HOE WORDT EEN VIBRATOR GEMAAKT?


Meer dan 2 jaar geleden rolde de eerste Duet Crave vibrator van de lopende band maar deze eerste USB-vibrator is nooit echt een hit geweest hier in Nederland . Deze Duet Crave is namelijk én een vibrator én een USB-stick met een capaciteit van 8 of 16 GB, zodat je de vibrator lekker mee naar je werk kunt nemen om wat belangrijke Word-documenten op te slaan (en ‘m ondertussen op te laden) en zodat je ‘m ’s avonds tussen je benen kan leggen om te ontspannen van die lange werkdag. Ontwerpster Ti Chang vindt namelijk dat vrouwen zich helemaal niet hoeven te schamen om een vibrator bij zich te hebben. Heel geëmancipeerd hoor, mevrouw Chang, maar mannen lopen ook niet met een nepkut in hun manbag en je hoeft je zeker niet hoeft te schamen voor het hebben van een vibrator, maar om ‘m nou te flashen tijdens een businessmeeting gaat mij iets te ver.duetcraveDe Duet Crave is dus niet in Nederland te koop en dat is best jammer, want hij ziet er prachtig uit en ik ben ook heel benieuwd naar de rumbly vibrations (want die heeft-ie, zeggen ze). Op seksbeurzen in de U.S.A. kun je je eigen Duet Crave in elkaar zetten, zodat je precies weet dankzij welke techniek je tot een orgasme komt (zie filmpje). En dat vind ik nou wél een leuk idee.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rudi schreef:

    Heb alleen niet het idee dat hij goed schoon te maken is. Wat denk jij? Of de twee onderdelen moeten echt heel precies afsluiten. Maar of dat ook nog zo is na honderden keren losmaken betwijfel ik. Je maakt hem ten slotte niet alleen los om te laden maar ook voor je vakantiefoto’s, mp3’s en documenten. Vraag me dan ook gelijk af wat iemand er op zou bewaren? foto’s van de verkering of ook gewoon vakantieplaatjes van het hele gezin… moet toch een raar idee zijn. En bij zakelijke bestanden ben ik dan toch bang, dat het rapport wat al drie dagen geleden af had moeten zijn, je aardig uit de stemming zal halen bij het zien van het speeltje. Maar goed, dan ga je in ieder geval wel gelijk weer verder aan het rapport dus dat is dan wel weer handig voor de baas.

    Ben benieuwd of je hem in handen kunt krijgen.

    Succes!

  2. Marije schreef:

    Heb de vibratormakers een paar weken geleden live in actie gezien tijdens een conferentie in LA. Het leuke was dat ook de deelnemers en bezoekers van de conferentie er eentje mochten bouwen (ik ben er helaas niet aan toegekomen). Maar heb wel de oprichtster gesproken en de vibrators gezien en handmatig bepoedeld. Sterkte trillingen, zeker voor een klein apparaat! Weet niet of ik het als ´rumbly´zou bestempelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.