaal bewaren voor als ik even in een wat mindere stemming ben en geen zin heb om te testen, te reviewen, te schrijven, of dit blog bij te houden (want die dagen zijn er)! HEEL HEEL HEEL HEEL HEEEEEEEEEEEEEEL ERG BEDANKT!!!!

DAG 2 – Johan (inmiddels gemaild) Op deze give away kwamen maar liefst 233 reacties binnen! Hoeveel speeltjes zaten er in de pot?? Het waren er precies 57! En… dat goede antwoord was meteen ook de eerste reactie! Ik dacht nog even dat mijn M. een geintje maakte, maar nee, het was toch echt Johan die het meteen goed had!

DAG 3 – Yolanda (inmiddels gemaild!

DAG 4 – Mireille (inmiddels gemaild)!

DAG 5 – Claire (inmiddels gemaild)!

DAG 6 – Chris (inmiddels gemaild)! Nina hield de We-Vibe precies 97 seconden op haar neus! Chris zat er maar 1 seconde vandaan met 96!

DAG 7 – Carmen (inmiddels gemaild)!

DAG 8 – Sandra (inmiddels gemaild)! Wat was dit LEUK! Maar liefst 150 liedjes werden ingestuurd! Wat een verschillen!

DAG 9 – dirkie (inmiddels gemaild)!

DAG 10 – Ier (inmiddels gemaild)! Deze dame heeft zoiets moois voor mij gemaakt (ik laat het later nog zien)! Ik kon dat gewoon niet zomaar voorbij laten gaan! De O-Wand is heel erg dik-verdiend!

DAG 11 – Johnny (inmiddels gemaild)!

DAG 12 – Rian van Rens (inmiddels gemaild)!

Dit is een afbeelding van winnares fotowedstrijd

DAG 13 – Joost (inmiddels gemaild)!

DAG 14 – Sophie (inmiddels gemaild)!

DAG 15 – An (inmiddels gemaild)! Jullie hadden het bijna allemaal fout! Er was maar 1 goede inzending!!!! Het was namelijk de MyLover van MyToys op de hardste stand! Die stotende ‘vibrator’!

DAG 16 – Joyce – Amarins (beide winnaars zijn inmiddels gemaild)!

DAG 17 – Red-Lion (inmiddels gemaild)! De goede code was: 58334 12497 92348

Dit is een afbeelding van kraakdecode

DAG 18 – Danny (inmiddels gemaild)!

DAG 19 – DibbesD (inmiddels gemaild)! Het antwoord was: Fun Factory Stronic Drei, Fun Factory Stronic Surf, Magnus Opus en de Womanizer Premium! Superleuk ook om alle namen te zien die jullie aan de creatie hebben gegeven!

DAG 20 – DeArie (inmiddels gemaild)!

DAG 21 – P. (inmiddels gemaild)! IEDEREEN, echt IEDEREEN die een ‘In het nachtkastje van…’ heeft ingestuurd; SUPERSUPERSUPER-bedankt! Ik kan jullie (nu nog) niet allemaal terugmailen, maar ik ga in de komende weken de inzendingen (uiteraard anoniem) hier op Climaximaal.nl plaatsen! Misschien heb ik nog wat extra vragen, maar dan horen jullie dat! Voor nu; BEDANKT!

DAG 22 – Lucia, Mea, Marco en Petra (inmiddels alle 4 gemaild)!

DAG 23 – Joyce en Mo (inmiddels allebei gemaild)!

DAG 24 – Elsje (inmiddels gemaild)!

DAG 25 – Myrthe Moon (inmiddels gemaild)!

DAG 26 – Linda (inmiddels gemaild)!

DAG 27 – JJ (inmiddels gemaild)! Het juiste antwoord was 11188! Er zaten toch best nog veel mensen enorm dichtbij! HOE DAN??! Maar de winnaar van de Zumio Spirotip gaat naar JJ, met het antwoord 11190 (maar 2 verschil) (AMAZING)!

DAG 28 – Dionne, Jan Jansen en Jessie (inmiddels gemaild)!

DAG 29 – Laykam (inmiddels gemaild)!

