CAN NINA BE YOUR VALENTINE??

Dit is een afbeelding van img 2947
Wat een knappe hond is ’t toch! Aanstaande 14 februari, Valentijnsdag, wordt Nina Hagen, mijn allllllerliefste en dikste hondenbaby precies 7 jaar! Aaaaaah! En ter gelegenheid van haar verjaardag (en van Valentijnsdag natuurlijk) mag ik een Bunny Suit-kostuum weggeven in de maat L/XL! Ik kreeg eenzelfde soort setje van ze en mijn review staat al online (OBSESSIVE BUNNY SUIT KOSTUUM – LINGERIE REVIEW #525)! Jij kunt dus een nieuwe winnen voor jouw Valentijn (ik denk dat het setje iedereen met maat 36 tot 42 past trouwens)! Je kunt ‘m winnen door me te volgen op Instagram (HIER) en bij de betreffende posting jouw Valentijn te taggen! Maar… gewoon zeggen dat Nina zo’n knappe hond is hieronder in de comments mag ook! Ik maak de winnaar morgenochtend (12 februari) al bekend, want dan gaat hij diezelfde dag nog op de post, zodat je ‘m voor Valentijnsdag in huis hebt)!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. JJ schreef:

  haha die foto, nina kijkt echt van moet dit nou! Helaas denk ik niet dat ik het setje pas met mn 44 :(

 2. DibbesD schreef:

  Aaahhhh, wat een leuke lieve hond is t toch! Leuke setjes dragen, toys op haar neus houden, ze doet t gewoon voor je! Krijgt Nina wel extra lekkers op haar Valentijnsverjaardag?

 3. Klaas Jan schreef:

  Wat is die Nina toch ook een lekkerding!

 4. M. schreef:

  Nina is sowieso een geweldig knappe hond <3

  …en volgens mij ook heel geduldige hond, haha! De schat :)

 5. A! schreef:

  Nina ziet er unbeschreiblich weiblich uit! Wat een lief dier.
  Ik hoop dat het setje naar iemand gaat die van roze houdt (ik niet)!

 6. D schreef:

  Ik heb vandaag niet veel te lachen gehad maar je foto van Nina toverde toch een glimlach op mijn gezicht. Ik vraag me wel af hoe een V-date met Nina er uit gaat zien. Wat zou ze er van vinden om met een lange (strand) wandeling.te beginnen, ik zou een picknickmand mee kunnen nemen gevuld met croissantjes en als drank een fles Château de l’eau.
  Gezien mijn allergie voor honden en katten denk ik dat ik bij nader inzien toch maar afzie van een V-date met Nina maar dat ligt dus niet aan de mooie Nina maar aan mij. Een andere V-dat zit er denk ik ook niet meer in aangezien ik niet Tinder of iets met online dating doe hihihi. De bunny suit zou ik dan moeten bewaren dus is er vast wel iemand die er meer plezier mee heeft.

 7. Mike schreef:

  Fantastisch die Nina. Zie d’r stralen met haar konijneneoren :)
  We nemen het bunny setje gtaag over van je Nina. Dan kan je weer normaal op de foto :)

 8. San schreef:

  Hiep hiep hoera! Nina gefeliciteerd!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.