WTF WOENSDAG: EEN DILDO MET JOUW HOOFD

handbeschilderde dildo
Ehm, ik weet niet zo goed wat ik bovenstaande 2 dildo’s moet vinden, want ze zien er prachtig uit, als kunstobject dan, want ze lijken me als dildo nogal ehm, niet de bedoeling. Ze worden handgesneden en met de hand beschilderd door ‘Erected’ uit Roemenie en verkocht via een Etsy-shop voor € 94,93 (en dat is eigenlijk geen geld voor zoiets unieks, want… je kunt dus ook je eigen hoofd op de dildo laten schilderen! Say what? Je eigen hoofd! Ja, dat willen we natuurlijk allemaal! De maker van deze dildo’s waarschuwt wel dat voorzichtigheid geboden is als je ze gaat gebruiken: ‘Painting cannot withstand an intense game.’ Dus vooral leuk voor op de schoorsteenmantel (die niemand meer heeft tegenwoordig).

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Openminded schreef:

  Hahaha. Lijkt me vooral leuk om aan iemand cadeau te doen. Met je eigen hoofd of juist van iemand waaraan je een hekel hebt. Als alternatief voor de “foto op dartbord”.

 2. SeksisGezond schreef:

  Letterlijk en figuurlijk een dickhead dus… :-P

 3. Patricia schreef:

  Hahaha leuk cadeau voor mijn schoonmoeder :)

 4. Els schreef:

  Mmm… Ik ga er 1 voor m’n ex laten maken… Wist dat hij een lul was ;D

 5. Desirée schreef:

  Hahaha geweldig, ik ben benieuwd of iemand echt door zou hebben dat het eigenlijk een dildo is ;)

 6. Jessica schreef:

  Wat ik me dan meteen afvraag is hoe goed de verf bestand is tegen een vochtige omgeving? Ik heb nu al eens ervaren met vibrators van aluminium dat de coting af geeft en ik dus magente vlekken in mijn bed aan tref (ja het is een magenta vibrator) als ik er mee gespeeld heb en de coting op de een of andere manier toch afgeeft. Ik vraag me dan af of ik straks niet enkel verf in mijn vagina aan ga treffen….. Maar dat ben ik, kijk meteen naar het praktische ervan……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.