DAG 30 – M. (inmiddels gemaild)! Het juiste antwoord was, eh, nou, ik had het allemaal iets beter moeten formuleren, want was het nou inclusief deze post, of tot 30 november? Ik heb iedereen die 1768, 1769 en 1770 noemde in een bak gedaan en een winnaar getrokken!

Dit vind je misschien ook leuk...

84 reacties

 1. Patricia schreef:

  Woohoo jij ook bedankt voor deze zeer gave actie en inderdaad ook de leveranciers en producenten die dit mogelijk gemaakt hebben. Natuurlijk blijf ik gewoon jou site bezoeken en reageren. En alvast gefeliciteerd voor alle winnaars !

 2. Joyce schreef:

  Spannend vandaag hoor succes met uitzoeken pff wat een werk

 3. Mike schreef:

  Spannend! Succes met het uitzoekwerk. We houden de site gespannen in de gaten.

 4. Sandra schreef:

  Goed bezig Luna, nog 28 dagen/winacties te gaan ;)
  En gefeliciteerd voor alle winnaars!

 5. Uny schreef:

  Jammer. Was het tellen van de reacties voor niks. Ik had de maand november als laatste moeten tellen. Dan was het goed gekomen. Gefeliciteerd voor alle winnaars en winnaressen.

  • JJ schreef:

   Dat heb ik ook gedaan en gewacht tot uur voor sluitingstijd. Super blij! Wie weet win je nog iets anders succes!

   • Uny schreef:

    Dankjewel. Ik heb ook het laatste uur bijgetelt. Maar ik had denk ik gewoon november helemaal moeten tellen opnieuw. Ik denk niet dat ik zal winnen :(

 6. Lisette schreef:

  Ooh spannend! Net 2 reactie er teveel bij gegokt! Was wel echt een hele bijzondere maand. Hele toffe actie dankzij jou en de leveranciers. Toppers! Echt bizar hoeveel prijzen. En dat terwijl ik voor het eerst van jou hoorde op 538 onderweg naar mijn werk. Ik blijf je zeker volgen! Keep up the good work!

 7. Mir schreef:

  Succes vandaag Luna!

  Ik blijf je site volgen en zal ook eens wat vaker reageren :)

 8. Mea schreef:

  Ik snap je frustratie over het kopen van speeltjes bij andere leveranciers, gelukkig werkt het ook andersom. Ik was zonder jouw blog nooit terecht gekomen bij hotstuff, en ben nu zeer tevreden over hun vriendelijke service!

  • Mea schreef:

   Ennnn gister jouw pakketje ontvangen!! heerlijk zo’n gezellige verpakking, was echt een kadotje om uit te pakken! Heel erg bedankt!

 9. Sandra schreef:

  Gezellig reacties uitpluizen en winnaars gelukkig maken! Ik vond afgelopen maand het lezen van alle reacties al leuk, dus worden bijzondere dagen weer gok ik.

 10. Laykam schreef:

  Whoehoe de eerste winnaar is er! Johan gefeliciteerd en veeeeeeeeeeeel plezier met je prijs :)
  En Luna veeeeeeeeeeel plezier en succes met uitpluizen. Gelukkig heb je hulp zo te lezen <3

  • Johan schreef:

   Dankjewel, wij (mijn vrouw en ik) zijn onwijs benieuwd het is geen speeltje waar wij normaal gezien naar zouden kijken maar ik ben wel onwijs nieuwschierig

 11. Marjan schreef:

  Ik wil je heel veel plezier wensen met het uitzoeken van alle winacties en het bekend maken van alle winnaars.
  Ik wil de eerste winnaars alvast heel veel plezier wensen met hun prijzen.
  En daarnaast wil ik je nogmaals bedanken voor het cadeau wat ik van je kreeg op The Special Giveaway. Ik ben er heel erg blij mee! Dikke zoen voor jou, lieve Luna!

 12. Charlotte schreef:

  Luna, je hebt het erg leuk voor elkaar . Deze maand was een feestje! Ik heb met plezier mee gedaan.
  Veel plezier vandaag, en daarnaast wens ik je ook sterkte in de komende tijd. (Voor ons is het een zwarte dag vandaag, al 7 jaar) x charlotte

 13. Sandra schreef:

  Leuk, maar zal vast een werkje zijn. Ben benieuwd!

