SEX TOY TEST #3: SQWEEL 2

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Sqweel 2 
Producent: Lovehoney
Prijs: € 38,90 (16 – 12- 2013)
Formaat: 100 mm x 130 mm
Batterijen/oplaadbaar: 3 AAA-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘’s Werelds beste orale seks simulator voor vrouwen is nu nog beter! De Sqweel 2 is een geheel nieuwe revolutie in seksspeeltjes.’
Is dat ook zo: Een revolutie is wat hoog gegrepen, maar de Sqweel is zeker anders dan anders.
Aantal punten: 5/10

Dit is een afbeelding van de sqweel
In 2010 mocht ik de Sqweel voor het eerst testen en ik was er toen niet zo over te spreken. Mijn conclusie 2 jaar geleden: ‘Het idee van de Sqweel is echt heel erg leuk en als je heel voorzichtig bezig gaat, met heel, heel veel glijmiddel, dan geeft het in de verte best een lekker gevoel. Maar het laatste waar ik in de slaapkamer aan denk is heel voorzichtig bezig zijn.’ De volledige recensie van de Sqweel 1 vind je: HIER.

De Sqweel 2 is de ge-update versie van de Sqweel 1 (klinkt logisch) en naast het feit dat deze versie ook in het wit verkrijgbaar is, heeft versie 2 volgens de makers 30% meer power en een aantal nieuwe lik-snelheden (3 om precies te zijn). Voor wie de Sqweel 1 niet kende; het is een soort hardplastic wiel van 10 centimeter breed met daarin 10 ronddraaiende siliconen tongetjes. En hoewel ik normaal gesproken liever een zwart seksspeeltje dan een witte heb vind ik deze Sqweel 2 er eigenlijk wel heel kek uitzien. De Sqweel 1 was alleen in het zwart verkrijgbaar en de Sqweel 2 in het zwart en wit!

Geeft de Sqweel het gevoel alsof je gebeft wordt?

Om niet dezelfde fout te maken als bij de Sqweel 1 houd ik alvast een flinke dosis glijmiddel bij de hand, want zonder glijmiddel draaien de roze tongetjes dus niet. En nu zouden die tongetjes je het gevoel van orale seks moeten geven, maar ze flappen eerder tegen je clitoris of schaamlippen aan; flap-flap-flap-flap. En flappen, dat is niet iets wat een echte tong doet en trouwens ook überhaupt niet kan doen. Het geflap van de Sqweel gaat gepaard met een best wel hard trillend motortje (overigens niet het geluid van een typische vibrator, dus de buurvrouw zal er nooit achter komen wat je aan het doen bent, want het flap-flap-flap-flap-geluid kent niemand natuurlijk).

Dit is een afbeelding van de sqweel vibrator
Mij lukt het in ieder geval niet om tot een orgasme te komen met de Sqweel 2 (net als met de Sqweel 1), daarvoor heb ik toch echt een vibrator met trillingen nodig (of gewoon m’n eigen verkering, nog beter). Op het moment dat het namelijk echt lekker wordt, wil ik toch een speeltje wat harder tussen m’n benen kunnen drukken en wanneer je dat bij de Sqweel doet, dan stoppen de tongetjes dus met roteren. En dat is jammer, maar ik zou liegen als ik schreef dat al dat geflap niks met me deed; als voorspel-vibrator heeft-ie z’n punten een beetje verdiend. Ik zou de Sqweel zeker niet aanraden als een ‘My First Vibrator’, maar wel aan vrouwen die al wat meer in hun nachtkastje hebben liggen en ‘eens een keer wat anders willen voelen’.

Conclusie: best een geinig

Op de doos staat trouwens heel groot ‘The World’s Best-selling Oral Sex Toy’ en dat is iets teveel eer voor deze Sqweel. Een seksspeeltje kan echte seks, en dus ook echte orale seks, nooit vervangen. De Sqweel zorgt daarentegen wel voor een heel bijzonder gevoel wat geen enkele andere vibrator kan geven. En daar valt ook wat voor te zeggen. Toch? Anders kan hij altijd nog dienst doen als ventilatortje.

DE SQWEEL IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Desirée schreef:

  Dat lijkt me nou helemaal niks, haha ;)
  Doet me een beetje denken aan een waterrad of zo’n kinderspeeltje onder de douche, wat gaat draaien als je hem onder de waterstraal houdt (geweldig vond ik dat vroeger),
  of ik heb eindelijk geen idee waar het op lijkt.
  Maar, grappig en een leuk idee is het in ieder geval wel…

 1. 1 juli 2013

  […] is er de Sqweel (#365SEKSTOYS, #3) die met 10 tongetjes flap-flap-flap tussen je schaamlippen draait. Best geinig, maar met een […]

 2. 15 april 2014

  […] De Captivation is een liefdesbaby tussen een Wand-vibrator (maar dan zonder trilligen) en de Sqweel (en die was ook al behoorlijk middelmatig). Wat overblijft is dus een mini-Wand-vibratortje dat […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.