SEX TOY TEST #105: BUTTERFLY VIBRATOR

Naam: Butterfly vibrator
Producent: made in China
Prijs: € 39,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 195 x 33 mm (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Deze vibrerende voorbindvlinder is klein maar fijn en werkt via een afstandsbediening.’
Is dat ook zo? Een klassiekertje.
Aantal punten: 1/10

butterfly vibrator

Dit speeltje is zo fout op zo many levels, dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Maar als je niet weet waar je moet beginnen, begin dan maar bij het begin en het begin voor deze Butterfly vibrator speelt zich af ergens eind jaren ’70. Toen werd-ie bedacht door ene Joani Blank. Deze inmiddels 77-jarige dame verdient een heleboel credits voor de bijdrage die ze heeft geleverd aan het bespreekbaar maken van seksualiteit (en vrouwelijke seksualiteit in het bijzonder)!

Joani heeft in 1977 de winkel Good Vibrations opgezet (de eerste vrouwvriendelijke seksshop in Amerika) en die winkel (met nu uiteraard ook 1 van de bestlopende online shops www.goodvibes.com) bestaat nog steeds. Ze is ook therapeut, heeft veel boeken geschreven en uitgegeven en ook meegewerkt aan meerdere films (allemaal op het gebied van (voornamelijk seks uiteraard). Kortom, Joani Blank was en vooral is, een zeer actieve dame en Joani Blank is misschien wel de enige echte seksspeeltjesgoeroe van de wereld (met ook een eigen site: joaniblank.com).

butterfly vibrator 1

De Butterfly vibrator is dus nogal een klassiekertje

En… ze heeft dus de Butterfly vibrator ontworpen. Ook ergens eind jaren ’70 (hoe stoer is het trouwens dat je op 77-jarige leeftijd kunt zeggen dat je een sekstoy hebt ontworpen die met recht een klassiekertje genoemd mag worden!). Toentertijd was het een heel gaaf en vooral nieuw en vooruitstrevend ontwerp (iets wat niet op een pik leek) en ik denk dat er heel veel vrouwen gigantisch veel plezier mee hebben gehad. Het was ook eindelijk eens iets wat niet voor in je kutje was, maar speciaal en alleen voor je clitoris (een plekje allang bekend was in de medische wereld, maar waar nog maar weinig vrouwen (en mannen) van wisten). En toentertijd was er ook weinig keuze in vibrators en Joani Blank heeft dus ervoor gezorgd dat het assortiment werd uitgebreid, waarvoor mijn eeuwige dank Joani!

Er is zooooooveel beters op de markt

Maar laten we eerlijk blijven, anno 2013 is de Butterfly vibrator natuurlijk een flutding van een speeltje. De zwarte elastieken bandjes zitten om je bovenbenen en om je buik en al zijn die dingen behoorlijk verstelbaar en rekbaar, echt elegant staat het niet (nee, geen foto). Het paarse ‘vlindertje’ plaats je tussen je schaamlippen en in die vlinder zit een bullet. het vlindertje zelf is overigens onmiskenbaar van jelly gemaakt, dus bevat weekmakers, en is dus niet veilig. Eigenlijk de beste reden om niet voor dit speeltje te kiezen. De bullet in de vlinder trilt overigens niet eens zo heel verkeerd (beetje niveautje voorspel), maar er hangt een snoertje uit de vlinder en die correspondeert met een afstandbediening en sja, heel high tech is het niet.

butterfly vibrator 105

Het is dat Joani Blank nog leeft, anders zou ze zich omdraaien in haar graf, want ook zij weet dat er de afgelopen jaren veel betere en veiliger speeltjes op de markt zijn gekomen en ook zij weet dat de Butterfly eigenlijk niet meer verkocht zou mogen worden. Wat toen geweldig was is nu gewoon yukiyuki. Het favoriete speeltje van Joani Blank is overigens ook deHitachi Magic Wand en zei hierover in een interview: “Plug-in vibrators are more durable, have a stronger vibration, and never run out of juice. And people who try a plug-in vibrator almost never go back.” Dus vergeet die vlinder en ga, net als the old lady of sextoys voor een Hitachi.

DE BUTTERFLY VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 19,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.