OBSESSIVE RODE BABYDOLL – LINGERIE REVIEW #571

Naam: Obsessive
Producent: Obsessive
Prijs: € 44,90
Formaat: S/M en L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 88% polyester, 12% elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze rode babydoll en string van Obsessive is een verleidelijk kledingstuk dat u zowel kunt dragen om uw partner mee te verleiden als om in te slapen.’
Is dat ook zo: Slapen? Hahaha, ik kan niet eens ademhalen…
Cijfer: onvoldoende

Dit is een afbeelding van obsessive babydoll lingerie review

Beginnen m’n lingerie reviews jullie al te vervelen? Nee toch? Mij verveelt het in ieder geval nog niet! Om ze te krijgen, aan te trekken, de foto’s te maken en de review te schrijven! Ook M. heeft nog geen teken van verveling getoond, want die ziet me eindelijk eens in iets anders dan m’n panda pyama (want ik ben dus zo’n type dat het liefst de hele dag in een pyama of joggingbroek rondhangt) (en ik hoef me ook niet aan te kleden, want ik werk thuis). Ik kreeg een rode, soortement van babydoll van het merk waar ik toch eigenlijk wel een soort haat-liefde-verhouding mee heb; Obsessive!

Ik bladerde wat door de online catalogus van Obsessive. Die is leuk, nee, die is leuk, nee, die is nog veel leuker! Uiteindelijk was ik het er toch wel over eens dat rood m’n kleur is qua lingerie en dat dit babydoll-achtige jurkje me hartstikke mooi zou staan. Als hij zou passen zou hij me inderdaad heel mooi staan.

Dit is een afbeelding van voorkant obsessive lingerie
Als dit de enige toffe foto is die ik Instagram-waardig vond, nou, dan weet je het wel.

De verpakking en eerste indruk van de Obsessive babydoll

Ik heb er eigenlijk al geen zin meer om heel lovend te zijn over de verpakking van deze babydoll of om te vertellen hoe mooi het kant is en hoe goed alles in elkaar genaaid zit. Want dat is dus allemaal wel zo, maar ja, wat heb je eraan als iets niet past?
Dit is een afbeelding van obsessive babydoll verpakking

Een stukje paskamer-ellende

Ik houd om diverse redenen vooral van tweedehands kleding. Reden 1; beter voor het milieu. Reden 2; vaak meer mijn stijl (retro jurkjes). Reden 3; goedkoper. Reden 4; vroeger hadden de vrouwen blijkbaar meer tieten en heupen, want jurkjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70 in maat 40 past ik ALTIJD!

Nu stond ik onlangs in de Zara. Ik had mij voorgenomen om me pas weer in een normale winkel te begeven en ‘normale’, ‘nieuwe’ kleding te kopen als ik 10 kilo was afgevallen. Toch stond ik er, want ik had een leuke zwarte jurk met veel zilveren glitters en glimmers gezien. De jurk was modelletje ‘strak van boven, hobbezak van onder’; helemaal m’n ding, want; meteen m’n goede punten (de tieten) geaccentueerd en meteen alle ‘probleemzones’ (buik en heupen) weggewerkt door veel zwarte stof met glitters.

Echter; ik paste de jurk niet (ondanks maat 44). Ik kon niet van bovenaf in de jurk stappen, want dan kreeg ik m’n heupen niet door het ’taillegedeelte’ en ik kon ‘m ook niet over m’n hoofd, want m’n borsten waren ook te groot voor dat ’taillegedeelte’. Godverdegodver. Dit is de reden dat de meeste jurken een rits hebben. Anyway, geen zwarte glitterjurk voor mij en van plan om nooit meer een Zara binnen te stappen, ook niet als ik 10 kilo ben afgevallen.

Wat heeft deze anecdote met deze rode babydoll van Obsessive te maken? Alles.

Dit kan niet de bedoeling zijn van het lingerie-leven

Toen ik me in deze Obsessive babydoll probeerde te wurmen moest ik aan die zwarte glitterjurk denken. Bij de zwarte glitterjurk was ik halverwege afgehaakt, want bang dat ik ‘m daarna nooit meer uit zou krijgen. Bij deze babydoll kon ik gewoon doorzetten, want stel dat ik er niet meer uit zou kunnen komen, dan kon ik de hele handel zonder schaamte kapot knippen en dan had ik een goed verhaal gehad.

