COCKSICLE – ICE CREAM VIBRATOR REVIEW #624

Naam: Cocksicle Popsicle Fizzin’ Fuschia
Producent: Cocksicle (XR Brands)
Prijs: € 59,95
Formaat: 22 x 4,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘ De vibrator is gemaakt van zacht siliconen en is voorzien van 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen.’
Is dat ook zo: Jazekers!
Cijfer: looks 10, trillingen 8, bedieningsgemak 6, schoonmaakgedoe 2

Dit is een afbeelding van cocksicle vibrator in de vorm van ijsje

Hoewel iets in mij zegt; Jeeeeeezus, seksspeeltjes in de vorm van dieren (konijn, aap, mol, pinguïn, vogel, poes, eenhoorn) of voedsel (cupcake, macaron, banaan, chilipeper) wat stom! Wat flauw! Wat kinderachtig! Doe even normaal! Een seksspeeltje hoeft er echt niet uit te zien als een piemel, maar toys in de vorm van dieren of voedsel, dat is nou ook weer niet de bedoeling! Maar ja, ik ben ook een enorme sucker voor glitterende, lieve, schattige kleurrijke dingetjes en toen ik de Cocksicle’s van XR Brands zag was ik meteen verliefd. En ja, als je verliefd bent, dan wil je niets liever dan samen zijn, dus ik vroeg aan Easytoys.nl of dat misschien mogelijk was en dat was het! Een dag later viel de Cocksicle bij me binnen en hoewel deze vibrator in de vorm van een ijsje niet perfect is, ben ik nog steeds verliefd.

XR Brands is een groot Amerikaanse bedrijf met enorm veel submerken, de een wat beter dan de ander. Zo is XR Brands het bedrijf achter bijvoorbeeld de Hamsa van submerk Prisms Erotic Glass (GOED!!!), maar ook het bedrijf achter de Roto van submerk Inmi (eh, zeer mwaaaaaaah of slecht)! Deze Popsicles van het submerk vind ik écht leuk (en ook best goed eigenlijk)! Er zijn 3 verschillende kleuren Cocksicles op de markt, allemaal even zoet natuurlijk.

Dit is een afbeelding van cocksicle in alle kleuren

De verpakking van de Cocksicle

De verpakking van de Cocksicle is niet heel bijzonder, maar door de kleurtjes van de vibrator zelf en de kleurtjes op de verpakking (roze en geel) word je er toch wel blij van. Lekker vrolijk, niks depressiefs. Gewoon een plastic blisterverpakking met een kartonnen doos. Klaar. Plastic bij het plastic afval, papier bij het oud papier, lekker recyclen!

Dit is een afbeelding van cocksicle fizzin fuschia

Eerste indruk van de Cocksicle

Ik vind ‘m leuk! Echt! Het is net een echt ijsje qua vorm en formaat. Het bovenste gedeelte is gemaakt van siliconen en het stokje is gemaakt van ABS-plastic. Als je het stokje eraf draait, dan verschijnt het gaatje waarin het stekkertje van het USB-oplaadkabeltje kunt stoppen. Heel leuk en slim, maar door dit systeem is de toy niet 100% waterproof; wel spatwaterproof, dus je kunt ermee douchen (je mag ‘m niet onderdompelen in water).

Dit is een afbeelding van opladen van de cocksicle fizzin fuschia

Nu ben ik sowieso niet van het spelen met toys onder de douche of in bad, maar ik heb toch zeker wel een minuutje of 5 met deze Cocksicle onder de douche gestaan, want tussen de overgangen van roze naar geel zitten sleuven die je ontzettend goed moet schoonmaken. Ik begrijp niet zo goed waarom ze voor deze vormgeving hebben gekozen; de verschillende kleuren lijken wel los op een ‘staafvibrator’ geplakt in een soort stroken. Heel apart en vooral heel lastig met schoonmaken.

De Cocksicle is overigens enigszins flexibel. In het midden kun je deze toy buigen en je kunt ‘m ook enigszins ‘uitrekken’.

Dit is een afbeelding van ribbels van de cocksicle

Het knopje van de Cocksicle

Het knopje van de Cocksicle bevindt zich in de onderste gele streep. Hartstikke leuk en gezellig en ik snap dat het knopje niet op het stokje kan (want die kun je er dus afschroeven), maar hier zo op het gele streepje is ook niet echt een handige plek, want… het is dus wel de bedoeling dat dat hele ijsje m’n kutje in gaat! Inclusief dat gele streepje en eigenlijk ook nog inclusief dat streepje eronder! En ja, als een knopje in m’n vagina zit, dan wordt het een beetje lastig om op dat knopje te drukken. Gevalletje; jammer.

