DILDO REVIEW #194: G-SPOT DILDO RAINBOW 2013 (BS ATELIER)

Naam: G-spot dildo Rainbow 2013
Producent: BS Atelier
Prijs: € 75,- / € 85,- / € 95,-
Formaat: Verkrijgbaar in S, M en L
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘The G Spot have a special curved form intended for the stimulation of the G-spot if you like vaginal penetration, or the P-spot if you prefer anal penetration. The bases are wide enough for use in our harnesses for hands-free penetration of your partner, and also wide enough for safe anal penetration.’
Is dat ook zo: I’m in luffffffffffff
Score: 8/10

g spot dildo rainbow bs atelier

Ik schreef al eerder een lyrisch hysterisch happy berichtje over het arriveren van m’n G-Spot Rainbow met de titel: NU AL VERLIEFD OP M’N REGENBOOG G-SPOT DILDO. Dus eh, ja, ik was al verliefd voordat ik ‘m überhaupt getest had. Kun je dan nog wel onbevangen en onbevooroordeeld aan het testen gaan, Luun? Eh… eigenlijk niet zo, maar ik ga m’n best doen! De G-spot Rainbow is helemaal mijn stijl qua looks en ook qua feels is-ie fantastisch, alleen heb ik wel wat kleine op- en aanmerkingen.

Alle speeltjes van BS Atelier worden zelf ontworpen, zelf gemaakt, zelf opgestuurd, etc., etc.! Geen massaproductie dus. Allemaal met de hand gemaakt van 100% siliconen en op de een of andere manier geloof ik een klein bedrijf zoals BS Atelier eerder als ze zeggen dat hun producten van 100% siliconen zijn, dan massaproducenten als California Exotics of Doc Johnson. BS Atelier heeft over al hun producten goed nagedacht en daar hou ik wel van. En ze dachten niet alleen goed na over hun product, maar ook over de verpakking daarvan. Waar de meeste sekstoy-bedrijven steeds chiquere verpakkingen maken (en daarmee het milieu belasten) (en waardoor de prijs van een toy ook steeds duurder wordt) hebben ze bij BS Atelier gekozen voor een superbasic verpakking; een doorzichtige ziplock-bag van superdik plastic. Klaar! Minimal waste! Je kunt de zak hergebruiken als je wil (om de dildo op te bergen), maar je kunt ‘m ook gewoon bij je plastic afval kwijt (recycle!). Mooi bedacht en het ziet er hip, strak en zelfs nog chique uit.

Maar dan de dildo zelf! Ik heb geen enkele siliconen dildo (of dildo of vibrator van een ander soort materiaal) die hierop lijkt (en ik heb er heel veel (gehad)). De dildo voelt superzacht aan, maar het is een ander soort zacht dan het zijdezacht van bijvoorbeeld de speeltjes van LELO. Minder glad, iets ‘plakkeriger’. Lekkerder? Niet perse. Anders. De dildo voelt eigenlijk wel realistisch aan qua buigzaamheid en hardheid al heeft het materiaal wel als nadeel dat het sneller stof en (poezen)haren aantrekt (en dat gebeurt echt heel snel tussen mijn lakens en in mijn huishouden). Ook lijkt het alsof er wat krassen en deukjes in het materiaal zitten. Of trouwens, dat lijkt niet zo, dat is ook zo. Maar waar die krasjes vandaan komen?

Maar… de dildo voelt goed als-ie gebruikt wordt! Dus als-ie binnenin me zit. Op de een of andere manier klopt dit hele ding, zowel qua formaat als qua materiaal. Hij is te koop in de maten S, M en L (voor de precieze afmetingen moet je maar even in hun shop gaan kijken en daarna even op een papiertje uittekenen hoe groot de dildo precies is). Ik kreeg overigens een M toegestuurd en die is prima, maar waarschijnlijk had ik een S-je of een L-letje net zo leuk gevonden. Oh, voor ik het vergeet; alle speeltjes van BS Atelier kun je dragen in een harnas (en die harnassen kun je ook bestellen bij BS Atelier zelf) (harnassen zijn er voor lesbische setjes of vrouwen die een keer hun mannelijke partner willen penetreren).

dildo bs atelier

Het belangrijkste onderdeel van deze dildo is echter de ribbel. Het is een G-spot dildo en als je op zoek bent naar een dildo (of vibrator) die je G-spot stimuleert, zorg er dan altijd voor dat het speeltje een ribbel heeft (of in ieder geval zo’n ophoging/heuvel). Met die ribbel ga je over je G-spot heen (dus op-en-neer) en dat is eigenlijk de enige manier om je G-spot goed te stimuleren. Nu is iedere vrouw verschillend en de ene vrouw zal het lekker vinden als er keihard over die G-spot wordt geragd (excuse my words) met een metalen dildo, andere vrouwen vinden een zachte wrijving met vingers eigenlijk al genoeg. Allemaal prima en echt leuk om (samen) uit te vinden wat je lekker vindt. Mijn ervaring is wel dat je voor een G-spot-orgasme, inclusief squirten (dus een spuitorgasme) wat hardere (en langere) stimulatie nodig hebt.

WOW! Wat een ribbel heeft deze G-spot dildo!

De G-spot dildo Rainbow is van een dusdanig zacht soort siliconen gemaakt dat je de ribbel wél voelt als je ‘m op en neer beweegt in je kutje (of lekker lui; laat bewegen in je kutje), maar je voelt ‘m niet zo goed als bijvoorbeeld bij de LELO Ella (die is van een harder materiaal gemaakt, met een siliconen laag eromheen). De ribbel wordt dus ingedrukt als-ie zich in je begeeft. Dit is ideaal voor vrouwen die van een wat zachtere G-spot-stimulatie houden. Nu houd ik van een wat hardere stimulatie, maar op de een of andere manier is het me toch gelukt om met deze dildo een squirt-orgasme te krijgen (en dankzij de kundigheid van mijn man uiteraard). En dat is eigenlijk waar ik ook al op gehoopt had. Ik schreef al dat ik verliefd was op de G-spot Rainbow voordat ik ‘m überhaupt had gebruikt, maar gelukkig is de liefde dus wederzijds.

Maar… wel een beetje aan de prijs

Op dit moment vechten de LELO Ella en de G-spot Rainbow om de top-positie qua favoriete G-spot dildo. De LELO Ella is een stuk goedkoper (die kost maar € 34,95) en die is een stuk harder (waardoor ik ook harder, heftiger klaarkom). De G-spot Rainbow is een lust voor het oog; maar hij is wel een stuk duurder (€ 85,-) (en zeker niet beter dan de LELO Ella). Dus, sja, ik heb makkelijk praten als ik zeg dat ik ze allebei even leuk en lekker vind, want ik heb ze niet zelf hoeven te betalen.

DE G-SPOT RAINBOW IS HIER TE KOOP (€ 75,- / € 85,- / € 95,-) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Birgit schreef:

    Ik kan nu niet laten om steeds “somewhere over the rainbow” te zingen!

  2. Renske schreef:

    Als trotse bezitter van een Lelo Ella (wel leuk, maar geen vuurwerk tot nu toe nog, maar sowieso nog niet mee mogen maken) ga ik deze maar even voorbij laten komen, hoewel je me toch alweer hebberig hebt gemaakt, haha.

  3. nikki schreef:

    Erg mooie deze, de vorm lijkt me ook zeker prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.