COMING SOON: SQWEEL VOOR MANNEN

Mensen die er verstand van hebben (sexperts) roepen dat 2016 hét jaar gaat worden voor de mannenspeeltjes en daar zouden ze nog wel eens gelijk in kunnen als je ervan uitgaat dat deze trend al behoorlijk op gang kwam in 2015 (met een LELO die ineens met heel veel (goede) mannenspeeltjes op de markt kwam en met merken als Nexus, Fleshlight, Hot Octopuss en Tenga die sowieso al goed bezig waren en steeds beter worden). Maar! Een speeltje waar mannen hopelijk niet op zitten te wachten is de binnenkort te verschijnen Sqweel XT.

sqweel xt voor mannen

Er bestond al een Sqweel voor vrouwen (er is zelfs een Sqweel 2 verschenen en een mini-Sqweel) en die heb ik ooit getest (hier lees de uitgebreide review van de Sqweel 2), maar daar was ik nou niet echt heel erg over te spreken en ik heb ‘m er de afgelopen jaren ook nooit meer bij gepakt en ik was eigenlijk ook het bestaan ervan compleet vergeten tot ik dus het persbericht onder ogen kreeg dat er nu een Sqweel speciaal voor mannen op de markt komt. Zucht.

Het hele design schreeuwt al ‘dit gaat ‘m niet worden’, maar toch zijn ze bij Lovehoney.com (het bedrijf achter de Sqweel XT) overtuigd van z’n kwaliteiten: The Sqweel XT features 2 sets of Turbo Tongues™ – soft and extra firm, which rotate in 3 powerful speeds and 3 pulsating patterns to simulate intense oral sex action.’ Okay, dus je stopt je pik in een gat en rondom dat gat draaien een soortement van tongetjes en dat moet dan lekker zijn. Ik kan me voorstellen dat het lekker is als je pik wordt afgelikt door 10 tongen, maar plastic tongetjes en een motortje dat moet blijven draaien; ik zie het niet gebeuren. De Sqweel 2 was leuk bedacht, maar viel in de praktijk nogal tegen. Ik vrees dat dit met deze Sqweel XT ook het geval gaat zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. LR schreef:

  Het ziet er echt niet aantrekkelijk uit en kan me gewoon niet voorstellen dat het fijn voelt!

 2. Sane schreef:

  Nee… ik geloof niet dat dit het is voor de mannen. Jammer.

 3. lola schreef:

  Haha, arme testmannen bij lovehoney. Dit lijkt me een grote nope nope nope

 4. Ier schreef:

  Rare naam ook: sqweel. Lijkt meer op het geluid wat een man maakt als er een stukje vel tussen die tongetjes komt… Dit kan toch niet werken

 5. J.T. schreef:

  niet weer zo’n onding…..enige tijd geleden testte ik al de cheeky monkey spanker. Deze kreeg toen maar liefst 2 punten voor de moeite. Of ze moeten het wiel opnieuw hebben uitgevonden of het is weer een kutding (no offense ladies)
  zie mijn vorige review hier:
  https://climaximaal.nl/cheeky-monkey-spanker/

 6. Matthias schreef:

  Mij lijkt het speciaal, maar ik hou mijn hart al vast voor het ‘blokkeren’ van de tongetjes bij gebruik.

 7. Marieke schreef:

  au!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.