BOY TOY REVIEW #160: MONKEY SPANKER, CHEEKY MONKEY

Testman J.T. testte de Cheeky Monkey van het merk Monkey Spanker en dat blijkt een product uit de categorie ‘yukiyuki’! Ik heb met hem te doen, maar ik ben wel ontzettend blij dat hij deze producten voor mij, voor ons, voor volk en vaderland wil uittesten!!

Naam: Cheeky Monkey
Producent: Monkey Spanker
Prijs: € 16,90
Formaat: 15,6 X 6.4 x 1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Monkey Spankers zijn echt leuk en produceren een intens en zeer bevredigend orgasme in no time. Monkey Spanker is de perfecte aanvulling voor je pornovideo collectie en geeft heel veel plezier als je partner je een handje helpt.’
Is dat ook zo? Nee
Score: 2

cheeky monkey spanker

Als speeltjes liefhebber (en kritisch tester) vraag ik mij werkelijk af waarom er zoveel yukiyuki-producten op de markt gebracht worden. Vooral voor mannen is het aanbod bar en boos, alhoewel het niveau van de speeltjes voor mannen wel in de lift zit getuige de eerder door mij geteste speeltjes.

In het kader van ‘laten we nog eens iets onzinnigs produceren’ moeten ze bij Monkey Spanker op het idee gekomen zijn hun Spanker-serie op de markt te brengen. Dit doen zij al een tijdje wat mij weer doet vrezen dat er talloze van deze nutteloze spankers verkocht worden. Waar ik dan persoonlijk weer gruwelijk van baal dat ik zelf niet met dergelijk onzinnig idee ben gekomen. Maar dit geheel terzijde.

Anyway, voor mij ligt de Cheeky Monkey, de goedkoopste versie van de diverse Monkey Spankers. De verpakking is zo’n $%@#&% plastic verpakking waarbij je een goede schaar (of beter nog, figuurzaag) voor nodig hebt om hem open te knippen. Is dat eenmaal gelukt dan moet je nog oppassen dat je je handen niet aan het plastic open haalt.

De Monkey Spanker is gemaakt van hard plastic. Aan een kant zit een grote cirkel met in het midden een zachte pad gemaakt van rubber met in het midden een klein gat. Bedoeling is dus dat je daar je pik (eerst glijmiddel!!) doorheen doet en dan de Spanker op en neer beweegt. Dit zou dan een bevredigend gevoel moeten geven. Nou ja, op het feit na dat je jezelf er inderdaad mee kan ‘bevredigen’, is de weg naar het hoogtepunt toe toch niet de meest bevredigende. Een vuist met wat glijmiddel werkt prettiger.

monkey spanker

Ook zou je het kunnen gebruiken tijden de seks met een partner, maar nu zie ik persoonlijk niet het nut in om dit ding er tussen te hebben hangen (er is ook een versie die trilt trouwens, nog erger). En om iemand er mee op zijn of haar billen te slaan, nou nee, daar koop ik dan wel een mooi, leren slaghout voor. Heeft het dan helemaal geen nut? Zeker wel! Stel, je partner wilt absoluut je pik niet aanraken (vanwege bultjes, pus, of gewoon weken niet gewassen) dan kan dit ding prima uitkomst bieden.

DE MONKEY SPANKER CHEEKY MONKEY IS HIER TE KOOP (€ 16,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Inge schreef:

    Het ziet er zelfs al verschrikkelijk uit…

  2. lola schreef:

    Die laatste zin had me. Handig dit inderdaad als je die piemels ver op afstand wilt houden :’)

  3. Bob schreef:

    Krachtig orgasme. Gevoel alsof m’n zaadlozing mijn ballen werd uitgeperst! Aanrader!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.