 14. M. schreef:

  Spannennnnd! Veel plezier met Oprah’en :)

  • M. schreef:

   Jippie, ik ben zo blij! Pakketje is vandaag aangekomen en ik mag vanavond meteen de eerste 4 openen, woohoo! De hele maand cadeautjes! Nu nog proberen niet snel alles open te maken :) Dankjewel!

 15. Laykam schreef:

  Refresh, refresh,Refresh, refresh,Refresh, refresh,Refresh, refresh,Refresh, refresh.

 16. Patrick schreef:

  Heel veel plezier en succes bij het uitzoeken van de winnaars.
  Winnaars alvast van harte gefeliciteerd

 17. Anne schreef:

  Het zal een hele leuke maar ook hele drukke maand zijn geweest voor jou. Gefeliciteerd dat je het einde van de maand hebt gehaald!
  Spannend!! Ik wacht geduldig af (not) :).

 18. E schreef:

  Straks weet je al onze e-mailadressen uit je hoofd van al die lootjes schrijven! Succes Luna!

 19. Rikkie schreef:

  F5 f5 f5 hahaha :p iedereen die heeft gewonnen/nog gaat winnen; gefeliciteerd! En Luna ook gefeliciteerd.met het doorstaan van de feestmaand :D

 20. Joyce schreef:

  Echt een heel leuke actie en gefeliciteerd aan iedereen!! Heb nu nog meer spullen op mijn wishlist staan ohohoh :0 en ik volg je op Instagram! Dus ook al winnen anderen dan heb ik nog heeel veel plezier gehad aan deze winactie! En al die vragen hahahahaha hoe verzin je het, heel leuk om aan mee te doen! Ik zal ook vaker reageren :)

 21. Laykam schreef:

  Heel benieuwd naar het mooie knutselwerk van Ier

 22. Anne schreef:

  Hier nog een Anne,
  Wat een leuke maand was het, wat een werk en nu ook met het uitzoeken vd winnaars. Daarna eveb rust hoor voor jezelf en je moeder. X

 23. Caitlen schreef:

  Was absoluut een feestje! Met of zonder prijs. Bergen extra leesvoer, leuke puzzels, elke dag beetje sintgevoel en ook veel meer reacties gelezen van anderen dan normaal. Dank je wel Chantall!!

 24. Iris schreef:

  Spannend! Leuke maand, met mooie berichten. Bedankt!

 25. Dennis schreef:

  Leuke actie inderdaad. En alle winnaars (alvast) gefeliciteerd en geniet van de prijs.
  Ik weet in ieder geval al iets voor onder de kerstboom waarmee ik mijn vrouw ga verwennen…

 26. Ier schreef:

  Super graag gedaan en ik ben heel erg gelukkig met de prijs :) en lief dat je het gaat laten zien!

 27. Laura schreef:

  Ik las je reviews altijd al met veel plezier en Ik heb genoten van je feestmaand!

 28. Crmn schreef:

  Hoera!! Wat een geluk. Ik heb zomaar m’n favoriet gewonnen. Bedankt!! Aan alle andere winnaars ook: van harte gefeliciteerd.

 29. Mandy schreef:

  Gefeliciteerd allemaal!

  En jij ook bedankt! Erg leuk om je antousasme overal in terug te zien!

  Heel veel sterkte de komende tijd!

  Groetjes

 30. DeArie schreef:

  Woah, super leuk dat ik gewonnen heb en super leuk dat alle akties zoveel kijkens, climaxers heeft opgeleverd die ook actief reageren. Op naar de ‘1000’ toys!

  ToiToiToi, DeArie

  ps. (inmiddels terug gemaild)!

 31. DibbesD schreef:

  Yes!!!!! Dank je wel Luna, ik vond t een feest om mee te doen!

 32. DibbesD schreef:

  Yes!!!!! Dank je wel Luna, ik vond t een feest om mee te doen! ❤️

 33. Jessie schreef:

  Spannend. Enne thnx voor deze leuke maand met give aways. Ik kwam al regelmatig lezen, maar ga nu zeker vaker reageren. Dikke knuffel voor jou.

