COSMOPOLITAN FLIRT – RABBIT VIBRATOR REVIEW #558

Naam: Cosmopolitan Flirt
Producent: Cosmopolitan
Prijs: € 49,99
Formaat: 16 x 5,1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Flirt Bunny Vibrator is klein en krachtig seksspeeltje dat is voorzien van 2 afzonderlijk geplaatste motoren in de oren van de bunny. Zo kun je je fijnste plekjes direct en indirect heerlijk verwennen en heb je de keuze uit 10 verschillende vibratie opties voor ultiem plezier.’
Is dat ook zo: Hij doet het okay, maar ik wil toch graag even zeiken
Cijfer: 6

Dit is een afbeelding van cosmopolitan flirt

Een tijdje terug verscheen er een nieuw sekstoy-merk op de sekstoy-markt! Cosmopolitan, ja, die van het tijdschrift, vond het blijkbaar de hoogste tijd om sekstoys te gaan verkopen, want hé, sex sells en er waren nog niet genoeg sekstoy-merken en sekstoys op de markt! Ik kreeg de Cosmopolitan Flirt, een soortement van rabbit vibrator opgestuurd in ruil voor een eerlijke review! Hier komt-ie!

Ik vind het af en toe behoorlijk verwarrend worden in die hele seksspeeltjes-industrie en alles lijkt om geld, geld en nog meer geld te draaien. En dat lijkt natuurlijk niet alleen zo, dat is gewoon zo. Er zullen vast bedrijven zijn die vanuit een zuivere gedachte sekstoys maken (omdat ze alle mensen een orgasme gunnen, of op z’n minst een fijn seksleven), maar uiteindelijk willen ook die bedrijven geld verdienen, want zonder geld kunnen er geen toys geproduceerd worden, zo simpel is dat. Is niks mis mee, als het maar niet ten koste gaat van de veiligheid van de gebruikers (maar dat doet het soms dus wél). En hé, ik wil ook gewoon dat iedereen zoveel mogelijk en zo duur mogelijke toys bij Maanzin.nl koopt, zodat ik m’n huur kan blijven betalen, maar toch zitten sommige dingen me niet helemaal lekker.

Mag ik even een potje zeiken?

Cosmopolitan is een gevestigde naam in de vrouwen-magazine-wereld. Het schijnt zelfs wereldwijd het grootste glossy magazine te zijn. Ze vinden zichzelf een magazine ‘voor sterke, slimme en sexy vrouwen’ en je leest elke maand alles over liefde, relaties, seks, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen en spraakmakende interviews met celebrity’s. Ergens is het niet zo gek dus dat de Cosmopolitan met een eigen seksspeeltjes-lijn komt, toch? Want ook de Cosmopolitan (onderdeel van de Hearst Corporation) wil geld verdienen. Nog meer geld verdienen dan ze al doen. Nog. Meer. Geld. Verdienen.

Just put your name on it

Vanuit commercieel oogpunt snap ik het prima, maar de sekstoy-liefhebber in mij zegt; houden jullie het nou gewoon lekker bij het maken van tijdschriften en laat het ontwerpen van sekstoys over aan de bedrijven die er verstand van hebben. Die het écht met hart en ziel doen! Die het al jaren doen. Maar zo werkt het niet in de wereld, I know, but a girl can dream!

Dit is een afbeelding van cosmopolitan koptelefoon
Kwam ik tegen in de Action; koptelefoons van Cosmopolitan. Hebben ze bij Cosmopolitan ook verstand van natuurlijk.

Dit is een afbeelding van cosmopolitan oordopjes
Yep, ook deze zijn bij de Action te koop, voor de ‘perfect sound’.

Dit is een afbeelding van cosmopolitan make up
En kijk, Cosmopolitan heeft ook een hele make-up lijn. En ook een tassenlijn. En hoesjes voor je mobiele telefoon. En alles ben ik ooit wel eens een keer bij de Action tegengekomen.

En weer een lading middelmatige sekstoys op de markt

Hoe zo’n samenwerking tussen een tijdschrift als Cosmopolitan en een sekstoy-ontwerpend of -producerend bedrijf precies gaat? Geen idee. En het maakt me ook niet zo heel veel uit. Allerlei bedrijven, holdings, BV’s, corporations , trademarks, brands, allerlei mannetjes en allerlei vrouwtjes maken samen allerlei dealtjes, waar alle bedrijven, mannetjes en vrouwtjes financieel baat bij hebben. De naam ‘COSMPOLITAN’ verschijnt in grote gouden letters op een sekstoy-lijn die eerst ‘heel exclusief’ maar door een paar winkels verkocht mag worden, maar uiteindelijk gewoon ook bij een Bol.com te koop is.

