SEKS TOY TEST #114: MY BIG TITANIC COCKRING

Naam: My Big Titanic cockring
Producent: www.shotsmedia.com
Prijs: € 10,95
Formaat: 51 mm breed (maar rekbaar)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘To the rescue! Nu kun jij die lekkere badmeester zijn waar alle meiden van dromen.’
Is dat ook zo? Ehhhhh?
Aantal punten: 5/10

cockring

Okay, dit is dus typisch zo’n speeltje wat je aan je maatje geeft als-ie gaat trouwen? Zodat-ie nog een keertje lekker gek kan doen samen met z’n vrouwtje? Het is dus een cockring in de vorm van een reddingsboei en dat moet dus heel erg grappig zijn. My Big Titanic Cockring? Haha! Oh, wacht! Hahahaha!

Ik kan er niks aan doen, maar ik kan alleen maar aan David Hasselhoff denken als ik dit speeltje zie en hoewel ik als kind altijd naar ‘Knightrider’ keek en later dus naar ‘Baywatch’; ik heb meneer Hasselhoff nooit aantrekkelijk gevonden. Of stoer. Helemaal niet mijn type en dat komt waarschijnlijk omdat hij zichzelf zo fantastisch vindt. Ik heb ook nooit erotisch gefantaseerd dat hij (of wie dan ook) me uit zee redde met dat oranje ding wat altijd aan ‘m vastgeknoopt zat. En ik krijg al helemaal geen erotische gedachte als ik denk aan de piemel van David Hasselhoff met deze cockring eromheen. En ook de piemel van m’n eigen verkering vind ik nogal stom met deze ‘My Big Titanic’ eromheen (en normaal vind ik z’n piemel hartstikke leuk om te zien).

cockring

Nou ja, de My Big Titanic Cockring is dus een cockring en vooral; een nogal strakke cockring. Ik liep dus te piepen dat de verkering ‘m niet om moest doen, want straks zou-ie hem er nooit meer vanaf krijgen en wat dan? Wat dan? Hetzelfde heb ik met metalen cockringen, maar dat ligt gewoon aan mij. De verkering vond dat ik niet zo moest zeiken en dat hij ‘m er heus wel weer vanaf krijgt en ‘m er desnoods vanaf knipt als het niet gaat. Ehhh, okay.

Maar toegegeven: deze cockring doet waar-ie voor bedoeld is; z’n pik blijft keihard en hij kan langer doorgaan (dat is dus vooral iets wat hij merkt aan een cockring). En volgens de verkering: “Daar gaat het toch om? Dat een speeltje werkt? Niks mis met deze cockring, prima.” En ik moest niet zo zeiken.

bigboycockring

De verkering heeft dus niet zulke hoge eisen als het om seksspeeltjes gaat. Maar mijn oog wil ook wat. En ik vind een cockring in de vorm van een reddingsboei ongelooflijk flauw en totaal niet sexy. Humor in bed is prima, maar dit gaat mij wat te ver. Oh, wacht er komt ineens een liedje van Celine Dion binnen: Near, far, wherever you are / I believe that the heart does go on / Once more you open the door… de achterdeur dus. Om deze cockring naar buiten te gooien.

DE MY BIG TITANIC BLUE COCKRING IS HIER TE KOOP (€ 10,95) >>

 

seksshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Patrick schreef:

    Hmmm, ik vind een cockring maar niets. Ik hou het meestal al wat langer vol, maar ben wat minder lang geschapen. Dan zit zo’n ring alleen maar in de weg. Ik vind het ook helemaal niet zo prettig als er daar iets omheen zit. Nee, voor mij hoeft het niet.

  2. Arnoud schreef:

    Als ie de achterdeur uitgaat blijft ie dan drijven??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.