DE PORNA AWARD

Op 7 september aanstaande wordt door TV zender Dusk! de allereerste Porna Award uitgereikt. Deze prijs staat voor de als beste beoordeelde porna film (in Nederland). De 7 genomineerde films zijn de afgelopen 3 jaar als beste uit de bus gekomen door het Dusk! panel, dat uit duizenden vrouwen bestaat. And the nominees are (in random order):

The Kiss – Kendo
Skin. Like. Sun. – Jennifer Lyon Bell
Aphrodite Superstar – Candida Royalle
Your Orgasm Inside Me – Dane Jones
Cabaret Desire – Erika Lust
A Taste Of Joy – Petra Joy
Don Juan’s Therapist – Nica Noelle

pornaaward

Al deze films zijn te zien geweest (en sommige nog steeds) op televisiezender Dusk! (je moet hier een speciaal abonnement voor nemen bij je tv-provider (Ziggo, UPC, Caiway en KPN hebben ‘m in het pakket).

De Porna Award uitreiking vindt plaats tijdens het Zwoel Zomer Event, een avondvullend besloten event dat Dusk! organiseert voor haar panelleden. Verschillende (internationale) pornafilm-producenten zullen hierbij aanwezig zijn en… ik ook! Ik mag een korte presentatie houden over seksspeeltjes (what’s hot and what’s not) en ik vind het een eer om tussen porna-diva’s als Candida Royalle en Anna Span te mogen verkeren! Uiteraard volgt een uitgebreid verslag van de avond hier op deze site!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. JooRs Truly schreef:

    lol
    wie noemt zichzelf nu naar een schimmelinfectie ?? Ik zou als tegenspeler toch mijn bedenkingen hebben …..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.