Dit is een afbeelding van knopje van de ijsjes vibrator

Als je ‘m eenmaal in een goede vibratie hebt trillen, dan hoef je misschien ook niet meer te wisselen van patroon (ik praat het even goed) (moet ik eigenlijk niet doen, want het is gewoon een stomme plek voor een knopje). Maar ik hou sowieso van steady trillingen.

En… ik heb eigenlijk een hekel aan toys met maar 1 knopje, omdat je met dat ene knopje dus alles moet regelen; aanzetten, uitzetten en het scrollen door de 10 patronen. Ook niet heel fijn; de Cocksicle begint met trillen in het patroon waar je geëindigd bent. Ik begin liever met standje 1, zodat ik rustig kan opbouwen qua trillingen.  Maar bij deze vibrator is standje 1 ook nog eens harder dan 2 en 3, dus omgekeerd. Heel apart. Er zijn 3 steady standjes en daarna 7 vibrerende patronen in een loopje.

Maar… hoe trilt-ie en hoe voelt-ie?

Ik zal waarschijnlijk altijd wel wat te zeiken hebben over knopjes en randjes, maar het belangrijkste van een sekstoy blijven natuurlijk z’n prestaties (naast de veiligheid van het materiaal, maar dat zit in dit geval wel goed, want gemaakt van 100% siliconen). En de Cocksicle presteert goed.

De trillingen van deze ijsjes-vibrator zijn namelijk echt buiten verwachting diep! Het lijkt wel alsof die siliconen stroken op een metalen buis zijn geplakt waardoor de trillingen van het toch al stevige motortje enorm goed worden doorgegeven. De hele vibrator trilt van top tot onderkant van het ijsje écht stevig door. En tel daarbij op dat deze vibrator op z’n breedste 4,2 centimeter is (best wel fors) en je hebt een toy die mij wel kan plezieren.

Dit is een afbeelding van ijsjes vibrator cocksicle

Van alleen interne trillingen zal ik geen orgasme krijgen, maar deze Cocksicle in combinatie met de tong van M., mijn vingers of een speeltje op luchtdruk? Zeker wel!

De Cocksicle als clitoris stimulator

Het toffe van staafvibratoren is dat je ze ook kunt gebruiken als stimulator voor je clitoris en dat kun je omgekeerd vaak niet (past niet)! De Cocksicle trilt dusdanig diep dat je ‘m ook zeker kunt gebruiken als clitorale stimulator.

En… mijn M., liefhebber van alle soorten ijsjes, softijsjes, Italiaans ijs (3 bolletjes, aardbei-vanille-vanille) (met slagroom), raketjes, Cornetto’s en potten Ben & Jerry’s (Chocolate Chip Cookie Dough) vond het ook heel leuk om deze samen met mij te gebruiken (hij vond dit handvat zelfs prettiger vast te houden dan de meeste speeltjes die we gebruiken, maar dat zijn vaak dildo’s zonder ‘handvat’). Ik vind zelf het handvat vooral geinig, maar heb liever een ‘gat’ als handvat zoals de toys van Fun Factory hebben. Ook een opmerking van M.: deze toy maakt, naast het geluid van de trillingen, ook geluid bij het naar binnen en naar buiten gaan.  En dat klopt! Omdat de toy buigzaam is en er ruimte tussen die kleuren zit qua siliconen maakt de toy een soort piepgeluid als je ‘m beweegt (dus in-en-uit). Niet heel storend, wel, eh, apart.

Dit is een afbeelding van luna met de cocksicle

Oh! En mocht je van pinpoint-stimulatie houden? Dan kun je ook nog het handvat tegen je klit aanhouden voor extreem gerichte stimulatie (vind ik persoonlijk niet zo lekker, te hard en direct, maar hé, het kan).

Conclusie

Het is zeker niet de allerbeste vibrator in mijn collectie en behoorlijk kut om schoon te maken, maar ik denk wel dat dit de best presterende vibrator is die ik heb die eruit ziet als ‘iets anders’, als ‘iets leuks’. En hoewel de Cocksicle lijkt op een heel simpele toy voor beginners, zou ik ‘m eigenlijk niet zo snel aan beginners aanraden, want hij is behoorlijk flink met z’n 4,2 centimeter breed (ik hou ervan). De Cocksicle-collectie is misschien bedoelt als gimmick, hihihi, hahaha, maar hij trilt dus écht superlekker! Alleen dat schoonmaken tussen die ribbels en dat knopje op die gekke plek! Why tell me whyyyyy, hebben ze dat zo gedaan???!!!

DE COCKSICLE-COLLECTIE IS HIER TE KOOP (€ 59,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. JPW schreef:

    Foutje in je recensie denk ik: bovenaan staat €159,95 maar onderaan staat €59,95 ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.