Het stuk kant in de taille en onder de borsten rekt wel mee, heus wel, maar ook een stuk elastiek heeft een grens. Die grens komt precies overeen met ook de omtrek van mijn taille. Maar dus niet de omtrek van mijn heupen of mijn borsten. Het koste me een partij rekken en trekken om de babydoll aan te krijgen (over m’n hoofd, eerst de ene tiet, dan de andere tiet). Wat een ellende.

Dit is een afbeelding van voorkant obsessive babydoll
Maar als-ie dan zit, dan zit-ie. Hoppetaaaaa, in 1 keer al je probleemzones weggewerkt.

Maar dit zit natuurlijk totaal niet lekker

Het is de bedoeling dat je nog een beetje lekker kan ademhalen als je een lingeriesetje draagt, lijkt me (behalve als je met bepaalde BDSM-spelletjes bezig bent). Nou, ademhalen is wel een dingetje hoor, met dat superstrakke ding zo onder m’n borsten. Want dat strakke, kanten taillegebeuren, dat verdwijnt natuurlijk als sneeuw voor de zon in m’n vetrol. Heel leuk bedacht allemaal op een wat slanker type, maar voor degenen met wat meer vet, fluff en curves gaat dit natuurlijk nergens over.
Dit is een afbeelding van zijkant obsessive lingerie jurkje babydoll
Zie! Die kanten band is zowel voor als achter zo’n 10 centimeter breed. Ha! Haha! Hahahaha! Die zit dus opgefrommeld in m’n vet.

Dit is een afbeelding van achterkant obsessive babydoll
Zie! Geen kanten band meer te zien (er zijn dus 2 kanten stukken aan de achterkant) (eentje aan de ‘bh’ en eentje daaronder) (onder m’n vet dus). Op zich staat het allemaal nog niet eens zo stom, maar ja, ik vind het ook prettig om voldoende zuurstof tot me krijgen.

Het slipje van de Obsessive babydoll

Ook bij deze babydoll zit een slipje dat gemaakt is voor hele, hele kleine mensjes. Niet voor mij. En daar heb ik nu al zo vaak over lopen zeiken dat ik er zelf ook een beetje moe van ben geworden. Ik probeer de slipjes al niet eens meer aan te trekken, want ik weet bij voorbaat al dat ik ze niet pas. Ik heb dat slipje op de foto’s ook helemaal niet aan natuurlijk. En dat hoeft ook niet, want het rokje valt keurig overal overheen.
Dit is een afbeelding van output 1wmlin
Tadaaaaaaaaa!

Conclusie

Misschien moet ik hier nog even vermelden dat het uittrekken van dit lingeriesetje me net zoveel moeite koste als het aantrekken. Wat een ellende! Veel en veel te strak en veel en veel te ingewikkeld (ook met de kruisbandjes aan de achterkant). Toegegeven; deze babydoll zou wel enorm tof staan bij iemand met een maatje 38 of 40, of in ieder geval iemand met een wat slankere taille dan ik (en ik dacht toch echt wel dat ik een slanke taille had eigenlijk)! Maar ja, zet dan geen XL op de verpakking, peoples van Obsessive!

DE LINGERIE VAN OBSESSIVE IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. DP schreef:

  Luna, je lingerie reviews vervelen nog steeds niet.
  Ik begin wel een rode draad te zien….slipjes altijd te klein en de lingerie zelf ook vaak. Wel jammer want het zijn steeds wel hele leuke setjes. Stoer dat je toch elke keer doorzet en je best doet om er iets moois van te maken.
  Bij Zara, hoef ik trouwens ook geen broek te passen, altijd te kort. Ik denk dat ze daar Spaanse maten aanhouden. Tijd dat het Europese Parlement er eens wat aan gaat doen en als dat niet werkt gaan we naar de Verenigde Naties! #seizedoesmatter

 2. Sandra schreef:

  Oké, oké, oké…: dat ding is dus ruk aantrekken maar Luun, als hij eenmaal aan zit….. dan staat hij best mooi, òòk met het kant half in je vetrol

 3. Miss Poppie schreef:

  Ik heb hem in een XXL en die valt echt prima voor mij! Ik weet intussen al dat Obsessive nogal klein valt, dus ik neem meestal een maatje te groot.
  En Luna… Ok, hij spant misschien. Maar het staat je echt praaaachtig!

 4. Lola schreef:

  Hij staat je prachtig! Wel suf dat de maat van die setjes nooit overeenkomt met de werkelijkheid.. Heel frusterend inderdaad. En de Zara, heeeeel herkenbaar. Gewoon negeren en lekker naar andere winkels gaan :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.