 34. Jessica schreef:

  Gefeliciteerd aan alle winnaars!

 35. Maaike schreef:

  Wat ben je er onwijs druk mee, je doet het toch maar mooi ook nog erbij!
  Super leuk dat er al zo veel prijswinnaars bekend zijn en er nog meer te gaan zijn

 36. An schreef:

  Het is gelukt! Uitstekend! !Groeten!!!

 37. dirkie schreef:

  Ik volg je reviews en vlogs al heel lang en met heel veel plezier. Deze hele maand was super tof. Leuk en soms leerzaam om alle reacties te lezen. Ik heb er erg van genoten en……..ben nog in de prijzen gevallen…..WOOOOEEEEHOOOOEEEE!
  Alle andere prijswinnaars ook van harte gefeliciteerd en als je niet hebt gewonnen, kan je nog altijd iets leuks voor onder de kerstboom besteld via een van de links op deze site.
  Luna super bedankt dat je dit allemaal voor ons hebt gedaan, alle energie die je er in hebt gestoken, zorgen voor de give-aways, elke dag weer iets nieuws verzinnen is niet niks. HULDE en een DIKKE KUS!

 38. Annika schreef:

  Geweldig dat je dit hebt gedaan! En bijkomend: heel goed dat je hebt gemeld dat je het – volstrekt logisch natuurlijk – leuk vindt om reacties te krijgen. Op de een of andere manier klikte het toen pas in mijn hoofd dat er een echt mens achter de site zit (suf.. ik weet het :) ). ~Dus ja: ik blijf ook reageren! :D

 39. Laykam schreef:

  Iedereen heeeeel veel plezier met hun prijzen!
  Luna jij kan nu wel een maand pauze nemen denk ik zo hihi
  Lekker nagenieten en relaxen.

 40. M schreef:

  Whaaaa zo ik dacht even dat ik dag 30 gewonnen had maar geen mail dus een andere m. Iig gefeliciteerd alle winnaars !

 41. Rian schreef:

  Wauw super tof! Ik had het niet verwacht. Ik ben er heel blij mee en mijn vriend zit ook al naast me in de auto te grijnzen =)

 42. Crmn schreef:

  Klaar!!! Gefeliciteerd aan de winnaars en met name jezelf, Luna!! Wat een maand.

  En wat een waanzinnige foto, op dag 12!

 43. Buuf schreef:

  Ik vind het zo knap dat je deze maand nog helemaal hebt volbracht! Kanjer!!

 44. Mike schreef:

  Gefeliciteerd aan alle winnaars. Superleuke maand Luna! Op naar de volgende 500…

 45. Joyce schreef:

  Iedereen gefeliciteerd met jullie prijs. ik heb zelf niets gewonnen maar ik had gezegd tegen mijn man als ik niets win ga ik wat op maanzin.nl bestellen als het goed is komt het morgen binnen.

 46. Claire schreef:

  WoW Luna, wat een nieuws. Super bedankt en ik ga met veel plezier terug denken aan deze maand …. XXX Claire

  • Claire schreef:

   WoW Luna, pakketje is binnen en mijn handen (en nog een ander gedeelte van mijn lichaam) jeuken……. nogmaals super bedankt Luna. XXX Claire

 47. Mandy schreef:

  Ik ben echt zo blij!
  Ik heb gewoon de hoofdprijs gewonnen, de jackpot!
  Ik heb je nu denk ik al 20x bedankt, maar doe het gewoon nog een keer.
  Ontzettend bedankt voor deze geweldige maand, je hebt het echt zo goed geregeld allemaal.

 48. Mireille schreef:

  Luna onwijs bedankt voor deze ontzettend leuke maand! Ik heb echt onwijs genoten van je creatieve prijsvragen en super enthousiaste filmpjes. En een prijs gewonnen! Super leuk! Onwijs bedankt en heel veel succes met alles verzenden!

 49. Esther schreef:

  Jammer niets gewonnen maar ik ben zo blij met mijn verjaardagskado (en jij weet wat dat is) dat ik mijzelf toch heel gelukkig prijs.

 50. Luna knows who schreef:

  zo jammer dit…..

