SEKSSPEELTJES REVIEW #368: WE-VIBE DITTO

Naam: We-Vibe Ditto
Fabrikant: We-Vibe
afmeting: lengte x breedte plug = 72 x 32 millimeter
Batterijen/ oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Prijs: € 109,-
Waar te koop: Bol.com
verkooppraatje: ‘Ditto heeft een sterke motor waarmee je verwend wordt met heerlijke anale rumble (diepe) vibraties. Wanneer Ditto ingebracht is, is hij muisstil en daarom zeer discreet.’
Is dat ook zo: Ja, nou, best wel
cijfer: 8.5

we-vibe ditto totaal

Een paar weken terug kreeg ik een enorme berg We-Vibe-speeltjes opgestuurd door het meisje van We-Vibe! M’n hele bureau lag vol en daarna m’n nachtkastje en daarna m’n bed en ik ben nog steeds niet klaar met het testen van alles, it’s too much, it’s too much! Tussen al dat lekkers en leuks zat ook een vibrerende buttplug; de We-Vibe Ditto! En de meeste viberende buttplugs (of andere anaalspeeltjes) gaan rechtstreeks naar J.T., maar bij de We-Vibe Ditto had ik meteen zoiets van; deze is klein genoeg voor mij en kan mij nog wel eens over mijn, kuch, anaal-drempel heen helpen! Of dat ook daadwerkelijk gelukt is, lees je in deze review!

Ik zal nog maar een keertje mijn complimenten maken over de verpakkingen van We-Vibe! Prachtig! Echt prachtig! Strak, chique, sexy, duidelijk! Alsof je een cadeautje uitpakt! En het uitpakken van de We-Vibe Ditto voelde ook wel een beetje als het uitpakken van een cadeautje. Een klein, lief cadeautje in een paars met blauwe verpakking. In het schattige doosje zit een hele schattige buttplug! Ik snap dat ‘schattig’ misschien wel het laatste woord is waar veel mensen aan denken als ze een buttplug zien, maar ik vind de Ditto schattig.

we-vibe ditto 1

Even wat pluspunten van de We-Vibe Ditto

Het is grappig om te voelen en zien dat elk merk z’n eigen soort siliconen heeft. We-Vibe kiest voor een mat en glad siliconen dat weinig tot geen stof en haartjes aantrekt en heeft daarmee wat mij betreft een puntje voor op de seksspeeltjes van bijvoorbeeld Fun Factory (dat wel mat, maar minder glad is). De We-Vibe Ditto voelt dus glad aan en past in de palm van je hand.

De We-Vibe Ditto is oplaadbaar middels een USB-kabeltje en als je ‘m 90 minuten oplaadt, dan kun je er 2 uur mee spelen. Voordeel van dit huidige, nieuwe systeem; de magneet is superkrachtig.

De Ditto komt met een afstandsbediening die je heel gemakkelijk koppelt aan de Ditto (een knopje even 5 seconden ingedrukt houden). Je kunt de Ditto ook koppelen aan je smartphone middels Bluetooth (ook even een knopje ingedrukt houden). Ik doe het zelf vaak niet, maar bij eigenlijk alle speeltjes van We-Vibe geldt; lees gewoon 1 keertje de gebruiksaanwijzing, dan weet je hoe je je speeltje aan de standaard-afstandsbediening moet koppelen of aan je smartphone. Daarna werkt alles ZO ontzettend intuïtief! Zo fijn! Echt… PLUG & PLAY! We-Vibe loopt echt voorop als het gaat om op afstand bestuurbare speeltjes!

Je kunt de We-Vibe Ditto dus laten besturen door je partner (met smartphone) vanaf de andere kant van de wereld, mocht je daar zin in hebben. En je kunt, met die We-Connect-App, je eigen vibratiepatronen maken, iets wat echt heel erg leuk is om samen (maar ook alleen) uit te proberen. De standaard-afstandsbediening heeft overigens 10 vaste patronen, mocht je geen smartphone hebben (of geen zin hebben om je smartphone te gebruiken als afstandsbediening) (dat kan ook nog). Kortom; de We-Vibe Ditto heeft veel pluspunten! Oh ja, hij is ook nog waterproof!