Dit is een afbeelding van cosmopolitan sextoy flirt

Maar wat maakt het uit?

De schappen in de sekstoy-shops liggen vol met weet ik veel hoeveel merken. En online is het nog veel erger; de meeste shops hebben zo’n groot aanbod dat je, zeker als beginnende sekstoy-gebruiker niet meer weet wat je moet kiezen. Het is ook écht fucking lastig.

Waarom ik het dan jammer vind dat een bedrijf als Cosmopolitan z’n naam verbindt aan seksspeeltjes? Als er speeltjes met in grote letters het woord ‘COSMOPOLITAN’ tussen het assortiment liggen (online of offline), dan zal een beginner die herkenbare naam zien en daar een bepaald veilig gevoel bij hebben, want hé, het tijdschrift is ook altijd leuk en ziet er altijd verzorgd uit dus een sekstoy van het merk Cosmopolitan zal dan ook wel goed zijn, want die gaan hun goede naam vast niet verbinden aan troep.

Dit is een afbeelding van cosmopolitan flirt bunny vibrator

Maar dit is een sekstoy review Luun, come on!!

De sekstoys van Cosmopolitan zijn ook zeker geen troep. Ze zijn zelfs best okay. De Cosmpolitan Flirt die ik kreeg om te testen ziet er verzorgd uit, zowel qua toy als qua verpakking. De toy is van siliconen, hij is oplaadbaar via USB en hij is volledig waterproof; alles wat je van een veilige toy anno 2019 mag en moet (!) verwachten.

Dit is een afbeelding van cosmopolitain flirt vibrator review

Ik heb ‘m uiteraard getest en de trillingen waren best okay, maar ook weer niet WOW. Gewoon middelmatig. Dit zou een ‘rabbit vibrator’ moeten zijn, maar ik heb persoonlijk heel andere gedachten bij een rabbit vibrator; namelijk een duo-vibrator die me zowel intern als extern stimuleert. Dat doet deze Cosmopolitan Flirt niet.

Hij heeft wel een motortje voor elk oor en hij heeft 10 vibratiepatronen, waarvan 3 steady, maar doordat de oortjes zo ver uit elkaar staan kon ik m’n klit niet tussen die oortjes plaatsen om ‘m zo in stereo te laten trillen. En ik kon ‘m dus ook niet inbrengen voor interne en externe stimulatie tegelijkertijd. Waarom dan 2 motortjes als je er eigenlijk toch weinig aan hebt? Verder heeft de Cosmopolitan Flirt maar 1 knopje waar je alles mee moet doen (aan zetten, uit zetten en het scrollen door de patronen van de 2 motortjes, die dus altijd tegelijkertijd trillen).

Kortom; een middelmatige toy. Een zesje. Maar hij kost wel iets bovengemiddeld; € 69,90.

Dit is een afbeelding van cosmopolitan sextoy flirt vibrator review

Conclusie

Is de Cosmopolitan Flirt een slechte toy? Nee. Is de rest van de toys uit het Cosmopolitan-sekstoy-assortiment slecht? Nee, vast niet. En hé, je krijgt er gratis ook nog eens een ‘digital subscription’ op de Cosmopolitan bij! Zodat je tijdens het masturberen ook nog eens wat leuke beautytips kunt doornemen! HOERA! Maar er zijn honderden, zo niet duizenden, van dit soort middelmatige sekstoys waarbij je niet ‘voor de naam’ betaalt. Wil je toch heel erg graag een Cosmopolitan-sekstoy, omdat je gewoon een fan bent van de ‘de naam’ (WHY?????)? Dan denk ik dat je beter kan wachten tot de Cosmopolitan-sekstoys, net als de Cosmopolitan-koptelefoons, de Cosmopolitan-make-up, de Cosmopolitan-iPhone-hoesjes en de Cosmopolitan-portemonnees bij de Action in de ramsj liggen.

DE COSMOPOLITAN FLIRT IS HIER TE KOOP (€ 49,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Ja, zo werkt het! Ik heb ook ooit de durex vibrator gekocht want ‘durex zal er wek verstand van hebben….’ Dat viel ook best tegen.

 2. DP schreef:

  Quote; “de meeste shops hebben zo’n groot aanbod dat je, zeker als beginnende sekstoy-gebruiker niet meer weet wat je moet kiezen. Het is ook écht fucking lastig.” Einde Quote.
  Daarom Luna, zijn we zo ontzettend blij met jou en……
  Creatief
  Leerzaam
  Interesant
  Meesterlijk
  Authentiek
  X-Faxtor (jij)
  Inspirerend
  Mooi
  Aandenaam
  Adrem
  Leuk

  Dank daarvoor!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.