 51. Johnny schreef:

  Hoi Luna, ook via deze weg. Onwijs befankt voor deze leuke maand en natuurlijk voor het prachtige prijzenpakket. Ik blijf je site rn reviews volgen. Heb al een lange wishlist, maar zal even moeten doseren. Heel veel succes verder en blijf doen, waar je mee bezig bent.
  En alle kracht die je nodig hebt met je moeder.

  XxX
  Johnn6

 52. Lucia schreef:

  Yeeeesss ik heb net mijn pakketje ontvangen (dag 22)!! Heb ik meteen een extra cadeautje voor mijn vriend die zaterdag jarig is :D Dankjewel Luna <3

 53. Mireille schreef:

  Ik heb mijn pakketje ontvangen (dag 4) Super bedankt lieve Luna! De postbezorger was wel heel benieuwd wat er nu in zat, want hij hoorde de hele tijd een belletje :’)

  • Luna schreef:

   Hahahaha, zei je niet tegen de postbode; “Nou, eh, RING FOR SEX!” Deze was ook grappig om in te pakken en weg te brengen, want hij bleef rammelen en bellen! Hahaha!

   • Mireille schreef:

    Hahaha, nou ik vind mijn postbode erg aardig.. Maar heb de uitnodiging maar niet gedaan :p ik heb maar iets gemompeld over een spelletje geloof ik ;)

    Het is in ieder geval een gezellig en vrolijk pakketje.. Ik denk dat ik hem maar onder de kerstboom zet en hem gewoon alle dagen even verplaats, gewoon voor het belletje…

 54. JJ schreef:

  Kom ik net thuis na zware therapie sessie ligt er briefje van postNL, pakketje bij de buren. Nou, Dit pakketje krijgt een 10+ voor de verpakking!! Ik word er helemaal vrolijk van :D Nu heel geduldig 16uur wachten tot die is opgeladen…
  Nogmaals bedankt Luna!

 55. Crmn schreef:

  Hoera! Hier is cadeau dag 7 ook binnen! Wij wachten niet tot Sint of kerst.

  Bedankt, wat was het mooi en zorgvuldig ingepakt. Een feestje om alleen al uit te pakken!

 56. Red-Lion schreef:

  Het pakket is vandaag aangekomen, Luna super bedankt!

 57. Ralph schreef:

  Iedereen veel plezier met zijn prijs.
  Jammer dat wij niks gewonnen hebben.
  Maar zeker genoten van alle dagen.
  Dank daarvoor.

 58. Johnny schreef:

  Whaaa gisteren het pakketje binnen gekregen. Prachtig ingepakt. Zag eruit dat het met veel aandacht was ingepakt. Mooi hoor. Nogmaals onwijs bedankt. Zo leuk dat we iets gewonnen hebben. Super gewoon. Tot gauw op je site. Daarnaast gaan we ook jouw favoriete speeltje bij je bestellen. Daar vertel je zo enthousiast over, wij zijn overtuigd.

  XxX
  Johnny

 59. Danny schreef:

  Hoi Luna, allereerst bedankt voor jouw (levens)werk en dat niet alleen in deze winmaand! Alle winnaars gefeliciteerd en ‘keep up the positive vibes’ eenieder die reageerde ;)
  Nu wachten op die machtige en spannende prijs. Nogmaals bedankt!!!!

 60. Lien schreef:

  Luna, mijn waardering voor deze leuke maand! En ik vind het heel knap dat je al die vragen, spelletjes, kwisjes, prijsvragen, verstop-het-cijfer-foto’s en alles hebt gedacht, je hebt een heel creatief brein. Ik lees je site al jaren, maar reageer nauwelijks. Daar moet misschien maar eens verandering in komen, want inderdaad, het is wel gezelliger zo :) En heel veel sterkte de komende tijd; ik denk aan je!
  -X- Lien

 61. Jan jansen schreef:

  Hoi Luna, even langs hier de vraag of je mijn adres goed ontvangen hebt via de mail?

 62. Johan schreef:

  Ha Luna, heb je mijn emailtje ontvangen? Ik vertrouw mijn mail namelijk niet helemaal. Groetjes Johan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.