De We-Vibe Ditto is een buttplug voor beginners

De Ditto is klein en daarom perfect voor beginners. En… op een bepaalde manier ben ik ook weer een beginner, want het was lang geleden dat ik iets in m’n kont, reet, anus, tussen m’n billen, stopte of liet stoppen en het is nog veel langer geleden dat ik er écht van kon genieten. Ik zal nog maar een keer een linkje zetten naar ‘mijn buttplug-paniek’: ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN. Sinds het moment dat die buttplug ‘kwijtraakte’ heb ik nooit meer zo onbevangen van anale speeltjes kunnen genieten en het liefst testte ik ze ook niet meer. Tot… ik dus oog in oog stond met de We-Vibe Ditto. Hij is klein en de ‘stop’ of ‘basis’ van deze buttplug is groot! En dat is wat ik wil! Ik wil zeker weten en voelen dat een buttplug no way erin kan schieten. Pas als ik dat vertrouwen in een speeltje heb, dan wil ik ‘m testen of gebruiken. En Thank God had ik dat volledige vertrouwen in de We-Vibe Ditto! Hoera!

Ik heb de We-Vibe Ditto eerst even solo getest

Het leek mij een uitstekend idee om de We-Vibe Ditto eerst even in m’n eentje te testen. Stel dat ik alsnog in totale paniek zou schieten als deze buttplug eenmaal in me zat, dan zou ik daar niemand anders mee lastig hoeven vallen. Gewoon weer eruit halen en voor de rest van m’n leven buttplugs van m’n lijstje schrappen! Maakt mij geen mindere sekstoy-tester, alleen een sekstoy-tester die geen buttplugs test!

Maar… de We-Vibe Ditto gleed met gemak (en flink wat glijmiddel op waterbasis) prima naar binnen en bleef ook prima zitten, zonder dat ik in paniek raakte. Ik vond het zelfs een heel fijn (en veilig) gevoel. De trillingen konden me alleen niet heel erg boeien. Op de een of andere manier voelde ik die niet heel erg goed. Ze zijn wel diep, maar niet heel erg krachtig. Het vibreren van de buttplug was een leuk klein extraatje, maar meer niet. En… hoewel ik heel blij was dat ‘het’ eindelijk weer gelukt was met een buttplug, vond ik uiteindelijk; mag allemaal wel wat groter en met hardere trillingen.

we-vibe ditto buttplug

De We-Vibe Ditto tijdens de seks

Ik vind het een heel lekker en geil gevoel om ‘aan beide kanten’ gevuld te zijn, maar dat is wel iets wat enige voorbereiding vergt (en écht niet iedere keer) (en ook écht niet met nog iemand erbij) (dit is dus geen mogelijkheid tot het schrijven van een open sollicitatie). Dit is ook de reden waarom ik een buttplug fijn vind; in combinatie met seks. Neuken dus. Of gebeft worden terwijl er een buttplug in je zit. Ook fijn.

Meestal hebben buttplugs een soort T-vorm, maar de Ditto heeft een L-vorm. Hierdoor kun je kiezen of je het langere stuk aan de ene of andere kant draagt. Ikzelf vond het prettiger om het lange stuk tussen m’n billen te laten rusten, omdat-ie andersom m’n vagina-opening een beetje blokkeert en dat maakt het onhandig tijdens het vrijen of het gebruiken van een dildo of vibrator. Maar… ik kan me voorstellen dat mannen ‘m juist andersom dragen, zodat het langere stuk je perineum stimuleert.

we-vibe ditto vibrerende buttplug

Anyway! Ik vond het dragen van de We-Vibe Ditto tijdens de seks enorm fijn! Maar dan ook echt enorm fijn! Ik was vergeten hoe fijn het was om te vrijen met een buttplug in en ik ben blij dat ik het weer heb herontdekt. De trillingen van de buttplug zijn dus niet superdiep, maar het is wel leuk om in hetzelfde ritme te neuken (dan wel graag een wat rustiger tempo) (maar je kan dus je eigen ritme bouwen in de We-Connect-App)! TOP!

