WTF WOENSDAG: DRILLDO (OFTEWEL: MAAK VAN JE BOORMACHINE EEN DILDO)

drilldo

Ik wist dat er mannen in hun garage bezig zijn om met hun zagen, boormachines, lasapparaten en ander technisch vernuft (lees: HELP MIJN MAN HEEFT EEN HOBBY) allerhande seksmachines te bouwen en ik had ook al eens van het woord ‘drildo’ gehoord, maar ik dacht dat het een seksspeeltje was dat léék op een boormachine. Maar… de Drilldo is dus een opzetstuk voor je boormachine! Dus binnen een handomdraai heb je je boormachine omgetoverd tot een rampetampend seksspeeltje! Toegegeven; ik ben benieuwd hoe het voelt… want trilt het? Gaat het op-en-neer? Wat gebeurt er als je de Drilldo op een klopboormachine plaatst? Het lijkt me niet heel erg sexy en hygiënisch overigens, maar waarschijnlijk maakt de power achter deze tool alles goed. De Drilldo kost $ 25,- bij Amazon (HIER).
maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. L schreef:

    http://www.amazon.com/Rupert-Huse-Son-Inc-Adapter/dp/B00DF55CJQ/ref=pd_sim_hpc_1?ie=UTF8&refRID=0JXAPNA3EA6VH7C45CTB

    Deze is ook mooi, opzet stukje voor de zaag..
    Kan me trouwens niet voorstellen dat het erg prettig voelt, zo’n keihard ronddraaiend ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.