Hoe zijn de prostaat-kwaliteiten van de We-Vibe Ditto?

De We-Vibe Ditto is een speeltje dat natuurlijk geschikt is voor vrouwen én mannen! En… hij zou zelfs nog meer geschikt moeten zijn voor mannen, want die hebben een prostaat! Helaas heb ik geen prostaat, dus ik kon de We-Vibe Ditto niet op z’n prostaat-kwaliteiten beoordelen. Nu heeft M. wel een prostaat, maar die ziet een prostaatspeeltje niet echt zitten, dus… dus moest ik online op zoek naar wat mannen vinden van de We-Vibe Ditto!

Ik ben allang niet meer de enige sekstoyblogger in Nederland and that’s a good thing! Tess test en schrijft alweer een paar maanden op www.tesstesst.nl (100 punten voor de naam!)! Ze heeft jaren in sekswinkels gewerkt, dus verstand van zaken (en net als ik gek op unicorns)! Haar vriend, man, partner, meester, minnaar en/of lover Jay test de mannenspeeltjes! In Jay’s review van de We-Vibe Ditto las ik dat hij er niet zo heel veel aan vond (maar Jay is een expert op dit gebied en denkt dat (mannelijke) beginners eventueel wél wat met de Ditto kunnen).

Ook Matthias (die van het Belgische www.maletoyreviews.com) (en met die heerlijke lieve stem in z’n vlogs) vindt de Ditto niet echt de moeite waard als het om prostaatmassage gaat. Hij scoort de Ditto een 6.5/10 en kan de Ditto ook alleen aanraden aan beginners op prostaatgebied.

Kortom; gevorderden op prostaat-gebied zullen weinig plezier beleven aan de We-Vibe Ditto. Ik ben nu dus dubbelblij dat ik ‘m zelf heb gehouden, want ik denk niet dat de Ditto Climaximaal-mannenspeeltjes-tester J.T. had kunnen bekoren.

Conclusie

De We-Vibe Ditto is een perfecte vibrerende buttplug voor beginners. Hij is klein, hij is veilig (dit laatste vind ik dus écht het belangrijkste als het om seksspeeltjes gaat, maar vooral als het om anale seksspeeltjes gaat) en de trillingen zijn goed, maar kunnen beter.

De bediening via de afstandsbediening werkt prima, maar vooral leuk is het om te experimenteren met de patronen middels de We-Connect-App. Omdat deze buttplug klein is en niet echt superdiepe trillingen geeft is het geen speeltje voor gevorderden (al hoef je als ‘gevorderde’ natuurlijk niet altijd voor groot, groter en diep, dieper te gaan). Daarnaast is het een veilig speeltje (qua materiaal en vorm) en 100% schoon te maken (met wat toy cleaner bijvoorbeeld). Je kunt ‘m dus gemakkelijk uitwisselen met je partner (en zelfs met de buurvrouw, mocht je dat willen)!

De We-Vibe Ditto krijgt van mij een dikke 8.5, omdat hij mij weer over de ‘anaal-drempel’ heen heeft gekregen.

DE WE-VIBE DITTO IS HIER TE KOOP (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Deze is wel echt mooi…… (een mooie afwerking en vorm)
    Ik ben heel nieuwsgierig geworden van deze review. Fijn dat je alles zo uitgebreid beschrijft. Het is wel €100 wat je in je kont stopt. Kan je maar beter een beetje weten waar je aan toe bent, toch?

  2. E. schreef:

    Fijn review weer. Mocht we-vibe ooit met een grotere variant komen dan weet ik wat ik wil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.